25.11.18

Hiljaiset aseet äänettömiin sotiin (1979)

Hiljaiset aseet äänettömiin sotiin

Johdanto ohjelmoinnin ohjekirjaan
Operaatioanalyysin tekninen ohjekirja
TW-SW7905.1

Tervetuloa kyytiin

Tämä julkaisu merkkaa "hiljainen sota" -nimisen kolmannen maailmansodan lietsontaa, joka käyttää "hiljaisilla aseilla" sodittavaa henkilökohtaista biologista sodankäyntiä. Tämä kirja sisältää johdannollisen kuvailun tästä sodasta, sen strategiasta ja sen aseistuksesta.

Toukokuu 1979 #74-1120

Tietosuoja

Ilmeisen mahdotonta on keskustella yhteiskunnallisesta suunnittelusta tai yhteiskunnan automatisoinnista, toisin sanoen yhteiskunnallisen automaatio-järjestelmän suunnittelusta (hiljaiset aseet) kansallisessa tai kansainvälisessä mittakaavassa vihjaamatta mittaviin yhteiskunnallisen hallinnan tavoitteisiin ja ihmiselämän tuhoamiseen - toisin sanoen orjuuttamiseen ja kansanmurhaan.

Tämä ohjekirja on itsessään yhdenmukaisen lopputuloksen julistus. Siitä syystä kirjoitus täytyy turvata julkiselta tutkiskelulta. Muutoin se saatetaan tunnistaa teknisen viralliseksi kotimaisen sodan julistukseksi.

Lisäksi aina kun joku suuressa vallassa oleva henkilö tai henkilöiden ryhmä, ilman yleisön kokonaisvaltaista tietoutta ja hyväksyntää, käyttää sellaista tietoutta ja menetelmäoppia talouden valloittamiseksi - on ymmärrettävää, että kotimaisen sodankäynnin tila on olemassa sanottujen henkilöiden tai henkilöryhmien ja yleisön välillä.

Tämän päivän ongelmien ratkaisu vaatii lähestymistapaa, joka on häikäilemät-tömän suora ilman tuskastelua uskonnoista, kunniallisuudesta tai kulttuurisista arvoista.

Sinä olet kelpuutettu tähän projektiin, koska sinulla on edellytykset katsoa ihmisten yhteiskuntaa kylmällä päättäväisyydellä ja silti päätellä sekä keskustella havainnoistasi ja johtopäätöksistäsi muiden samat älykkyys-edellytykset omaavien kanssa ilman tilannetajun tai nöyryyden menetystä. Sellaisia hyveellisyyksiä harjoitetaan sinun omaksi eduksesi. Älä harhaudu niistä.

Historiallinen esittely

Hiljainen asetekniikka on kehittynyt Operaatioanalyysistä - strateginen ja taktinen menetelmäoppi, joka kehitettiin toisen maailmansodan aikaan Englannissa sotilashallinnon alaisuudessa. Operaatioanalyysin alkuperäinen tarkoitus oli tutkia ilma- ja maapuolustuksen strategisia ja taktisia ongelmia päämääränä rajattujen sotilasvarojen tehokas käyttö ulkoista vihollista vastaan (eli logistiikat).

Vallassa olleet tunnistivat pian, että samat menetelmät saattaisivat olla käytännöllisiä yhteiskunnan täydellisessä hallinnassa, mutta parempia työkaluja tarvittiin.

Sosiaalitekniikka (yhteiskunnan automatisoinnin tutkimus) vaatii suuria määriä jatkuvasti muuttuvien taloustietojen vertailua (aineistoa), joten nopeakäyntinen tietokoneistettu aineiston käsittelyjärjestelmä oli tarpeellinen, joka voisi juosta yhteiskunnan edellä ja ennustaa milloin yhteiskunta tulisi antamaan periksi.

Reletietokoneet olivat liian hitaita, mutta J. Presper Eckertin ja John W. Mauchlyn vuonna 1946 keksimä elektroninen tietokone hoiti homman.

Seuraava läpimurto oli vuonna 1947 matemaatikko George B. Dantzigin keksimä Simplex-suoraviivaohjelmoinnin menetelmä.

Sitten J. Bardeenin, W. H. Brattainin ja W. Shockleyn vuoden 1948 transistorin kehitys lupasi tietokonealalle suuria laajennuksia vähentämällä tila- ja tehovaatimuksia.

Nämä kolme keksintöä ohjauksessaan, nuo vallassa olleet vahvasti epäilivät, että heidän oli mahdollista hallita koko maailmaa napin painalluksella.

Rockefeller-säätiö pääsi välittömästi ensimmäiseen kerrokseen antamalla nelivuotisen apurahan Harvardin yliopistolle rahoittaen Harvardin talous-tutkimuksen projektia Amerikan talousrakenteen tutkimiseksi. Vuotta myöhemmin vuonna 1949 Yhdysvaltain ilmavoimat liittyivät mukaan.

Vuonna 1952 apurahan ajanjakso päättyi ja eliitin korkeatasoinen tapaaminen pidettiin, jotta voitiin määritellä sosiaalisen operaatiotutkimuksen seuraava vaihe.

Harvard-projekti oli erittäin tuloksekas, kuten paljastuu osan sen johtopäätösten vuoden 1953 julkaisussa, joka vihjasi taloudellisen (sosiaalisen) suunnittelun mahdollisuudesta. (Wassily Leontief, Studies in the Structure of the American Economy, International Science Press Inc., White Plains, New York, 1953).

1940-luvun puolessa välissä rakennettu uusi hiljaisen sodan kone seisoi vuonna 1954, niin sanotusti, kimaltelevan kultapäällysteisenä laitteistona esittelytilan lattialla.

Vuoden 1954 maserin keksimisen avustamana lupaus vapauttaa loputtomat määrät fuusioatomienergiaa meriveden raskasvedystä ja siitä seurannut loputon sosiaalienergia oli mahdollista ainoastaan vuosikymmenien päästä.

Yhtälö oli vastustamaton.

Kansainvälinen eliitti julisti hiljaisen sodan hiljaisesti tapaamisella, joka pidettiin vuonna 1954.

Vaikka hiljainen asejärjestelmä lähes paljastui 13 vuotta myöhemmin, uuden asejärjestelmän kehitys ei ole koskaan kärsinyt mistään merkittävistä vastoinkäymisistä.

Tämä teos merkkaa hiljaisen sodan alkamisen 25. vuosipäivää. Jo nyt tällä kotimaisella sodalla on ollut monia voittoja monilla rintamilla kautta maailman.

Poliittinen esittely

Vuonna 1954 vaikutusvallassa olleet hyvin tiedostivat, että oli ainoastaan ajan kysymys, vain muutama vuosikymmen, ennen kuin yleisö voisi ymmärtää ja horjuttaa hallitsijoiden kehdon, sillä uuden hiljaisen aseen tekniikan aakkoset olivat yhtä lailla saatavilla yleisön ihannemaailmaan, kuin ne olivat saatavilla toimittamaan yksityinen ihannemaailma.

Tärkeimmän huolenaiheen kysymys, valta-asema, kiersi energiatieteiden ympärillä.

Energia

Energia on tunnistettu maailman kaiken toiminnan avaimeksi. Luonnontiede on luonnon energialähteiden ja hallinnan tutkimus, sekä yhteiskunnalliset tieteet, periaatteessa ilmaistuna taloustiedossa, ovat yhteiskunnallisten energia-lähteiden ja hallinnan tutkimus. Molemmat ovat kirjanpitojärjestelmiä: matematiikkaa.

Siitä syystä matematiikka on ensisijainen energiatiede. Ja kirjanpitäjä voi olla kuningas, mikäli yleisö voidaan pitää tietämättöminä kirjanpidon menetelmä-opista.

Kaikki tieteet ovat ainoastaan keinoja päämäärän saavuttamiseksi. Keinot ovat tietämys. Päämäärä on hallinta. Tämän jälkeen jäljelle jää ainoastaan yksi asia: Kuka tulee olemaan edunsaaja?

