27.3.19

Lapland, Home of Lap Dancing


Kuvitteellisessa Lapladiassa väkivalta- ja seksuaalirikolliset kantalaplandia-laiset eivät ilmianna, pidätä tai tapa ulkolaplandialaisia väkivalta- ja seksuaalirikollisia. Kantalaplandialaisista ei ole hyötyä ulkopuolelta sikiävän rikollisuuden ennaltaehkäisemiseksi.

Rikolliset ulkolaplandialaiset eivät ilmianna, pidätä tai tapa kantalaplandia-laisia rikollisia. Ulkolaplandialaisista ei ole hyötyä sisäpuolelta sikiävän rikollisuuden ennalta ehkäisemiseksi.

Laplandian armeija, tiedustelupalvelut ja viranomaiset voisivat pidättää tai hävittää vaaralliset rikolliset 24 tunnissa, mutta he eivät tee mitään. Heistä ei ole hyötyä sisältä ja ulkoa sikiävän rikollisuuden ennalta ehkäisemiseksi.


Laplandialaiset omistavat satoja tuhansia tuliaseita ja miljoonia ammuksia, joilla he voisivat pidättää tai hävittää vaaralliset rikolliset, mutta aseiden omistajat eivät myöskään tee mitään.

Asehullut laplandialaiset kiukuttelevat sukupolvesta toiseen siitä, että hallitsijat yrittävät kerätä heiltä heidän aseet pois, mutta he eivät kykene käsitellä sitä vähää, että heidän aseitaan ei ole vielä kerätty pois. Heillä on ollut sukupolvia aikaa saada aseillaan jotain aikaiseksi, mutta he eivät koskaan saa mitään aikaiseksi. Täten on yhdentekevää kerätäänkö aseet pois vai ei - lopputulos pysyy samana.