4.2.22

Holoshow



Vaikka hänen sukunimensä onkin Goldberg, laittoivat juutalaiset välittömästi mustan naisen takaisin plantaasille. Vuosikausia miljonääri Whoopi Goldberg on saanut vapaasti sylkeä myrkkyään juutalaisten iloksi, mutta heti kun Goldberg erehtyi möläyttämään jotain epämiellyttävää laskunmaksajistaan, joutui hän jälki-istuntoon.

Sananvapaus päättyy, jos syytökset kohdistuvat juutalaisiin. Kaikkia muita saa haukkua vapaasti. Jos valkoisia haukutaan, juutalaiset sanovat, etteivät juutalaiset ole valkoisia. Jos valkoisia kehutaan, juutalaiset sanovat, että juutalaiset ovat valkoisia.
"Nämä [juutalaiset ja natsit] olivat kaksi valkoisten ihmisten ryhmää", Goldberg sanoi. [...] "Ainoa mieleeni tuleva selitys on viime aikoina esiintynyt uusi rasismin määritelmä, joka määrittelee rasismin vain värillisiin kohdistuvaksi. Historia opettaa meille ilmiselvästi toisin", [rabbi Abraham] Cooper sanoo. [...] Goldberg esitti kommenttinsa ohjelmassa, jossa keskusteltiin Tennesseen koulu-lautakunnan päätöksestä kieltää Art Spiegelmanin holokaustista kertova palkittu sarjakuvakirja Maus. Perusteena oli, että kirja ei sovi 13-vuotiaille, koska siinä on karkeaa kieltä ja alastomia naisia.[1] —Katriina Töyrylä
Loputon holokaustivouhotus kuolleine alastomine ruumiineen ja ikuisesti elossa olevine selviytyjineen on aina ollut aivopesun muoto, jonka on tarkoitus pitää huolta siitä, että lapset jo varhaisella iällä oppivat pitämään turpansa kiinni juutalaisista.

Juutalaisia saa ainoastaan kehua, juutalaisia ei saa koskaan kritisoida. Jos juutalaista syyttää jostain, olipa syytös totta tai ei, leimautuu "antisemitistiksi" (juutalaisvihaaja), joka ei tarkoita mitään, mutta itse syytöksestä keskustelu on päättynyt.


________________________