Vuonna 1954 tämä oli tärkein huolenaihe. Joskin niin sanottuja "kunniallisia aiheita" oli nostettu esille, luonnollisen valinnan näkemyksen mukaan oli hyväksytty, että älykkyyttään käyttämätön kansa tai ihmisten maailma ei ole älykkyyttä vailla olevia eläimiä parempi. Sellaiset ihmiset ovat työjuhtia, valinnan ja myöntymisen herkullisesti valittavia pöydän pihvejä.

Siten tulevan maailmanjärjestyksen etujen, rauhan ja levon takia päätettiin yksityisesti lietsoa hiljaista sotaa Amerikan kansaa vastaan lopullisena päämääränä pysyvästi siirtää luonnollinen ja sosiaalinen energia (vauraus) monilta kurittomilta ja vastuuttomilta muutamien kurinalaisten, vastuullisten ja ansiokkaiden käsiin.

Jotta tämä päämäärä voitiin toteuttaa, oli tarpeellista luoda, turvata ja soveltaa uusia aseita jotka, kuten paljastui, olivat niin hienovaraisten ja sivistyneiden aseiden luokka niiden toiminnan periaatteessa ja julkisessa ilmentymisessään, että ne ansaitsivat itselleen nimen "hiljaiset aseet".

Taloudellisen tutkimuksen johtopäätöksen päämääränä - kuten pääoman (pankkitoiminta) suurliikemiehet, teollisuushyödykkeiden (tavarat) ja palvelut sen määrittelevät - on talousjärjestelmän laatiminen, joka on täysin ennalta-arvattava ja ohjattavissa.

Jotta täysin ennalta-arvattava talousjärjestelmä saavutettaisiin, yhteiskunnan alaluokat täytyy tuoda täydellisen hallinnan alle. Toisin sanoen heidän täytyy olla sisäsiistejä, koulutettuja ja määrättyjä pitkäaikaisten yhteiskuntatoimien kahleeseen erittäin varhaiselta iältä, ennen kuin heillä on mahdollisuus kyseenalaistaa asian järkevyyttä.

Sellaisen myötämielisyyden saavuttamiseksi alaluokan perheyksikkö täytyy hajottaa lisäämällä vanhempien mietteliäisyyttä ja pystyttämällä työperäisesti orvoiksi jääneille lapsille hallituksen ohjaamia päivähuoltokeskuksia.

Alaluokille annettava opetuksen taso pitää olla mahdollisimman huonoa, jotta tietämättömyyden oja, joka eristää ala-arvoiset luokat ylempiarvoisista luokista, on ja tulee olemaan selittämätön ala-arvoisille luokille. Sen alkukantaisen vamman seurauksena jopa välkyillä alaluokkien yksilöillä on vain vähän, jos mitään toivoa päästä pois heille ennalta määrätyiltä kohtaloilta.

Tämän muotoinen orjuutus on elintärkeää, jotta määräävälle yläluokalle saataisiin pidettyä yllä edes jonkinlainen yhteiskunnallinen järjestys, rauha ja lepo.

Hiljaisen aseen havainnollinen esittely

Luojiensa mukaan kaikkea mitä odotetaan tavalliselta aseelta, on odotettavissa myös hiljaiselta aseelta, mutta ainoastaan sen ominaisessa toimintatavassa.

Se ampuu luotien sijasta tilanteita; kemiallisten reaktioiden (räjähdysten) sijasta sitä ajaa eteenpäin tietojenkäsittely; aseruudin jyvien sijasta se saa alkunsa tietojen paloista; aseen sijasta tietokoneesta; sitä käyttää tarkka-ampujan sijasta tietokoneohjelmoija; sitä käskyttää sotilaskenraalin sijasta pankkiiri-suurliikemies.

Se ei tee mitään ilmiselviä räjähdysääniä, ei aiheuta ilmiselviä aineellisia tai henkisiä vammoja, eikä ilmiselvästi sekaannu kenenkään päivittäiseen yhteiskunnalliseen elämään.

Silti se tekee selvää "ääntä", aiheuttaa selvää aineellista ja henkistä vahinkoa, sekä selvästi sekaantuu jokapäiväiseen yhteiskunnalliseen elämään. Toisin sanoen se on selvää koulutetulle tarkkailijalle, sellaiselle, joka tietää mitä etsiä.

Yleisö ei voi käsittää tätä asetta, eikä voi siitä syystä uskoa, että aseen kautta heidän kimppuun hyökätään ja saadaan kukistumaan.

Yleisö saattaa vaistomaisesti tuntea, että jokin on pielessä, mutta hiljaisen aseen teknisen olemuksen johdosta he eivät voi ilmaista tuntemuksiaan asiallisella tavalla tai käsitellä ongelmaa älykkyydellä. Siitä syystä he eivät tiedä kuinka pyytää apua, eivätkä tiedä kuinka toimia muiden kanssa puolustautuakseen sitä vastaan.

Kun hiljaista asetta sovelletaan asteittain, yleisö mukautuu/sopeutuu sen läsnäoloon ja oppii sietämään sen tunkeutumisen elämäänsä, kunnes paine (henkinen, talousjärjestelmän kautta) tulee liian suureksi ja he hajoavat.

Siitä syystä hiljainen ase on biologisen sodankäynnin tyyppinen. Se hyökkää yhteiskunnan yksilöiden virkeyteen, vaihtoehtoihin ja liikkuvuuteen tietäen, ymmärtäen, ohjaillen - sekä hyökkää heidän luonnollisten ja yhteiskunnallisten energian lähteisiinsä sekä heidän ruumiillisiin, henkisiin ja tunteellisiin voimiinsa ja heikkouksiinsa.

Teoreettinen esittely

Anna minun hallita valtion rahoja, enkä välitä siitä kuka säätää valtion lait.
—Mayer Amschel Rothschild, 1743-1812

Nykyajan hiljaisten aseiden tekniikka on kasvanut ulos selville saadusta yksinkertaisesta ideasta, joka on tiiviisti ilmaistuna ja tehokkaasti sovellettuna herra Mayer Amschel Rothschildin lainauksessa. Herra Rothschild sai selville talousteorian puuttuvan toimettoman ainesosan, joka tunnetaan talous-johtimena.

Luonnollisesti hän ei ajatellut tätä löytöä näillä 1900-luvun ehdoilla, ja ollaksemme varmoja, matemaattinen analyysi sai odottaa toista teollisuus-vallankumousta, mekaniikan ja elektroniikan nousun teoriaa, sekä lopulta elektronisen tietokoneen keksimistä ennen kuin sitä voitiin tehokkaasti soveltaa maailman talouden hallinnassa.

Yleiset energiakäsitteet

Energiajärjestelmien tutkimuksessa ilmenee aina kolme alkeellista käsitettä. Nämä ovat potentiaalienergia, liike-energia ja energiahäviö. Ja näitä käsitteitä vastaamassa on kolme ihanteellista, pääsääntöisesti aitoa aineellista vastakappaletta nimeltä toimettomat ainesosat.

1. Aineellisen mekaniikan tieteessä potentiaalienergian ilmiö liitetään aineelliseen ominaisuuteen nimeltä jousto tai jäykkyys, ja se voidaan ilmentää jousta venyttämällä.

Elektroniikan tieteessä potentiaalienergia on varastoitu jousen sijasta kondensaattoriin. Tätä ominaisuutta kutsutaan jouston tai jäykkyyden sijasta varautumiskyvyksi.

2. Aineellisen mekaniikan tieteessä liike-energian ilmiö liitetään aineelliseen ominaisuuteen nimeltä hitaus tai massa, ja voidaan ilmentää massana tai liikkeessä olevana vauhtipyöränä.

Elektroniikan tieteessä liike-energia on varastoitu massan sijasta kelaan (magneettikentässä). Tätä ominaisuutta kutsutaan hitauden sijasta induktanssiksi.

3. Aineellisen mekaniikan tieteessä energiahäviön ilmiö liitetään aineelliseen ominaisuuteen nimeltä kitka tai vastus, ja voidaan ilmentää vaimentimella tai jollain toisella laitteella, joka muuntaa energiaa lämmöksi.

