1.2.22

Voitto-voitto-tilanne #12



Aina kun sivistyneesti käyttäytyviä ihmisiä häiriköiviä rikollisia tapetaan keinoilla millä hyvänsä, rikollisten uhrit saavat oikeutta ja yhteiskunnan taso paranee. Ihanteellisin tilanne on se, että rikolliset hakkaavat toinen toisensa hengiltä. 

Suomen oikeuslaitoksen tehtävä on ollut kautta historiansa auttaa rikollisia ja nöyryyttää rikollisten uhreja näennäisillä "tuomioillaan", jotka eivät koskaan korreloi itse rikosten vakavuuden kanssa.

Kaikki tämä on aina ollut tahallista, sillä muuten asialle olisi tehty jotain viimeisen 150 vuoden aikana. Media, koululaitos, viranomaiset, kansanedustajat jne ovat aina ajaneet rikollisten etuja uhrien etujen sijaan.

Monesti rikosten uhrit ovat yhtä aivottomia kuin rikosten tekijät. Uhrit eivät koskaan vaadi päättäjiltään mitään todellisia tuloksia tuottavaa ja suostuvat edelleen jatkamaan median rahoittamista sekä kansanedustajien äänestämistä vuosikymmenestä toiseen, sukupolvesta toiseen ja kuolemaansa asti.

________________________

Ksm. Voitto-voitto-tilanne #1#2#3#4#5#6#7#8#9#10, #11.

Petteri Tuohinen, Poliisi epäilee: Vanki surmattiin sellissä Vantaalla, Helsingin Sanomat, (27.1.2022 13:56 | Päivitetty 16:08).