22.2.19

CSI: Las Vegas

1. lokakuuta 2017 Las Vegasissa suoritettiin Yhdysvaltain historian suurin joukkoampuminen, joka jätti jälkeensä 59 kuollutta ja 851 haavoittunutta uhria.

Viranomaisten, asiantuntijoiden ja median mukaan teon suoritti ilman syytä 64-vuotias eläkeläinen Stephen Paddock, joka ampui Mandalay Bay -hotellin 32 kerroksen kahden päätysviitin kahdesta ikkunasta tien toisella puolella sijainneen Route 91 -konserttitapahtuman yleisöön.


Ammuskelun jälkeen kahden huoneen 32-134 ja 32-135 ikkunat ovat rikki.


Ammuskelun jälkeen ainoastaan huoneen 32-134 ikkuna on rikki.

Viranomaisten loppuraporttien mukaan Paddock ampui kahdeksan laukausta huoneen 32-134 ikkunasta konserttitapahtuman läheisyydessä olevia polttoainetankkeja kohti. Yli tuhannella laukauksella kaikki 58 + 851 ihmistä Paddock ampui viereisen huoneen 32-135 ikkunasta.


Vuodettu kuva #1

Huoneen 32-135 tuolin takana oleva ikkuna ei ole rikki, mutta luotien hylsyt ovat maassa. Tapahtumapaikan hätäisen lavastuksen yhteydessä rynnäkkö-kivääri on jätetty huolimattomuutta (tai vihjeeksi) Paddockin jalan päälle. Paddockilla on kädessä sormenjäljet estävät hanskat.


LVMPD:n loppuraportin kuva

Paddockia on ammuttu rintaan. Rynnäkkökivääri on siirretty sivummalle Paddockin jalan päältä ja rajattu kuvasta pois.


Vuodettu kuva #2

Paddockia on ammuttu rintaan, jonka seurauksena veri valuu hänen suun kautta kasvoja pitkin maahan. Paddock ei ole ampunut itseään päähän, koska hänen pää on ehjä.

Itsemurhausrevolveri on jätetty Paddockin ruumiin viereen. Pieleen menneen operaation tapahtumapaikkaa lavastettaessa hylsyt ovat tippuneet vahingossa (tai vihjeeksi) verilammikoiden päälle. Maassa on erillinen kuivunut verilammikko, koska Paddockin ruumista on siirretty.

Viranomaisten loppuraporttien mukaan Paddockia ei ole ammuttu rintaan. Kuolinsyytutkijoiden mukaan Paddock teki itsemurhan yhdellä laukauksella ampumalla itseään päähän, mutta taikaluoti piiloutui kallon sisään ja kaatuessaan Paddock maagisesti liukui rynnäkkökivääriin alle.


Versio #1: Poliisit näkivät Paddockin tekevän itsemurhan.

Versio #2: Paddock ryntäsi käytävään kamppailemaan poliisien kanssa. Paddock ampui SWAT-virkailijaa jalkaan, jonka jälkeen Paddock ammuttiin.
Molemmat edellä mainitut versiot olivat rikollismedian valeuutisia. Kun poliisit viimein yli tunti ammuskelun päättymisen jälkeen räjäyttävät tiensä huoneeseen 32-135, tulitaistelua ei käydä, kukaan ei näe Paddockin tekevän itsemurhaa ja rintaan ammuttu Paddock makaa kuolleena hotellihuoneen lattialla - ei käytävällä.

Las Vegasin sheriffi Joe Lombardo pitämässä tiedotustilaisuutta.


Las Vegasin FBI:n johtaja Aaron Rouse pitämässä tiedotustilaisuutta.

Epäpätevien toimijoiden pieleen menneen lavastetun hyökkäyksen yli tunnin kestäneen tapahtumapaikan pikalavastuksen jälkeen hotelli-huoneisiin viimein päästetyt poliisit huomioivat, ettei huoneen 32-135 ikkuna ole rikki.
Tapahtumapaikan lavastajat unohtivat kiireessä rikkoa ikkunan. Viranomaisten mukaan kaikki 58 + 851 uhria ammuttiin tästä ikkunasta, joka ei ole rikki. Koska ikkuna ei ole ammuskelun jälkeen rikki, tarkoittaa se sitä, että ketään ei ole voitu ampua tästä ikkunasta. Ikkuna rikottiin ammuskelun, Paddockin kuoleman ja bodycam-videon kuvauksen jälkeen.

Las Vegasin suuren välikohtauksen projektista julkisuuteen kerrotut tiedot ovat olleet järjestelmällistä harhaanjohdatusta. Lavastetun hyökkäyksen suoritukseen ja tietojen salaamiseen ovat minimissään osallistuneet Mandalay Bay -hotelli, poliisi- ja tiedusteluviranomaiset, media sekä edelleen vapaana olevat joukkomurhan toimeenpanneet erikoisjoukot.


Rikollisille työskentelevä ja lukijoitaan pilkkanaan pitävä media on aina ollut hävettävän ihmiskunnan pahin vihollinen.
Maailmanlaajuisesti, mukaan luettuna näennäiset Yhdysvaltain "terroristi-vihollisvaltiot", median edustajat, emeritusprofessorit, tiedusteluviranomaiset jne eivät ole kommentoineen edellä mainittuja tietoja julkisesti. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, CIA, armeija jne eivät ole sanoneet Las Vegasista sanaakaan. 851 haavoittuneen ja 59 kuolleen uhrin tuhannet omaiset sekä heidän asianajajat eivät keskustele näistä asioista.

Yli tunti ammuskelun päättymisen ja Paddockin kuoleman jälkeen Mandalay Bayn edustalla partioivan poliisin bodycam-video tallensi hetken, jolloin huoneen 32-135 ikkuna rikottiin.
Ikkuna oli pakko rikkoa jälkikäteen, koska muuten Las Vegasin lavastetun hyökkäyksen peitetarina olisi romahtanut.

____________________