Elektroniikan tieteessä energiahäviö suoritetaan ainesosalla nimeltä vastus tai johdin, jommallakummalla, "vastus"-nimityksen ollessa yleisesti käytetty kuvaamaan enemmän ihanteellisempaa laitetta (esim. johto), joka on työllistetty johtamaan elektronista energiaa tehokkaasti paikasta toiseen. Vastuksen tai johtimen ominaisuutta mitataan joko vastuksellisilla tai johdettavilla vastavuoroilla.

Taloustieteessä nämä kolme energiaominaisuutta on liitetty:

1. Talouden varautumiskyky – Pääoma (raha, osake/omaisuusluettelo, sijoitukset rakennuksiin ja kestokulutustavaroihin jne).

2. Talouden johtokyky – Hyödykkeet (tuotantovirtauksen kertoimet).

3. Talouden induktanssi – Palvelut (väestön vaikutus teolliseen tuottavuuteen).

Kaikki yhdestä energiajärjestelmästä (esim. mekaniikka, elektroniikka jne) kehittynyt matemaattinen teoria voidaan välittömästi soveltaa minkä tahansa toisen energiajärjestelmän (esim. taloustieto) tutkimisessa.

Herra Rothschildin energialöytö

Herra Rothschild sai selville vallan alkukantaisen perusajatuksen, vaikutusvallan, ja taloustiedossa sovelletun ihmisten hallinnan. Se perusajatus on "kun saavutat vallan näennäisyyden, ihmiset pian antavat vallan sinulle."

Herra Rothschild oli saanut selville, että valuutta tai talletuslainatilit olivat vaatineet vallan näennäisyyden, jota voitiin käyttää aikaansaamaan ihmiset (johdin, ihmiset vastaamassa magneettikenttää) luovuttamaan todellinen vauraus vaihtokauppana suuremman vaurauden lupauksesta (todellisen korvauksen sijasta).

He tulisivat antamaan todellisia lainan takauksia vaihtokauppana velkakirjojen lainoista. Herra Rothschild sai selville, että niin kauan kuin hänellä oli jonkun kultavarasto rohkaisemassa asiakasta, hän pystyi laskemaan liikkeelle enemmän seteleitä kuin hänellä oli taetta.

Herra Rothschild lainasi velkakirjojaan yksilöille ja hallituksille. Nämä tulisivat luomaan merkittävää luottamusta. Sitten hän tulisi tekemään rahan saannin riittämättömäksi tiukentamalla järjestelmän hallintaa ja keräsi lainojen vakuudet lainasitoumusten kautta.

Sitten tämä kiertokulku toistettiin. Näitä paineita voitaisiin käyttää sodan sytyttämiseen. Sitten hän hallitsi saatavilla olevan valuutan määrää päättääkseen kuka tulisi voittamaan sodan. Se hallitus sai hänen tukensa, joka suostui antamaan talousjärjestelmänsä hänen hallintaan.

Velkojen keräyksen takasi velkojan viholliselle toimitettu talousapu. Tästä talousmenetelmäopista saadut voitot saivat herra Rothschildin laajentamaan vaurauttaan entisestään. Hän sai selville, että yleisön ahneus tulisi sallimaan hallituksen painamaan valuuttaa yli rajojensa (inflaatio) takeena kallisarvoisten metallien tai tuotteiden ja palveluiden tuottaminen.

Näennäinen pääoma "paperi"-johtimena

Tässä rakennelmassa luotto, joka esitettiin aitona ainesosana nimeltä "valuutta", sai pääoman ilmentymän, mutta joka oli todellisuudessa kielteistä pääomaa. Siitä syystä sillä on palvelun ilmentymä, mutta se on itse asiassa velan velkaantumista.

Se on siitä syystä talousvarautumisen sijasta talousjohdin, ja jos se tasa-painotetaan toisella tapaa, se tulee tasapainottumaan väestön vähentymisellä (sota, kansanmurha).

Tuotteiden ja palveluiden kokonaismäärä edusti todellista pääomaa nimeltä bruttokansantuote, ja valuuttaa voidaan painaa tähän tasoon asti ja silti edustaa talousvarautumista, mutta tämän tason yli painettu valuutta on vähentyvää edustaen talousinduktanssin esiintymää ja muodostaa valtion velkaantumisen. 

Sota on siitä syystä järjestelmän tasapainottamista tappamalla todelliset velkojat (yleisö, jonka olemme opettaneet vaihtamaan todellisen arvon inflaatioituvaan valuuttaan) ja vetäytymällä takaisin jäljelle jääneisiin luonnonvaroihin ja noiden varojen uusiutumisiin. 

Herra Rothschild sai selville, että valuutta antaa hänelle vallan järjestää talousrakennelma uudelleen hänen omien etujen mukaisesti, siirtämällä talousjohdin niille talouspaikoille, jotka tulisivat rohkaisemaan suurinta talouden epävakautta ja värähtelyä. 

Taloushallinnan lopullinen avain joutui odottaa, kunnes oli riittävä aineisto ja nopeavauhtinen laskentalaitteisto pitämään tarkasti silmällä talouden värähtelyjä, jotka on luotu hintašokeilla ja liiallisella paperienergialuotolla - paperijohdin/inflaatio. 

Läpimurto

Matemaattis-teoriittisen šokkitestauksen kautta ilmailuala tarjosi talous-suunnittelun suurimman kehitysaskeleen. Tässä toimintamallissa rungosta ammutaan ammus maahan ja kimpoamisen sysäystä tarkkaillaan runkoon yhteydessä olevista karttapiirtureihin johdotetuista värinämuuntimista. 

Tutkimalla rungosta kimpoavien sysäysten kaikuja tai heijastuksia, on rungon rakenteesta mahdollista saada selville kriittiset värähtelyt, jotka ovat joko moottorin värähtelyjä, siipien tuulivärähdyksiä tai kumpienkin yhdistelmiä, jotka saattavat vahvistaa siitä seuraavaa lennossa olevan lentokoneen kaikuista rungon itsetuhoa.

Suunnittelun näkökulmasta tämä tarkoittaa, että värinäenergian ehdot rakenteen voimissa ja heikkouksissa voidaan saada selville ja ohjailla.

Hyödyntäminen taloustiedossa

Käyttämällä tätä rungon šokkitestausta taloussuunnittelussa, tuotteiden hinnoille annettaan šokkeja ja julkisen kuluttajan reaktiota tarkkaillaan. Siitä seuraavan talousšokin kaikuja tulkitaan teoreettisesti tietokoneiden kautta ja talouden psykotaloudellinen rakenne siten löydetään.

Tämän toimintamallin kautta paikannetaan osittaisdifferentiaaliyhtälöt ja differenssimatriisit, jotka määrittelevät perheen kotitalouden ja tekevät mahdolliseksi sen arvioimisen taloudellisessa tuotannossa (häviävä kuluttaja-rakenne).

Sitten kotitalouden reaktiota tuleviin šokkeihin voidaan ennakoida sekä ohjailla, ja yhteiskunnasta tulee hyvin säännöstelty eläin, kun sitä ohjaa hienostunut tietokonesäännöstelty sosiaalienergian kirjanpitojärjestelmä.

Lopulta rakennelman jokainen yksilöainesosa tulee tietokoneen hallintaan yksittäisten mieltymysten tiedostamisen kautta.

Sellaisen tietämyksen takaa tietokoneen liitos kuluttajan mieltymyksiin (pakettien seepraraitainen viivakoodi) tunnistettujen asiakkaiden kanssa (tunnistettu luottokortin ja myöhemmän vakituisen "tatuoidun" kehonumeron kautta, joka on näkymätön normaalissa ympäröivässä valaistuksessa).

Yhteenveto

Taloustieto on ainoastaan luonnollisen energiajärjestelmän sosiaalinen jatke. Sillä on myös sen kolme toimetonta ainesosaa. Vaurauden jakauman, viestintäyhteyden puutteen ja tiedonpuutteen seurauksena tämä toimiala on ollut viimeinen energiatoimiala, jossa tieto näistä kolmesta toimettomasta ainesosasta on kehittynyt.

