Hesarin kuningasvärisuora, 5.12.2018, 16:29-18:12
Tanska on ryhtymässä poikkeuksellisiin toimiin eristääkseen rikoksen tehneitä ulkomaalaisia muusta yhteiskunnasta. Tuomion saaneita, käännytettäviä rikollisia ollaan lähettämässä pienelle ja autiolle Lindholmin saarelle Tanskan edustalla sekä Liettuaan, jonka kanssa Tanska käy neuvotteluja vankilan rakentamisesta. [...] Kapea ja puoli kilometriä pitkä Lindholmin saari sijaitsee Tanskan kaakkoisosassa keskellä Stegen lahtea. Tähän asti siellä on tehty eläinlääketieteellisiä viruskokeita juuri saaren eristyneisyyden vuoksi. Viruksilla tartutettuja eläimiä on poltettu saaren krematoriossa. [...] Puolueet vaikuttavat lähestulkoon kilpailevan siitä, kuka keksii kovasanaisimmat maahanmuuttajiin liittyvät lakiesitykset. Myös vasemmisto on lähtenyt kilpaan mukaan. [...] "Ghettolait" on hallituksen itsensä käyttämä nimitys lakipaketista. Parlamentti hyväksyi lait kesäkuussa.[1] —Petja Pelli
Rikollisten kerääminen vankiloihin tai lähettäminen toiseen maahan tai eristetylle saarelle ei turvalaitteiden tapaan ratkaise yhtäkään ongelmaa, vaan vastaa roskapussin heittämistä naapurin puolelle.
[...] Useiden tutkimusten mukaan kiinnijäämisellä ei ole vahvaa pelotevaikutusta, vaan sitä pidetään kohtalonomaisena ja vääjäämättömänä "työtapaturmana", ja nuoret saattavat jopa ylpeillä rikosmerkinnöillään. [...] Vankeus tarjoaa mahdollisuuksia oppia uudenlaisia rikoksia tai tutustua uudenlaisiin huumeisiin vankeuden aikana.[2] —Tuula Kekki
Tekijä roskasi luontoa
Missä vaiheessa Suomen sivistyneesti käyttäytyvät kantasuomalaiset ja turvapaikanhakijat alkavat vaatia, että roskaajat, terroristit sekä fyysistä ja/tai seksuaalista väkivaltaa käyttävät kantasuomalaiset ja turvapaikanhakijat poistetaan lopullisesti yhteiskunnasta?
_________________________
[1] Petja Pelli, Tanska aikoo lähettää rikoksia tehneitä turvapaikanhakijoita pienelle autiolle saarelle, Helsingin Sanomat, (Julkaistu: 5.12. 18:12).
[2] Tuula Kekki, Taparikollisuuden kulttuuriset ja rakenteelliset ulottuvuudet: Huumeiden käyttäjien ja poliisin tulkinnat taparikollisuudesta, Sosiaalitieteiden laitos, Helsingin yliopisto, (2012), s. 23, 25.