19.9.19

Havaintoja antenniosastolta

SUOMALAISTEN SALALIITTOPIIRIEN toinen keulahahmo on Teemu Vehkala, 31-vuotias helsinkiläinen muusikko. Hän kirjoittaa blogia nimeltä Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä. Blogilla on Vehkalan mukaan 200 000 kävijää kuukaudessa.[1] —Ilkka Pernu, "Totuuksien tavaratalo", Long Play, 2013

Hysteerisiä klikkiotsikoita viljelevää Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogia on vuoden 2005 heinäkuusta lähtien pyörittänyt Teemu Vehkala.

Vehkalan toimenkuvana on yhdysvaltalaisen Alex Jonesin ja englantilaisen David Icken tapaan sekoittaa tärkeiden aiheiden sekaan naurettavia valheita, jotta älykkäitä ja merkittäviä aiheita, kuten WTC 7, M/S Estonia, Apollo-huijaus jne tutkivat henkilöt vaikuttaisivat Vehkalan, Jonesin ja Icken kaltaisilta "epäpäteviltä salaliittohulluilta".

Tahallisesti tai tahattomasti kritisoimilleen rikollisille työskentelevät Vehkala, Jones ja Icke ovat yhtä tuhoisia kuin heidän itsensä näennäisesti kritisoimat rikolliset, koska Vehkala, Jones ja Icke myrkyttävät älykkäät ja tärkeät keskustelunaiheet sekoittamalla niiden sekaan älyvapaita aiheita, kuten avaruusolentoja, liskohumanoideja, aikamatkailua jne.

Huolimatta siitä valehtelevatko Vehkala, Jones ja Icke tahallisesti vai tahattomasti, lopputulos on sama: Kaikki vakavasti otettavat tutkijat mustamaalautuvat heidän kaltaisten toimijoiden esiintuoman disinformaation seurauksena.

Kuu-ukko

5. syyskuuta 2011 Vehkala julkaisi ensimmäisen Apollo-huijausta käsittelevän uutisen otsikolla "Kuukävelyn lavastuksen paljastava video NASA:lta",
Youtube palvelusta löytyy NASA:lle hivenen arka video, josta paljastuu se, että koko kuukävely lavastettiin. Videolla näkee kuinka astronautin vieressä on 2 studiohenkilökuntaa ilman mitään suojapukua. Joten tästä jo päästään kärryille, että olivatko nämä NASA:n astronautin todellakin kuussa vai ei jos siellä selviytyi myös ilman suojapukua. Näin ollen 21. heinäkuuta 1969 tapahtui suuri askel ihmiskunnalle kun Neil Armstrong käveli kuukävelyä tv-studiossa.[2]          —Teemu Vehkala
Kyseessä on kotivideo yhdestä lukuisista kuumoduulin harjoittelumalleista, joita esiteltiin medialle 1960-luvulla Apollo-projektin aikana. Videossa ei nähdä mitään mikä todistaisi Apollo-huijauksen.

12. joulukuuta 2015 Vehkala julkaisi seuraavan Apollo-huijausta käsittelevän uutisen otsikolla "Stanley Kubrickin kuuhuijaus tunnustus julki",
Kubrickista oli liikkeellä jo useiden kymmenien vuosien ajan huhuja, että hän olisi filmannut ja ohjannut NASA:n kanssa kuuhun laskeutumisen studiossa. Näin ollen siis tämä ihmiskunnalle tärkeä kuukävely tuona 21. heniäkuuta vuonna 1969 oli pelkkä huijaus, joka kuvattiin studiossa. Stanley Kubrick kuitenkin paljasti tuon eräälle henkilölle vuonna 1999 kameran edessä ja nyt tuo videopätkä tuotiin julki Youtubeen. [...] Kubrick kertoo tuossa tunnustuksessaan, että on kokenut tuosta paljon huonoa omatuntoa. Mutta toteaa myös, että ei ole pitänyt omasta kunnostaa kovinkaan paljon huolta ja on juonut myös hyvin paljon. Hän kuitenkin vetoaa tuossa tunnustuksessaan siihen, että kuinka ihmisten tulisi tietää totuus siitä että 1969 kuukävely oli törkeä huijaus.[3]            —Teemu Vehkala
Kyseessä ei ole Stanley Kubrick, vaan Tom-niminen maskeerattu näyttelijä, jolle haastattelija huutaa ohjeita pilalle menneissä kohtauksissa.