Energian ollessa avain kaikkeen maanpäälliseen toimintaan, siitä seuraa, että energian, raaka-aineiden, hyödykkeiden ja palveluiden monopolin saavut-tamiseksi, ja orjatyön maailmanjärjestelmän pystyttämiseksi, on tarpeellista saada ensi-iskukyky taloustiedon alalla.

Jotta voisimme pitää paikkamme, on tarpeellista, että meillä on ehdoton ensitieto kaikkien taloustekijöiden tieteen hallinnasta ja ensikokemus maailmantalouden suunnittelusta.

Sellaisen yksinvaltiuden saavuttamiseksi meidän täytyy ainakin saavuttaa tämä yksi lopputulos: se, että yleisö ei tee kumpaakaan, järkevää tai matemaattista yhteyttä taloustiedon ja muiden energiatieteiden välillä tai ettei yleisö opi soveltamaan sellaista tietoutta.

Tästä on tulossa entistä vaikeampaa hallita, koska yhä enemmän ja enemmän yritykset tekevät tietokoneohjelmoijilleen vaatimuksia luoda ja soveltaa matemaattisia malleja noiden yritysten hallintaan.

On ainoastaan ajan kysymys milloin uuden lajin yksityiset ohjelmoijat/talous-tieteilijät saavat selville Harvardissa vuonna 1948 alkaneiden töiden kauaskantoiset seuraukset.

Vauhti, jolla he voivat viestiä varoituksensa yleisölle, tulee suuresti riippumaan siitä, kuinka tehokkaita olemme olleet median hallinnassa, koulutuksen huononnuksessa ja yleisön pitämisessä poissa tolaltaan asioiden kanssa, joilla ei ole mitään todellista merkitystä.

Talousmalli

Sosiaalienergiatieteenä taloustieteessä sen ensimmäinen päämäärä on kuvata monimutkainen tapa, jolla mikä tahansa voimavarojen yksikön määrä käytetään jonkin taloustieteen tarpeen tyydyttämiseen (Leontief Matrix -yhtälöt).

Kun tämä ensimmäinen päämäärä laajennetaan saamaan eniten tuottavuutta vähimmäisistä tai rajallisista lähteistä, saadaan aikaan yleinen sota- ja teollisuuslogistiikka, joka tunnetaan Operaatioanalyysinä (katso Simplex-suoraviivaohjelmoinnin menetelmä).

Harvardin taloustutkimuksen projekti (1948-) oli toisen maailmansodan Operaatioanalyysin jatke. Sen tarkoitus oli saada selville taloushallinnan tiede: ensiksi Amerikan talouden ja sitten maailman talouden.

Ajateltiin, että riittävällä määrällä matemaattista pohjaa ja asiatietoa talouden virtauksen ennustus ja hallinta tulisi olemaan lähes yhtä helppoa kuin ennustaa ja hallita lentoradalla olevaa ammusta. Sellainen on paljastunut olleen asian laita. Lisäksi talous on muuntunut kohteeseen matkalla olevaksi kauko-ohjukseksi.

Harvard-projektin välitön tavoite oli saada selville talouden rakenne, mitkä voimat muuttavat sitä rakennetta, kuinka rakenteen käytöstä voidaan ennakoida ja kuinka sitä voidaan ohjailla. Tarvittiin hyvin järjestetty tieto matemaattisista rakenteista ja sijoitusten, tuotannon, jakelun ja kulutuksen keskinäisistä suhteista.

Tehdäksemme lyhyt tarina siitä kaikesta, saatiin selville, että talous noudattaa samoja lakeja kuin elektroniikka, ja että kaikki elektroniikan alalla kehitetty matemaattinen teoria, käytäntö ja tietokonetietämys voitaisiin suoraan soveltaa talouden tutkimiseen.

Tätä löytöä ei avoimesti julistettu, ja sen hienovaraisimpia kauaskantoisia seurauksia pidettiin ja pidetään tarkasti vartioituna salaisuutena. Esimerkiksi, että talousmallissa ihmiselämä mitataan dollareissa, ja että kelaan kytketyn eloisan katkaisimen avaamisesta kehittyvä elektroninen kipinä on matemaat-tisesti vastaava sodan alkuunpanon kanssa.

Akateemisten taloustieteilijöiden kohtaama suurin este oli oikeanlainen kuvaus kotitaloudesta teollisuutena. Tämä on haaste, koska kuluttajaostokset ovat valinnan määräämiä, johon vuorostaan vaikuttavat tulot, hinnat ja muut taloustekijät.

Tämä este ohitettiin epäsuorasti ja tilastollisesti todennäköisesti soveltamalla šokkitestausta saamaan selville kotitalousteollisuusvirtauksen tuntomerkit nimeltä virtauksen tekniset kertoimet.

Lopulta koska akateemisessa taloustieteessä olevat ongelmat voidaan kääntää erittäin helposti akateemisen elektroniikan ongelmiksi, ja ratkaisu kääntää uudestaan takaisin, siitä seuraa, että ainoastaan kielen kääntämisestä ja käsitteiden määrityksistä tarvitsee kirjoittaa kirjat taloustieteelle. Loput voidaan saada matematiikan ja elektroniikan perusteoksista.

Tämä tekee edistyksellisten taloustiedon kirjojen julkaisemisen tarpeettomaksi ja suuresti yksinkertaistaa projektin turvallisuutta.

[...]

Muita suuria vaihtoehtoja sodalle talousjohtimina tai talousvauhtipyörinä ovat rajaton sosiaalihuolto-ohjelma tai jättimäinen (mutta tuottoisa) rajaton avaruusohjelma.

Talousjärjestelmän vakaannuttamisen ongelma on se, että vaatimusta on liikaa (1) liiallisesta ahneudesta ja (2) liiallisesta väestöstä. 

Tämä luo liiallisen talousjohtimen, joka voidaan tasapainottaa ainoastaan talousvarautumisella (todellisilla varoilla tai arvoilla - eli hyödykkeillä tai palveluilla). 

Sosiaalihuolto-ohjelma ei ole mitään muuta kuin rajaton luottotasejärjestelmä, joka luo valheellisen pääomateollisuuden antaakseen ei-tuottavalle väestölle katon heidän päiden päälle ja ruokaa heidän vatsoihin.

Tämä voi olla kuitenkin käytännöllistä, koska palkkiona "lahjasta" saajista tulee valtion omaisuutta - vakinainen armeija eliitille. Sillä hän joka maksaa soittajalle huilun, valitsee sävelen. 

Taloushuumeeseen koukkuun jäävien täytyy mennä eliitin luokse huumepiikille. Tässä menetelmässä tuodaan esiin suuria määriä tasapainottavia varautumisia lainaamalla maailman tulevaisuuden "luottoa".

Tämä on liikkeen neljäs laki - alkaminen, ja sisältää toiminnan suorituksen ja järjestelmän jättämisen ennen kuin heijastuva vastavaikutus palaa alkamisen pisteeseen - viivästynyt vastavaikutus. 

Vastavaikutuksesta selvitään muuttamalla järjestelmää ennen kuin vasta-vaikutus palaa takaisin. Tällä tarkoitetaan, että poliitikot tulevat suosituiksi omana aikanaan ja yleisö maksaa myöhemmin. Itse asiassa sellaisen poliitikon mitta on ajan viive.

Hallitus saavuttaa saman asian painamalla rahaa bruttokansantuotteen rajan yli, ja siitä seuraa taloustapahtumasarja nimeltä inflaatio. Tämä tuo yleisön käsiin suuria määriä rahaa ja pitää yllä tasapainon heidän ahneuttaan vastaan, luo valheellisen itseluottamuksen ja jonkin aikaa pitää suden poissa ovelta.

Lopulta heidän täytyy turvautua sotaan tilin tasoittamiseksi, koska sota on lopulta ainoastaan velkojan tuhoaminen. Ja poliitikot ovat julkisesti palkattuja palkkatappajia, jotka oikeuttavat tuhoamisen pitämällä vastuun ja veren poissa yleisön omatunnolta (katso jaos suostumuksen tekijöistä ja sosiaalis-taloudellisesta rakentelusta).

