19.2.19

Ongelmanratkaisujoukot


Ammattitappajien yhdistyksen edustajat fantasioivat tulevaisuuden sodasta, vaikka vihollista edustavat rikolliset, joista on konkreettista jokapäiväistä haittaa Suomen sivistyneesti käyttäytyville kansalaille, ovat jo vuosisatoja syntyneet maahan kantasuomalaisten siittäminä ja lisää saapuu jatkuvalla syötöllä rajojen takaa.

Suomessa on rikollisten likvidoinnin erikoisasiantuntijoita tonneittain, mutta heitä ei ole koskaan hyödynnetty yhteiskuntaa auttavilla tavoilla. Erilaiset erikoisjoukot ja poliisin Karhu-ryhmä voi käskyn saadessaan neutralisoida kaikki Suomen vaarallisimmat rikolliset 24 tunnissa.

Rikosrekisteritietokannoista voidaan listata top 100 Suomen tuhoisinta väkivalta-, seksuaali-, huumausaine-, omaisuus- jne rikollista, jauhaa heidät lihamyllyissä jauhelihaksi ja tarjoilla leipäjonoissa ruokana - huumausaineiden käyttäjien kohdalla mausteisempana "pörisevänä safkana".

Teloittaja (1980) -elokuvassa tavis saa tarpeekseen rikollisia hyysäävistä sekä uhreja nöyryyttävistä viranomaisista sekä päättää itse saada tuloksia aikaiseksi lyömällä mm. mafia-päällikön lihamyllyyn.
Voitto-voitto-tilanne kaikille osapuolille: syöpäläiset pääsevät eroon rikollisen mielensä kärsimyksistään, köyhät saavat ruokaa vatsoihinsa ja kaikille muille jää miellyttävämpi yhteiskunta elettäväksi.

Koska kantasuomalaiset väkivalta- ja seksuaalirikolliset eivät koskaan kotoutuneet sivistyneesti käyttäytyvien ihmisten suomalaiseen yhteiskuntaan, eivät myöskään ulkomaalaiset väkivalta- ja seksuaalirikolliset tule kotoutumaan sivistyneesti käyttäytyvien ihmisten suomalaiseen yhteiskuntaan.

Ihmisoikeudet eivät kuulu toistuviin vakaviin rikoksiin syyllistyneille. Ihmisoikeudet kuuluvat niille, jotka eivät tee toistuvia vakavia rikoksia ja kunnioittavat käytöksellään muita rikoksia tekemättömiä ihmisiä. Sivistyneessä yhteiskunnassa uhrit ja tulevat uhrit ovat tärkeämpiä kuin vaaralliset rikolliset.


Erikoisjääkärit