31.7.20

Joel Suden haastattelu #2 - Maagiset taikaluodit

Mitä mieltä olet tulevista Yhdysvaltain presidentinvaaleista?

Amerikkalaiset pääsevät valitsemaan kansainväliselle rikollisverkostolle koko elämänsä työskennelleiden vanhusten, Israelin nuken ja seksuaalipsykopaatin Donald Trumpin sekä Israelin nuken ja seniilin pedofiilin Joe Bidenin väliltä. 

Yhdysvaltalaiset äänestäjät ovat yhtä aivottomia kuin suomalaiset, venäläiset ja kaikki muut äänestäjät. Republikaanien ja demokraattien välillä ei ole koskaan ollut mitään eroa.

Kumpaakaan ei voisi vähempää kiinnostaa lopettaa Rothschild-suvun yksityisessä omistuksessa olevaa Yhdysvaltain keskuspankkia, kumota valtionvelkaa ja alkaa luoda omaa velka- ja korkovapaata rahaa. Kumpaakaan ei voisi vähempää kiinnostaa WTC 7, Apollo-huijaus tai Mossad-pedofiili Jeffrey Epsteinin itsemurhaus.

Kumpikin puolue on samaa mieltä siitä, että minkä tahansa sodan Israel käskee Yhdysvaltoja aloittamaan, Yhdysvallat tekee kiltisti työtä käskettyä - ja on historiallisesti aina tehnyt. Ainoa syy miksi Yhdysvallat on koskaan ollut sodassa Lähi-idässä, johtuu Israelista.

Israel käyttää Yhdysvaltain sotajoukkoja tuhotakseen kaikki arabimaat suur-Israelin perustamiseksi. Yhdysvaltain kaikki merkittävät poliittiset päätökset tehdään aina Israelin ja juutalaista syntyperää olevien ihmisten etujen mukaan - ei koskaan Amerikan kansalaisten etujen mukaan.

Donald Trumpista kaavailtiin ulkopuolelta tulevaa presidenttiä, joka lopettaa korruption ja blaab blaab.

Ja mitkä ovatkaan todelliset tulokset? Hillary Clinton ei ole edelleenkään vankilassa, kaikki eliittipedofiilit, kuten John ja Tony Podesta ovat edelleen vapaana, Yhdysvallat jatkaa omien rahojensa lainaamista itselleen korkoa kantavana velkana yksityiseltä ulkomaalaiselta keskuspankilta, John F. Kennedyn salamurhan asiakirjojen salailuaika jatkuu, ei sanaakaan WTC 7:stä, Apollo-huijauksesta tai Las Vegasin suuren välikohtauksen projektista, amerikanjuutalainen Goldman Sachs -pankkiiri Steven Mnuchin toimii valtiovarainministerinä, sodat ja siitä seuranneet väestönvaihdospakolaiskriisit ovat edelleen käynnissä Lähi-idässä Israelin hyväksi jne.

Muistan kuinka muutama vuosi sitten monet odottivat innolla, että Trump vihdoin julkaisee loput salaisiksi luokitellut asiakirjat John F. Kennedyn salamurhasta, mutta sitten Trump yllättäen julkaisi ainoastaan turhia asiakirjoja ja jatkoi jo lähes 60 vuotta salattujen asiakirjojen salassapitoaikaa. Jos Lee Harvey Oswald todella toimi yksin, miksi tapauksen tietoja täytyy salata yli 60 vuotta?

Rikollispresidentti Trump pitää Kennedyn salamurhan tärkeimmät asiakirjat salaisina samasta syystä, jonka takia ruotsinjuutalainen Johan Hirschfeldt julisti kaiken epäoleellisen M/S Estonian asesalakuljetusten tutkintamateriaalin salaiseksi 70 vuodeksi ja tuhosi kaiken oleellisen aineiston.

Yhdysvalloissa kongressin ja puolueiden valta siirtyi kansainväliselle rikollisverkostolle lopullisesti vuonna 1963, kun kansainväliset juutalaiset keskuspankkiirit murhauttivat John F. Kennedyn, joka uhkasi hajottaa CIA:n, ei sallinut Israelin saada ydinasetta, ei suostunut lavastettuun Kuussa käymiseen, ei suostunut Operaatio Northwoodsin lavastettuihin hyökkäyksiin, ei suostunut aloittamaan sotaa Kuuban ohjuskriisin aikana, alkoi luoda omaa velka- ja korkovapaata rahaa jne.

Vuodesta 1963 Yhdysvallat on ollut rikollisverkoston täydellisessä hallinnassa. Kuten sanoin, "republikaanien" ja "demokraattien" välillä ei ole koskaan ollut mitään muuta todellista eroa kuin nimi.