Jos ihmiset todella välittäisivät kanssaihmisistään, he hillitsisivät ruokahaluaan (ahneus, suvunjatkaminen jne), jotta heidän ei tarvitsisi toimia luotto- tai sosiaalihuoltojärjestelmällä, joka varastaa työntekijältä tyydyttääkseen pummia.

Koska suurin osa yleisöstä kieltäytyy harjoittamasta pidättyväisyyttä, on ainoastaan kaksi vaihtoehtoa vähentää järjestelmän talousjohdinta.
1. Anna väestön hakata toinen toisensa kuoliaaksi sodassa, joka tulee ainoastaan johtamaan elävän maailman lopulliseen tuhoon.
2. Ota maailma hallintaan käyttämällä taloudellisia "hiljaisia aseita" "äänettömän sodankäynnin" muodossa ja vähennä maailman talousjohdin turvalliselle tasolle orjuuden ja kansanmurhan hyväntahtoisella tapahtumasarjalla.
Jälkimmäinen vaihtoehto on valittu itsestään selvänä parempana vaihtoehtona.

Tässä vaiheessa lukijalle tulisi olla kristallin kirkasta miksi täydellinen salaisuus hiljaisesta aseesta on välttämätöntä. Yleisö kieltäytyy parantamasta mielenlaatuaan ja uskoaan kanssaihmiseen. Siitä on tullut nopeasti lisääntyvien barbaarien lauma, ja niin sanotusti, maanpäällinen riesa.

Heitä ei kiinnosta taloustieto tarpeeksi oppiakseen sen miksi he eivät ole uskonnollisesta kunniallisuudesta huolimatta pystyneet välttämään sotaa, ja heidän uskonnollinen tai itseään tyydyttävä asenne olla olematta kohtaamatta maailmallisia ongelmia, muuntaa maailmalliset ongelmat saavuttamattomiksi heille.

Se jää niille muutamille, jotka ovat todellisesti valmiita ajattelemaan ja selviytymään pätevimpinä selviytyjinä, ratkaisemaan ongelmat itselleen niinä muutamina, joita oikeasti kiinnostaa.

Muussa tapauksessa hiljaiselle aseelle altistuminen tulisi tuhoamaan ainoan toivomme todellisen tulevan ihmiskunnan siemenen säilyttämiseksi.

[...]

Akateemisten taloustieteilijöiden kohtaama ongelma on se, että minkä tahansa kotitalouden kuluttajamieltymykset eivät ole helposti ennustettavissa ja minkä tahansa yhden kotitalouden tekniset kertoimet ovat yleensä epäsäännöllisiä, erittäin monimutkaisia ja vaihtelevat tulojen, hintojen jne mukaan.

Luottokorttiostoksiin liitetty viivakoodeista saatu tietokonetieto yksittäisten kotitalouksien tunnistajana voisi muuttaa tämän tilanteen, mutta viivakoodi-toimintamalli ei ole vielä saatavilla kansallisessa tai edes merkittävässä maakunnallisessa mittakaavassa.

Tämän aineiston puutteellisuuden korvaajana vaihtoehtoinen epäsuora lähes-tymistapa tutkimukseen on ollut talouden šokkitestauksen käyttöönotto. Tämä laajasti lentokoneteollisuudessa käytetty toimintamalli kehittää yhteistä tilastollisenkaltaista aineistoa.

Käytettynä taloustiedossa tämä tarkoittaa, että yhden maakunnan kaikkia kotitalouksia tai koko kansakuntaa tutkitaan yksilön sijaan ryhmänä tai luokkana, ja massakäyttäytymistä yksilökäyttäytymisen sijaan käytetään löytämään teknisten kertoimien hyödylliset arvot hallitsemaan yhden kotitalouden teoreettista teollisuutta.

[...]

Eräs keino arvioida kotitalousteollisuuden teknisiä kertoimia riippuu tuotteen hintojen šokittamisesta ja ottamalla ylös muutos kaikkien tuotteiden myynneissä.

Talouden šokkitestaus

Viime aikoina Operaatioanalyysin soveltaminen julkisen talouden tutkimiseen on ollut itsestään selvää jokaiselle, joka ymmärtää šokkitestauksen perusteet.

Lentokoneen rungon šokkitestauksessa runkoon kiinnitetyn laukaistun aseen kimpoamisen sysäys saa rakenteessa aikaan šokkiaaltoja, jotka kertovat ilmailuinsinööreille olosuhteet, joiden alaisuudessa jotkut lentokoneen osat tai koko lentokone tai sen siivet alkavat värähdellä tai heilua kuin kitaran kieli, huilun ruoko tai äänirauta, ja hajoaa tai menee palasiksi lennon aikana.

Talousinsinöörit saavuttivat saman lopputuloksen tutkimalla taloutta ja kuluttajayleisöä huolellisesti valitsemalla vakaan tuotteen, kuten naudanliha, kahvi, polttoaine tai sokeri, ja sitten aikaansaamalla äkillisiä muutoksia tai šokkeja sen hinnassa ja saatavuudessa, potkien siten jokaisen budjetin ja ostotavat pois paikoiltaan.

Sitten he tarkkailivat siitä seuranneita šokkiaaltoja valvomalla muutoksia mainoksissa, hinnoissa ja sen sekä muiden tavaroiden myynneissä.

Sellaisten tutkimusten tarkoituksena on saada tietoa, jotta saadaan selville, kuinka asettaa julkinen talous liikkeen ja muutoksen ennalta-arvattavaan tilaan, jopa hallittu itsetuhoisa liikkuvuuden tila, joka tulee vakuuttamaan yleisön, että tietyn "erikoisasiantuntija"-joukon tulisi ottaa rahajärjestelmä hallintaansa ja järjestää uudelleen kaikille turva (vapauden ja oikeudenmukaisuuden sijaan). 

Kun koehenkilökansalaiset on saatu kykenemättömiksi hallitsemaan rahatalous-asioitaan, he tietysti tulevat täysin orjuutetuiksi - halvan työvoiman lähteiksi.

Ei ainoastaan tuotteiden hintoja, mutta myös työvoiman saatavuutta voidaan käyttää šokkitestauksen keinona.

Lakot toimittavat erinomaisia testišokkeja taloudelle etenkin autokuljetuksen (kuljetustoimi), tietoliikenteen, julkisten laitosten (energia, vesi, jätehuolto jne) kriittisillä palvelualueilla.

Šokkitestaten on saatu selville, että on olemassa suora yhteys talouteen virtaavan rahan saatavuuden ja ihmismassojen todellisen henkisen ajattelutavan sekä vastavaikutusten välillä, jotka ovat riippuvaisia siitä saatavuudesta.

Esimerkiksi on mitattavissa oleva määrällinen suhde polttoaineen hinnan ja todennäköisyyden välillä, että henkilö tulee kokemaan päänsäryn, tuntee tarvetta katsoa väkivaltainen elokuva, polttaa savuke tai mennä kapakkaan kaljatuopille.

Erityisen mielenkiintoista on, että tarkkailemalla ja mittaamalla talousmalleja, joiden kautta yleisö yrittää juosta ongelmiltaan ja paeta todellisuudesta, ja soveltamalla Operaatioanalyysin matemaattista teoriaa, on mahdollista ohjelmoida tietokoneet ennustamaan todennäköisin luotujen tapahtumien (šokkien) yhdistelmä, jotka tulevat tuomaan yleisön täydellisen hallinnan ja alistamisen alle kaatamalla julkinen talous (ravistamalla luumupuuta).

[...]

Talousvahvistimien esittely

Talousvahvistimet ovat talousjärjestelyn eloisia ainesosia. Minkä tahansa vahvistimen (mekaaninen, elektroninen tai taloudellinen) perusominainen piirre on se, että se vastaanottaa syötehallintasignaalin ja toimittaa energian itsenäisestä energialähteestä määrättyyn lähtöpäätteeseen ennustettavalla suhteella syötehallintasignaalin nähden. 

