30.12.19

Yhdysvaltain keskuspankin osakkeenomistajat

Jotkut pitävät keskuspankkijärjestelmää liittovaltion edun vastaisena ja syyttävät keskuspankin toimivan enemmän omistajiensa kuin liittovaltion eduksi. Liittovaltion kannalta olisi edullisempaa, jos se itse laskisi liikkeelle setelit ja hallitsisi rahapolitiikkaa. Kriittisen näkemyksen mukaan liittovaltion velkaantuminen kasvattaa vain keskuspankin voittoa ja luo tilanteen, jossa keskuspankin etu on vastakkainen liittovaltion edun kanssa. Lisäksi väitetään, että kaikki keskuspankin omistajat eivät ole julkisesti selvillä. —Wikipedia
Yhdysvaltain keskuspankki Federal Reserve System (Fed) eli "Valtiollinen varaintojärjestelmä" ei harhaanjohtavasta nimestään huolimatta ole "valtiollinen", koska se on yksityinen yritys, sillä ei ole "varantoja", koska se ei tarvitse varantoja, sillä se voi luoda niin paljon rahaa tyhjästä kuin se haluaa, eikä se ole "järjestelmä", koska se on salaisesti luotu rikollisjärjestö.

Pankkisotien jälkeinen Yhdysvaltain neljäs ja nykyinen keskuspankki Fed perustettiin vuonna 1913.

107 vuotta myöhemmin 2020-luvun taitteessa taloustiedosta on sadan vuoden aikana julkaistu satoja videodokumentteja ja kirjoja, joista ainoastaan yksi on paljastanut Yhdysvaltain keskuspankin osakkeenomistajat.

National City Bank ja First National Bank ovat nykyinen Citibank. National Bank of Commerce, Hanover National Bank ja Chase National Bank ovat nykyinen JPMorgan Chase.


Eustace Mullins, The Secrets of the Federal Reserve: The London Connection, Bankers Research Institute, Virginia, (1993), s. 91-94, 179.
Yhdysvaltain kongressi ei ole koskaan omistanut yhtäkään osaketta yksityisessä ulkomaisessa omistuksessa olevasta Yhdysvaltain keskuspankista.

Kongressi joutuu turhaan kerjäämään keskuspankilta kaikki omat rahansa lainaksi korkoa kantavana velkana.

Keskuspankin osakkeet ovat keskuspankin omistavien henkilöiden omistamissa liikepankeissa, rahastoissa, hyväntekeväisyyssäätiöissä jne, eikä rikolliseksi monopoliksi luodun keskuspankin osakkeita ole koskaan voinut ostaa yhdestäkään pörssistä.

Keskuspankin lainsäädännön mukaan Yhdysvaltain kongressi voi minä hetkenä tahansa ostaa keskuspankin osakkeet itselleen tai lopettaa keskuspankin. 

Yksikään presidentti tai kongressin edustaja – Charles Lindberghiä, Louis McFaddenia ja Wright Patmania lukuun ottamatta – ei ole yli 100 vuoden aikana maininnut asiasta. 

Media, koululaitos, ekonomit jne eivät ole koskaan informoineet kansalaisia asiasta.

Kaikki henkilöt, jotka ovat mukana rikolliseen päämäärään tähtäävässä salaliitossa, ovat automaattisesti rikoksista vastuuvelvollisia. Se koskee jokaista, joka on missään tekemisissä keskuspankin kanssa. He ovat vastuuvelvollisia osallisuudestaan rikolliseen salaliittoon. Mitään toista määritelmää ei voi tehdä, koska lain mukaan rikolliseen salaliittoon osallistuva henkilö on rikollinen. Siinä on koko asian ydin. Mitään muuta ei tarvitse sanoa. —Eustace Mullins
Muutaman ulkomaisen suvun omistama Yhdysvaltain valtionvelka, joka edustaa ainoastaan pientä osaa Yhdysvaltain kokonaisvelasta.
Tuomas Kangasniemi, USA luo tyhjästä lisää 1 200 miljardia dollaria, Tekniikka&Talous, (19.3.2009 klo 14:51).