15. toukokuuta 2019 Vehkala julkaisi kolmannen ja toistaiseksi viimeisen Apollo-huijausta käsittelevän uutisen otsikolla "USA:n 1969 kuukävely filmattiin Nevadan autiomaassa",
Wikileaks vuoti nyt julkisuuteen jotain varsin paljastavaa, sillä se paljastaa sen, että tämä vuoden 1969 kuukävely ei filmattukaan kuussa, vaan se filmattiin maassa. Kyseinen ylläoleva video on Wikieaksin äsken julkisuuteen vuotama ja on peräisin vuodelta 1969. Tai no jos joku vielä haluaa väittää, että se filmattiinkin kuussa, niin sitten nämä kuvausryhmäläiset olivat aika kovapäistä sakkia, kun pystyivät kävelemään kuun päällä ilman astronauttiasuja. Heillä oli päässään vain hatut ja tuolla taustallakin näkyi maalaistalorakennus. Ehkä sekin oli jo ehditty rakentaa kuuhun ja pystyttää sinne navetat lentävine lehmineen :) No ei... Kyllä tuossa oli kyse lavastetusta kuukävelystä [...][4] —Teemu Vehkala
Tahallisesti nopeaksi, sekavaksi ja mustavalkoiseksi tehty "Wikileaks-video" yhdistelee virallisia Nasan harjoitteluvideoita, Apollo-videoita, Capricorn yksi (1978) -elokuvan kulissien takana -videoita, vuoden 1969 CBS:n kuustudion lavasteita jne. Video ei sisällä yhtäkään kohtausta joka olisi "salaista materiaalia" tai "USA:n 1969 kuukävely filmattiin Nevadan autiomaassa" -otsikon lunastavaa kohtausta.

Teemu Vehkalan blogi on kuin peilikuva blogista jota tahalliseen harhaanjohdattamiseen, sotkemiseen ja sabotointiin keskittyvä tiedustelu-viranomainen pyörittäisi.
Mikäli joku kirjoittaisi työkseen valta-, vasta- tai vaihtoehtomedian julkaisuun yhtä epäpäteviä tekstejä kuin Vehkala on kirjoittanut Apollo-huijauksesta, ansaitsisi hän saada välittömästi potkut.

Mikäli Vehkala tietoisesti esittelee harhaanjohdatusvideoita todistusaineistona, tarkoittaa se sitä, että hän automaattisesti työskentelee Apollo-huijauksen lavastaneille rikollisille.

Mikäli Vehkala todellisesti on niin epäpätevä, ettei hän ymmärrä levittämiensä harhaanjohdatusvideoiden todenperäisyyttä, tarkoittaa se sitä, että hän automaattisesti työskentelee Apollo-huijauksen lavastaneille rikollisille.

Vehkalalla on ollut vuosia aikaa selvittää Apollo-julkaisujensa taustat, mutta häntä ei kiinnosta tutkimustyön tekeminen. Vehkala ei myöskään korjaa virheitään ja siten pitää lukijoitaan pilkkanaan. Joko Vehkalan "500 000 kävijää kuukaudessa" -yleisöllä ei ole mitään tasovaatimuksia ja/tai yleisö seuraa Vehkalan toilailuja viihteenä.

Vehkala on pyörittänyt blogiaan vuodesta 2005 lähtien ja tässä on kaikki mitä hän on 14 vuoden aikana saanut aikaiseksi Apollo-huijauksen paljastamisesta: pelkkää vahinkoa.

Samaan aikaan Vehkalla on ollut aikaa kirjottaa yli sata yhtä hatusta heitettyä ja totuutena markkinoitua ufo/lisko/aikakone-kirjoitusta. Nämä fantastiset scifi-tarinat on sekoitettu tärkeiden aiheiden, kuten Las Vegasin suuren välikohtauksen projekti, yksityinen velkapohjainen talousjärjestelmä jne sekaan, jotta kaikki Vehkalan käsittelemät aiheet vaikuttaisivat "hullujen höpötyksiltä".


Tyypillisen ammattihuijarin tapaan myös Teemu Vehkala lypsää tukijoitaan.