Yksinkertaisin talousvahvistimen muoto on laite nimeltä mainostus. 

Jos tv-mainos puhuu henkilölle kuin hän olisi 12-vuotias, sitten uskottelu-alttiuden seurauksena hän tulee tietyllä todennäköisyydellä vastaamaan tai suhtautumaan siihen ehdotukseen 12 vuotiaan epäkriittisellä vastauksella, ja ohittaessaan sen tuotteen kaupassa hän tulee kurkottamaan taloussäiliöönsä ja toimittaa energian päähänpistona siihen tuotteeseen.

[...]

Taloutta hallitaan luomalla hallittuja tilanteita, joten yhteiskuntaa hallitaan hallitsemalla korvauksia ja rahatuloja.

[...]

Ajanviete, pääsääntöinen strategia

Kokemus on osoittanut, että yksinkertaisin tapa turvata hiljainen ase ja saada yleisö hallintaan, on samanaikaisesti pitämällä yleisö kurittomana ja tietämättömänä järjestelmän alkeellisista perusteista, sekä samaan aikaan pitämällä heidät ymmällään, sekavina ja poissa tolaltaan asioiden kanssa, joilla ei ole mitään todellista merkitystä.

Tämä saavutetaan:
• Irrottamalla heidän mielensä; sabotoimalla heidän henkiset toimet; toimittamalla alatasoista julkisen koulutuksen ohjelmaa matematii-kassa, järjenkäytössä, järjestelmien rakenteissa ja taloustiedossa; ja olla rohkaisemasta teknistä luovuutta.
• Ilahduttamalla heidän tunteita, joka lisää heidän nautinnonhalua ja halujen tyydytystä tunteilla ja lihallisilla toimilla:
– Ankaria tunteikkaita rienauksia ja hyökkäyksiä (mielen ja tunteen raiskaus) jatkuvalla tykityksellä seksiä, väkivaltaa ja sotaa mediassa - etenkin tv:ssä ja uutislehdissä.
– Antamalle heille sen mitä he himoitsevat - liiallisessa määrin - "roskaruokaa ajatukseksi" - ja olla antamatta heille sitä mitä he oikeasti tarvitsevat.
• Kirjoittamalla historia ja laki uudestaan sekä altistamalla yleisö kieroutuneeseen luomiseen, joka pystyy siirtää heidän ajatukset henkilökohtaisista tarpeista korkeasti väärennettyihin ulkoisiin päämääriin.
Nämä toimenpiteet estävät heitä kiinnostumasta ja löytämästä sosiaali-automatisoititekniikan hiljaisia aseita. 

Yleinen sääntö on se, että sekasorrosta saa voittoa; mitä enemmän sekasortoa, sitä enemmän voittoa. Siitä syystä paras lähestymistapa on luoda ongelmia ja sitten tarjota ratkaisuja.

Ajanvietteen yhteenveto

Media: Pidä aikuisyleisön huomio poissa todellisista yhteiskunnallisista asioista, ja pidä heidät viihtyneenä yhdentekevillä asioilla.

Koulut: Pidä nuori yleisö tietämättömänä todellisesta matematiikasta, todellisesta taloustiedosta, todellisesta laista ja todellisesta historiasta.

Viihde: Pidä yleisö viihtyneenä kuudetta luokkaa alemmalla tasolla.

Työ: Pidä yleisö kiireisenä, kiireisenä, kiireisenä ilman aikaa ajatella; muiden eläinten kanssa takaisin maatilalle. 

Suostumus, pääsääntöinen voitto

Hiljainen asejärjestelmä toimii alistuvaiselta yleisöltä luvallisin (mutta ei aina laillisin) keinoin väkisin kerätyn aineiston mukaan. Hiljaisen asejärjestelmän ohjelmoijille suuri määrä tietoa on tehty saataville veroviraston kautta.

(Veroviraston lähdelistaksi ks. Wassily Leontief, Studies in the Structure of the American Economy, International Science Press Inc., White Plains, New York, 1953).

Tämä tieto sisältää valtion ja osavaltioiden veronpalautuskaavakkeissa pakollisesti toimitettavien ja hyvin järjestetyn aineiston, jonka ovat keränneet, järjestäneet ja luovuttaneet veronmaksajien ja työntekijöiden toimittama orjatyö.

Lisäksi sen kaltaisten verovirastolle toimitettavien kaavakkeiden lukumäärä on käytännöllinen mittari yleisön suostumuksesta - tärkeä tekijä strategisten päätösten teossa. Muita aineistolähteitä annetaan Sisääntulojen suppeassa luettelossa.

Suostumuksen kerroin - numerollinen palaute osoittamaan voiton tilaa.

Henkinen pohja: Kun hallitus pystyy kerätä veroja ja riistää yksityisomaisuutta ilman oikeudenmukaista korvausta, se on mittari siitä, että yleisö on kypsä antautumaan ja on suostuvainen orjuuttamiseen ja lailliseen väärinkäyttöön.

Hyvä ja nopeasti määrittävä mittari sadonkorjuun ajasta on kansalaisyleisön määrä, joka maksaa tuloveroa hallituksen itsestään selvästä molemminpuolisen tai reilun palvelun puutteesta huolimatta.

Energialähteiden vahvistus

Talousvahvistimen suunnittelukehittelyn seuraava vaihe on tunnistaa energia-lähteet.

Mitä tahansa alkukantaista talousjärjestelmää tukevat energialähteet ovat tietysti raaka-aineiden tarjonta ja ihmisten suostumus työntekoon, ja siis omaksua tietty luokka, paikka, taso tai sosiaalirakenteen arvoluokka eli toimittaa työntekoa nokkimisjärjestyksen erilaisilla tasoilla.

Tasonsa tulot varmistaakseen jokainen luokka hallitsee välittömästi alempana olevaa luokkaa säilyttäen siten luokkarakenteen. Tämä saa aikaan vakautta ja turvaa, mutta myös päältäpäin hallinnan.

Ajan kuluessa, viestinnän ja koulutuksen kehittyessä sosiaalityönteko-rakennelman alaluokan ainesosa tulee tietoiseksi ja kateelliseksi hyvistä asioista, joita ylemmän luokan jäsenillä on. He myös alkavat saada tietoa energia-järjestelmistä ja edellytyksistä pakottaa nousu luokkarakenteen kautta.

Tämä uhkaa eliitin ylivaltaa.

Jos tätä alaluokkien nousua voidaan viivyttää tarpeeksi pitkään, eliitti voi saavuttaa energiavalta-aseman ja työvoiman, sillä suostumus ei enää pidä asemaansa pakollisena energialähteenä.

Kunnes sellainen energiavalta-asema on lopullisesti järjestetty, on ihmisten suostumus työntekoon ja antamiseen muiden hoidella asiansa otettava huomioon, sillä tässä epäonnistuminen voi saada aikaan sen, että ihmiset sekaantuvat eliitin hallitaan tapahtuvaan energialähteiden lopulliseen siirtoon.

Välttämätöntä on tunnistaa, että tähän aikaan yleisön suostumus on edelleen elintärkeä avain energian vapautukseen talousvahvistimen menetelmällä.

Sen seurauksena suostumusta energian vapautusmekanismina punnitaan seuraavaksi.

Logistiikat

Strategian onnistunut soveltaminen vaatii tarkkaavaista tutkimusta sisään-tuloista, ulostuloista, sisääntulojen ja ulostulojen yhdistämisen strategiasta ja strategiaa tankkaavien energialähteiden saatavuudesta. Tätä tutkimusta kutsutaan logistiikaksi.

Logistista ongelmaa tutkitaan ensiksi ala-asteella ja sitten monimutkaisempia tasoja tutkitaan alkeellisten tekijöiden synteesinä.

Tämä tarkoittaa, että annettua järjestelmää tutkitaan, eli hajotetaan ali-järjestelmiin, ja näitä vuorostaan tutkitaan, kunnes tämän toimintamallin kautta saavutaan logistisimpaan "atomiin" - yksilöön.

Tässä kohdassa synteesin toiminta kunnolla alkaa, yksilön syntymän aikaan.