Oliko presidentti John F. Kennedyn salamurha laajempi salaliitto?

Kennedyn salamurhan kuvasi venäjänjuutalainen Abraham Zapruder, syntipukki Lee Harvey Oswaldin murhasi amerikanjuutalainen Jacob Rubenstein ja "taikaluotiteorian" kehitti amerikanjuutalainen Arlen Specter.

Oletko sinä vainoharhainen salaliittoteoriitikko? Tietysti Oswald toimi yksin. Niinhän asiantuntijat, koululaitos ja media ovat meille aina vakuuttaneet ja syyttäneet kaikkia muita vainoharhaisiksi salaliittoteoriitikoiksi.

Media ei työskentele lukijoilleen vaan osakkeenomistajilleen. Selvitä kuka omistaa FOX Newsin, CNN:n, Helsingin Sanomat, Suomen tietotoimiston jne - sama jengi.

Presidentti John F. Kennedyn salamurhan kuvasi venäjänjuutalainen Abraham Zapruder.

Amerikanjuutalainen Jack Ruby (syntyjään Jacob Rubenstein) murhasi presidentti Kennedyn salamurhasta syytetyn syntipukin Lee Harvey Oswaldin.
Kennedyn salamurhaa näennäisesti tutkineen Warrenin komission amerikanjuutalainen Arlen Specter demonstroimassa maagista taikaluotiteoriaansa, jolla ei ollut mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
Warrenin komission jäseniin lukeutui mm. Maailmanpankkiryhmän entinen johtaja John J. McCloy ja CIA:n entinen johtaja Allen W. Dulles, jonka Kennedy oli erottanut Sikojenlahti-fiaskon jälkeen.

Aikaisemmin Dulles oli toiminut veljensä ja aikaisemman Yhdysvaltain ulkoministerin John Foster Dullesin kanssa Sullivan & Cromwell -asianajotoimistossa, joka edusti Adolf Hitlerin yksityistä saksanjuutalaista keskuspankkiiria ja SS-prikaatinkenraalia Kurt von Schröderiä sekä J. Henry Schroder Banking Corporation (Schrobanco) -investointipankkia, jonka johtokunnassa Allen W. Dulles myös toimi.

Mark Lane on myös yksi Kennedyn salamurhan ympärillä pyörineistä mielenkiintoisista henkilöistä.

Vuonna 2016 vihdoin ja viimein kuollut amerikanjuutalainen CIA:n perustajajäsen Mark Lane (oikeasti Levin) oli kansainvälisen rikollisverkoston multitäskeri.

John F. Kennedy ja CIA:n perustajajäsen Mark Lane. 1960-luvulla Lane pyöritti Kennedyn presidentinvaalikampanjaa New Yorkissa. Kennedyn salamurhan jälkeen Lane kirjoitti aiheesta ensimmäiset harhaanjohtavat salaliittoteoriakirjat.
Hollywood-näyttelijä Jane Fonda ja Mark Lane. 1970-luvulla kaksikko pyöritti näennäistä Vietnamin sodan vastaista liikettä pitämällä puhe- ja rahankeruutilaisuuksia.
Vuonna 1978 Mark Lane toimi James Earl Rayn asianajajana, joka oli syytettynä kansalaisoikeusliikkeen johtajan Martin Luther Kingin salamurhasta.
Keskellä on Mark Lane ja vasemmalla on kommunistikulttia johtanut Jim Jones. Vuonna 1978 Lane toimi Guyanan Jonestownissa Kansan Temppelin johtajan Jim Jonesin asianajajana. Lane oli paikalla 18. marraskuuta 1978, kun yli 900 Kansan Temppelin jäsentä murhattiin CIA:n kuolemanpartioiden toimesta syanidilla ja luodeilla. Lane ja oikealla oleva asianajaja Charles Garry olivat harvoja eloonjääneitä. Garry syytti myöhemmin Lanea joukkomurhan aikaansaamisesta ja Kansan Temppelin 18 miljoonan dollarin varojen kavalluksesta.
Vasemmalla on CIA:n perustajajäsen Mark Lane, joka omisti 2000-luvun Yhdysvaltain merkittävimmän American Free Press (AFP) -äärioikeistojulkaisun. Keskellä on Willis Carto, joka toimi AFP:n päätoimittajana. Kaksikko julkaisi harhaanjohtavaa juutalaisvastaista uutislehteä, otti lehden tilaajien henkilöllisyystiedot ylös ja toimitti tiedot CIA:lle, Mossadille jne.