31.3.21

Voitto-voitto-tilanne #6

Tapahtumapäivänä uhri, 39-vuotias mies, oli käymässä naisen luona omakotitalossa. Esitutkinnan mukaan syytetty hermostui tästä ja heitti ensin kahvakuulan läpi uhrin auton ikkunasta, kun auto oli pysäköitynä talon pihalla. Sen jälkeen mies käytti toista kahvakuulaa oven lukon murtamiseen ja kävi uhrin kimppuun. Syyttäjän mukaan mies löi uhria puukolla ainakin 50 kertaa päähän, kaulaan, ylävartaloon ja käsiin tämän yrittäessä puolustautua. Lisäksi syytetty iski uhria teleskooppipatukalla ainakin kaksi kertaa, haastehakemukses-sa sanotaan.[1]MTV Uutiset

Hän muutti luokseni pääkaupunkiseudulta ja siinä oli monia syitä: hän ei jaksanut katsella siellä niitä [peltoneekereitä], halusi itselleen tilaa treenata kahvakuulalla, käydä metsässä lenkeillä ja kaikkea tällaista, nainen sanoi poliisille. [...] Hänen oli ehkä puolustettava kunniaansa ja otettava hengiltä tämä tunkeilija, koska naiset kuuluivat hänen mielestään miehille. Hän oli lukenut paljon kirjallisuutta, jossa naiset esitetään alisteisessa asemassa. [...] Surmailtaa oli edeltänyt tilanne, jossa syytetty pyrki päiväunille samaan sänkyyn naisen kanssa. Uusi miesseuralainen sai kuulla asiasta. Hän oli sanonut, että minut pitäisi uunittaa, kun en ole arjalainen, syytetty kertoi kuulustelussa. [...] Mies kertoi kuulustelussa haaveilleensa joskus vankilaan pääsemisestä, koska ei ollut pärjännyt siihenastisessa elämässään haluamallaan tavalla.[2] —Solmu Salminen

Sen sijaan, että tekijä olisi puukottanut 50 pedofiilia, rattijuoppoa tai murtovarasta, päätti hän overkillmäisesti tuhlata 50 iskua ainoastaan yhteen kaltaiseensa toimijaan.

Mikäli esimerkin mukaisesti kaikki yhtä prosenttia väestöstä edustavat sekä väkivaltaisiksi rikollisiksi syntyneet kantasuomalaiset ja maahanmuuttajat puukottaisivat toisensa hengiltä, jäisi jäljelle jääneelle 99 % edustavalle sekä sivistyneesti käyttäytyvälle väestölle turvallisempi ja miellyttävämpi yhteiskunta elettäväksi.

________________________

Ksm. Tuloksia | Voitto-voitto-tilanne #1, #2, #3, #4, #5.

[1] Mies surmasi samoissa uusnatsipiireissä liikkuneen miehen 50 puukoniskulla Riihimäellä – taustalla mustasukkaisuutta eksästä, MTV Uutiset, (08.03.2021 12:03).

[2] Solmu Salminen, Nainen kuvaili murhasta syytettyä uusnatsia "reppanaksi pikkuveljeksi" – meni verityön jälkeen juomaan maitoa, Iltalehti, (08.03.2021 klo 14:41).