Keinotekoinen kohtu

Siinä vaiheessa, kun henkilö lähtee äitinsä kohdusta, sen jokainen pyrkimys on ohjattu rakentamaan, kunnossapitämään ja vetäytymään keinotekoisiin kohtuihin, erilaisiin sijaissuojalaitteisiin tai kuoriin. 

Näiden keinotekoisten kohtujen tarkoitus on toimittaa vakaa ympäristö kumpaankin, vakaaseen ja epävakaaseen toimintaan; toimittaa suoja kasvamisen ja aikuistumisen kehittymisprosessille, eli selviytymiselle; toimittaa vapauden turvaa ja toimittaa puolustussuojaa hyökkäystoimintaa vastaan. 

Tämä pätee kumpaankin yleisöön ja eliittiin. Selkeitä eroja on kuitenkin siinä tavassa, jolla kumpikin näistä luokista ratkaisee ongelmia. 

Valtion poliittinen rakenne - riippuvuus

Pääsääntöinen syy sille miksi maan yksittäinen kansalainen luo poliittisen rakennelman on alitajuinen toive tai himo ikuistaa oman lapsuuden riippuvuuden suhdetta.

Yksinkertaistettuna, he haluavat ihmisjumalan hävittämään kaikki riskit elämästään, paijaa heidän päätään, puhalla heidän mustelmia, laita kana jokaiseen ruokapöytään, vaateta heidän ruumiinsa, yöllä peittele heidät sänkyyn ja kerro heille, että heidän herätessä aamulla kaikki tulee olemaan kunnossa.

Tämä yleisön vaatimus on uskomaton, joten ihmisjumala, poliitikko, vastaa uskomattomuuteen uskomattomuudella lupaamalla maailman ja toimittaen ei mitään. Joten kuka on suurempi valehtelija? Yleisö? Vai "kummisetä"?

Tämä yleisön käytös on antautuminen, joka on syntynyt pelosta, laiskuudesta ja tarkoituksenmukaisuudesta. Se on strategisena aseena käytetyn hyvinvointi-valtion pohja - hyödyllinen oksettavaa yleisöä vastaan.

Toiminta/Hyökkäys

Suurin osa väestöstä haluaa voida kukistaa ja/tai tappaa toisia ihmisolentoja, jotka häiritsevät heidän päivittäistä elämää, mutta he eivät halua kestää kunniallisia ja uskonnollisia asioita, joita senkaltainen ilmiteko voisi heidän kannaltaan tuoda esiin.

Siitä syystä he määräävät likaisen työn muille (mukaan lukien omille lapsilleen) pitääkseen veren poissa käsistään. He raivoavat ihmisille eläinten kohtelusta ja sitten istuutuvat kadun päähän pois silmistä valkaistun teurastamon maukkaalle hampurilaiselle.

Mutta vielä tekopyhempää, he maksavat veroja rahoittaakseen ammatti-tappajien yhdistyksen, yhteiskunnallisesti kutsuttuna poliitikot, ja sitten valittavat hallituksen korruptiosta.

Vastuu

Jälleen, suurin osa ihmisistä haluaa olla vapaita ja tehdä asioita (tutkia jne), mutta he pelkäävät epäonnistumista.

Epäonnistumisen pelko selittyy vastuuttomuudella ja etenkin silloin, kun he valtuuttavat nuo henkilökohtaiset vastuuvelvollisuudet muille, joissa onnistuneisuus on epävarmaa tai tuo mukanaan mahdollisia tai luotuja vastattavia (laki), joita henkilö ei ole valmis hyväksymään.

He haluavat määräysvaltaa, mutta he eivät suostu hyväksymään edesvastuuta. Joten he palkkaavat poliitikkoja kohtaamaan todellisuuden heille.

Yhteenveto

Ihmiset palkkaavat poliitikkoja, jotta he voivat: 
• Saada turvaa huolehtimatta siitä itse.
• Saada suorituksia miettimättä niitä.
• Aiheuttaa varkauksia, vahinkoja ja kuolemia muille miettimättä kumpaakaan, elämää tai kuolemaa.
• Välttää omien aikeidensa edesvastuuta.
• Saada totuuden ja tieteen edut joutumatta itse ponnistelemaan kurinalaisesti tai oppimaan kumpiakaan näistä asioista.
He antavat poliitikoille vallan luoda ja hallita sotakoneistoa:
• Toimittamaan valtion/kohdun selviytymisen.
• Estämään minkä tahansa valtion/kohdun väärinkäytöksen.
• Tuhoamaan vihollisen, joka uhkaa valtiota/kohtua.
• Tuhoamaan ne oman maan kansalaiset, jotka eivät sopeudu tasapainoon valtion/kohdun takia.
Poliitikot pitävät hallussaan monia keinotekoisia sotilasvirkoja, alhaisimpana poliisit, jotka ovat sotilaita, seuraavana asianajajat ja kirjanpitäjät, jotka ovat vakoojia ja sabotöörejä (lailliset oikeudet omaavia) ja tuomarit, jotka huutavat käskyjä ja pyörittävät lukitun liiton sotilaskauppaa millä tahansa markkinoiden kestävällä tasolla. Kenraalit ovat teollisuusjohtajia. "Presidentti"-tason ase-voimien komentajan paikan jakavat kansainväliset pankkiirit.

Ihmiset tietävät, että he ovat luoneet tämän huvinäytelmän ja rahoittaneet sen omilla veroillaan (suostumus), mutta he mieluummin taipuvat kuin ovat tekopyhiä.

Siten valtio jakautuu kahteen erittäin selvästi erottuvaan osaan, alistuvaan alivaltioon ja poliittiseen alivaltioon. Poliittinen alivaltio pysyy kiinni alistuvassa alivaltiossa, sietää sitä ja loisii sen ainesta, kunnes se kasvaa tarpeeksi vahvaksi irrottaakseen itsensä ja sitten ahmii toisen vanhempansa.

Järjestelmän tutkimus

Jotta voitaisiin tehdä järkeviä tietokoneistettuja talouspäätöksiä sodasta, pääsääntöisestä talousvauhtipyörästä, on tarpeellista jakaa aineelliset logistiset arvot jokaiselle sotarakennelman ainesosalle - henkilöstölle ja materiaalille.

Tämä menetelmä alkaa selkeällä ja suoralla sellaisen rakennelman ali-järjestelmän kuvauksella.

Kutsunnat (kuten sotilaspalveluksessa)

Vain muutamat pyrkimykset ihmisen käytöksen muuntelussa ovat merkit-tävempiä tai tehokkaampia kuin sosiaalis-sotilaallinen laitos, joka tunnetaan kutsuntoina.

Kutsuntojen tai toisten sen kaltaisten laitosten pääsääntöinen tarkoitus on pelottelun kautta juurruttaa yhteiskunnan nuoriin miehiin epäkriittinen johtopäätös, että hallitus on kaikkivaltias. Pian hänelle opetetaan, että rukous on hidas siihen vastakohtaan nähden, jonka luoti voi saavuttaa hetkessä.

Siten 18 vuotta elämästään uskonnollisessa ilmapiirissä koulutettu mies voidaan tämän hallituksen vekottimen kautta hajottaa, kitkeä haaveista ja harhoista vain muutamassa kuukaudessa. Sitten kun se johtopäätös on juurrutettu, kaikesta muusta tulee helppoa juurruttaa.

Vieläkin mielenkiintoisempi on menetelmä, jolla nuoren miehen vanhemmat, jotka oletettavasti rakastavat häntä, voidaan taivuttaa lähettämään hänet sotaan kuolemaan.

Vaikka tämän työn mittakaava ei salli tämän aiheen laajentamista täysiin yksityiskohtiin, siitäkin huolimatta hävytön yleisesitys tulee olemaan mahdollinen ja voi palvella paljastamaan nuo tekijät, joiden täytyy olla mukana jossain numerollisessa muodossa sosiaali- ja sotajärjestelmien tietokone-analyysissä.

Aloitamme kutsuntojen kokeellisella määritelmällä.

