29.11.19

Talousdemonikratia


Suomella on kautta historian ollut täysin turha ja tyhjästä luotu "valtionvelka", joka todistaa, että kansainvälisten juutalaisten keskuspankkiirien salaliitto on aina ollut todellinen. Yksityinen velkapohjainen talousjärjestelmä on maailman-historian tuhoisin silmänkääntötemppu, jolla koko planeetta on orjuutettu.

Jos Suomen valtio itse loisi tyhjästä ne samat rahat, jotka valtio on 150 vuotta turhaan lainannut itselleen pankkiireilta korkoa kantavaksi velaksi, eivät pankkiirit enää pystyisi hallitsemaan Suomen eduskuntaa, mediaa, koululaitosta jne.

Suomen valtio ei ole koskaan ollut itsenäinen valtio. Valtio joka ei luo omia rahojaan ei voi olla itsenäinen valtio. Suomen valtio ei ole koskaan omistanut mitään muuta kuin velkaa ja korkoja. Valtio joka ei luo omia rahojaan ei voi omistaa mitään.
En ole vielä koskaan tavannut ketään, joka logiikkaa ja järkeä käyttämällä voisi perustella miksi valtion hallitus lainaa omien rahojensa käytön.[1]                          —Wright Patman, Yhdysvaltain kongressin pankki- ja valuuttalautakunnan puheenjohtaja, 1936-1975
Hullua on sanoa, että meidän valtio voi luoda velkakirjoina 30 miljoonaa, mutta ei voi luoda valuuttana 30 miljoonaa.[2] —Thomas Edison, keksijä
[...] 1800-luvun jälkimmäisellä puoliskolla Suomesta tuli toistuva joukkovelka-kirjojen liikkeellelaskija kansainvälisillä valuutanvaihtomarkkinoilla samaan tapaan kuin sen läntiset naapurit Norjan ja Ruotsin valtiot. Venäjän keisarikunnan ulkopuolinen ensimmäinen ulkomaan joukkovelkakirja liikkeelle laskettiin Fankfurt am Mainessa vuonna 1862 M.A. von Rothschild und Söhnen kautta.[3] —Mika Arola, valtiokonttorin apulaisjohtaja
Anna minun hallita valtion rahoja, enkä välitä siitä kuka säätää valtion lait.[4]        —Mayer Amschel Rothschild, 1743-1812
________________________

Ksm. Totuustyttö Linda Lilja-Hyatt | Kaukovarjostin-aivopesun skandaalimaisin taloushetki | Yhdysvaltain keskuspankin osakkeenomistajat

[1] Paul Grignon, Money as Debt, Rev. ed., (2009), 32:40.

[2] Ellen H. Brown, Web of Debt: The Shocking Truth About Our Money System and How We Can Break Free, 3rd ed., Third Millennium Press, Louisiana, (2008), s. 88-89.

[3] Mika Arola, Credit risk associated to the central government of Finland and the "Russian premium", 1863–1938, XIV International Economic History Congress, Helsinki, Finland, (21 to 25 August 2006), s. 5.

[4] Silent Weapons for Quiet Wars: An Introduction Programming Manual - Operations Research Technical Manual TW-SW7905.1 (1979).

Tuomas Kangasniemi, USA luo tyhjästä lisää 1 200 miljardia dollaria, Tekniikka&Talous, (19.3.2009 klo 14:51).
Rikollisen harhaanjohtava uutisotsikko. "USA" ei luo mitään tyhjästä. Yksityisen keskuspankin omistavat ulkomaiset pankkiirit luovat tyhjästä 1 200 miljardia dollaria, jotka USA on pakotettu turhaan kerjäämään pankkimafialta korkoa kantavaksi velaksi, kuten uutisessa mainitaan.

Antti Kuusterä ja Juha Tarkka, Suomen Pankki 200 vuotta – I: Keisarin kassasta keskuspankiksi, Otava, Helsinki, (2011), s. 252-253.
Haluaako Suomen kansa, että Suomen valtio luo Suomen rahat ilman velkaa ja korkoa vai haluaako Suomen kansa, että Rothschildit luovat Suomen rahat korkoa kantavaksi velaksi?


Julkinen salaisuus on aina ollut se, että muutama ulkomainen suku omistaa Suomen valtionvelan, kuntien velat, yritysten velat, kansalaisten velat jne.