Kutsunnat (siviilipalvelus jne) on pakollinen yhteiskunnallinen uhrauksen ja orjuutuksen laitos, jonka keksivät keski-ikäiset ja iäkkäät tarkoituksena painostaa nuoriso tekemään julkinen likatyö.

Sen lisäksi se palvelee tekemään nuorista yhtä syyllisiä kuin vanhemmat, tehden siten vanhempien arvostelusta nuorten taholta epätodennäköisempää (sukupolvellinen vakaaja). Se markkinoidaan ja myydään yleisölle "isänmaallisuus = kansallista" -palvelulipukkeella.

Kun kutsuntojen suora talousmääritelmä on saavutettu, sitä määritelmää käytetään alleviivaamaan rajoja rakennelmassa nimeltä Ihmisarvojärjestelmä, joka vuorostaan käännetään peliteorian ehtoihin.

Sellaisen orjatyöntekijän arvo annetaan Ihmisarvojen taulukossa, taulukko, joka on hajotettu lajikkeisiin älykkyys, kokemus, kutsuntojen jälkeinen työvaatimus jne.

Jotkut näistä lajityypeistä ovat tavanomaisia ja niitä voidaan alustavasti arvioida tiettyjen työpaikkojen arvoihin suhteutettuna silloin kun niiden palkkaus on tiedossa.

Toiset työpaikat ovat vaikeampia arvioida, koska ne ovat ainutlaatuisia sosiaalisen mullistuksen tarpeisiin.

Äärimäinen esimerkki: äidin tyttärelleen antamien ohjeiden arvo saa aikaan sen, että 10-15 vuoden kuluttua tyttärellä on tietynlaisia käyttäytymisvaatimuksia tulevan aviomiehen suhteen; siten, nujertamalla henkilön vastustus valtion turmeltuneisuutta kohtaan, se tekee pankkikartellille helpommaksi ostaa New Yorkin osavaltio, sanotaan 20 vuodessa.

Sellainen ongelma nojaa raskaasti sota-ajan vakoilun havaintoihin ja aineistoon sekä monen tyyppisiin psykologisiin testeihin. Mutta epähienot matemaattiset mallit (algoritmit jne) voidaan suunnitella, ellei ennustamaan, ainakin ennalta määrittämään nämä tapahtumat maksimaalisella varmuudella.

Se mikä ei ole olemassa luonnollisella yhteistyöllä on siten vahvistettu laskelmoidulla pakolla.

Ihmiset ovat koneita, vipuja, joihin voi tarttua ja kääntää. Ja on vähän todellista eroa yhteiskunnan ja kenkätehtaan automatisoinnissa.

Nämä aiheutuneet arvot ovat vaihtelevia (tietokoneanalyysiin on tarpeellista käyttää nykyistä Ihmisarvojen taulukkoa). Yhdysvaltain dollareiden sijaan nämä arvot annetaan todellisena mittana, sillä ensimmäisenä mainittu on epävakaa, koska se on nykyään inflatoitunut yli kansallisten hyödykkeiden ja palveluiden tuotosta, jotta se voi antaa taloudelle valheellisen liike-energian ("paperi"-johdin).

Hopea-arvo on vakaa, sillä tänään on mahdollista ostaa sama määrä hopea-grammalla kuin pystyi ostamaan vuonna 1920. Ihmisarvo mitattuna hopea-yksiköissä vaihtelee hieman tuotantotekniikan muutoksien seurauksena.

Toimeenpano

Tekijä I

Kuten jokaisessa sosiaalijärjestelmässä, tasapaino saavutetaan ainoastaan ymmärtämällä ja tilittämällä ihmisen luonne (teot/toimintamallit).

Epäonnistuminen sen tekemisessä voi olla, ja yleensä on, tuhoisaa.

Kuten muissa ihmissosiaalisuunnitteluissa, yhden tai toisen pakottamisen muoto (tai kannustin) on välttämätön kutsuntojen onnistumisen kannalta.

Toiminnan ja vastavaikutuksen aineelliset perusteet täytyy soveltaa kumpaankin, sisäiseen ja ulkoiseen alijärjestelmään. Kutsuntojen turvaamiseksi yksilön aivopesu/ohjelmointi ja kumpikin, perheyksikkö ja vertaisryhmä, täytyy sitoa ja tuoda hallintaan.

Tekijä II - Isä

Kotitalouden mies pitää olla sisäsiisti, jotta voidaan varmistua siitä, että poika tulee kasvamaan oikealla sosiaalikoulutuksella ja asenteilla. Mainostusmedia jne ovat sitoutuneet pitämään huolen siitä, että tuleva isä on tossun alla ennen tai mennessään naimisiin.

Hänelle opetetaan, että hän joko sopeutuu hänelle määrättyyn sosiaalikoloon tai hänen seksielämä tulee linkuttamaan ja hänen hellävarainen seurustelu tulee olemaan nolla. Hänet saadaan näkemään, että nainen vaatii enemmän turvaa kuin järkevää, säädyllistä tai kunnioitettavaa kohtelua.

Siinä vaiheessa, kun hänen poikansa pitää mennä sotaan, isä (selkärankana hyytelöä) tulee mieluummin läimäyttämään aseen pojan käteen kuin riskeeraa vertaisryhmänsä epäluottamuksen tai tekee itsestään teeskentelijän ylittämällä panoksensa, joka hänellä on omasta mielipiteestä tai itsetunnosta.

Poika tulee menemään sotaan tai isä tulee nolatuksi. Joten poika tulee menemään sotaan, todellinen tarkoitus ei pidä puoliaan.

Tekijä III - Äiti

Ihmisyhteiskunnan naisainesosaa hallitsee ensisijaisesti tunne ja toisena järki. Järjen ja mielikuvituksen välisessä taistelussa mielikuvitus voittaa aina - satumaailma valitaan. Aineelliset vaistot hallitsevat siten, että lapsi tulee ensin ja tulevaisuus tulee toisena.

Nainen vastasyntyneen lapsen kanssa on liian sinisilmäinen nähdäkseen varakasta miestä tykinruokana tai orjatyön halpana lähteenä. Nainen tulee kuitenkin ehdollistaa hyväksymään siirtymä "todellisuuteen" sen saapuessa tai aikaisemmin.

Kun siirtymästä tulee vaikeammin hallittava, perheyksikkö pitää tarkasti hajottaa, ja valtion hallitsemista julkisista koulutuskeskuksista ja valtion pyörittämistä päiväkotikeskuksista täytyy tulla yleisempiä ja laillisesti pakotettuja, jotta voidaan aloittaa lapsen irrottaminen äidistään ja isästään varhaisella iällä. Käyttäytymislääkkeiden rokottaminen voi nopeuttaa lapsen siirtymää (pakollista).

Varoitus: naisen vaistomainen viha voi syrjäyttää hänen pelot. Ärtyneen naisen voimaa ei tule koskaan aliarvioida, eikä hänen voimaan tossun alla olevasta aviomiehestä tule myöskään koskaan aliarvioida. Se sai naisille äänet vuonna 1920.

Tekijä IV - Poika

Sodanaikainen itsevarjelun henkinen paine ja tyypillisen lauman itseään palveleva asenne, jolla on vaihtoehtona välttää taistelukenttää - jos poika voidaan painostaa lähtemään - on lopulta kaikki tarvittava painostus ajamaan poika sotaan. Häneen kohdistuvat hiljaiset kiristykset ovat uhkauksia: "Ei uhrausta, ei ystäviä; ei kunniaa, ei tyttöystäviä."

Tekijä V - Sisko

Ja entäpä pojan sisko? Hänen isänsä antaa hänelle kaikki elämän hyvät asiat ja opettaa hinnasta huolimatta odottamaan samaa tulevalta aviomieheltään.

Tekijä VI - Karja

He, jotka eivät käytä aivojaan, eivät ole parempiosaisia kuin he, joilla ei ole aivoja. Ja siten tästä meduusojen järjettömästä parvesta: isästä, äidistä, pojasta ja tyttärestä tulee hyödyllisiä työjuhtia tai saman kouluttajia.