Koska Vehkala ei ole yli kymmenen vuoden aikana saanut edes yksinkertaisimpia perusasioita oikein, ainoastaan lapsenmielinen aikuinen luottaisi sokeasti hänen muuhun informaatioon.

Tärkeiden asioiden epäpätevä analysointi yhdistettynä hölmöjen aiheiden mainostukseen tarkoittaa sitä, että Vehkala on itse pitänyt huolen siitä, että hänen esiintuomat ajatukset eivät ole ainoastaan minkään arvoisia - niistä on vahinkoa muille vakavasti otettaville tutkijoille.

Huolimatta siitä ovatko he jossain välissä saaneet "heräteltyä" jonon viimeisimpiä, Teemu Vehkalan, Alex Jonesin, David Icken jne kaltaisista toimijoista on kautta historian ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Varsinkin miljoonatulot salaliittobisneksillään aikaansaavat Jones ja Icke ovat aina työskennelleet samoille henkilöille joita he esiintyvät kritisoivansa.

Lataamo

17. helmikuuta 2011, sekoiltuaan huumepäissä Viking XPRESS -risteilylaivalla, Vehkala teljettiin laivan selliin, josta hän lopulta päätyi ambulanssilla neljäksi kuukaudeksi Kanta-Hämeen keskussairaalan suljetulle osastolle.

Huomattavaa vahinkoa vakavasti otettavien tutkijoiden uskottavuudelle blogillaan, lausunnoillaan ja käytöksellään aikaansaava Teemu Vehkala haastateltavana Kanta-Hämeen mielisairaalan pihalla.

  • Mitä Teemu Vehkalan rikosrekisteri kaiken kaikkiaan sisältää?
  • Mihin järjestöihin Teemu Vehkala on kuulunut?
  • Mitkä ovat Teemu Vehkalan neljän isovanhemman sukunimet?

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin yhteenveto,

  • Henkilöhahmo vaikuttaa ammattivalehtelijalta ja/tai mielenterveysongelmaiselta/huumausaineriippuvaiselta
  • 14 vuoden aikana blogiin ei ole ilmestynyt kirjoitusta, joka sisältäisi vakavasti otettavan tutkimustyön ja/tai kunnolliset lähdeviitteet
  • Yli sata ufo/lisko/aikakone-tekstiä sekoitettuna tärkeiden aiheiden sekaan
  • Kolme tekstiä Apollo-huijauksesta, joista on enemmän haittaa kuin hyötyä
  • Blogi palvelee tahallisesti ja/tai tahattomasti mediarikollisten etuja

________________________


[1] Ilkka Pernu, "Totuuksien tavaratalo", Long Play 03, (27.3.2013), s. 17.

[2] Teemu Vehkala, Kuukävelyn lavastuksen paljastava video NASA:lta, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (maanantaina, syyskuuta 05, 2011).

[3] Teemu Vehkala, Stanley Kubrickin kuuhuijaus tunnustus julki, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (lauantaina, joulukuuta 12, 2015).

[4] Teemu Vehkala, USA:n 1969 kuukävely filmattiin Nevadan autiomaassa, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (keskiviikkona, toukokuuta 15, 2019).


Ilkka Pernu, "Totuuksien tavaratalo", Long Play 03, (27.3.2013), s. 18-19.

Kaikki alla olevat lainaukset ovat Teemu Vehkalan. Kirjoitusvirheitä ei ole korjattu.

"Allekirjoittanut Teemu Vehkala hoideltiin pakkohoitoon Hämeenlinnan keskussairaalaan 17.02.2011, kun Teemu oli Viking XPRESS nimisellä laivalla muusikon työtehtävistä. Allekirjoittaneen kahvin sekaan pistettiin tod. LSD:tä ja sen jälkeen Teemu pakotettiin joko kaverin hyttiin tai putkaan. Putkareissun jälkeen laivan lääkäri sanoi, että Teemu tarvitsee ammatillista hoitoa ja, että hänellä on psykoosi. Siitä sitten matka jatkui aina Katajanokalle asti ambulanssiin ja ambulanssikyyti meni ensin Helsingin psykiatriselle poliklinikalle, josta sitten myöhemmin tuli toinen ambulanssikyyti Hämeenlinnaan. Viranomaisten mielestä Teemu Vehkala on sairastunut paranoidiseen psykoosiin. Mutta totuus on, että ainoa psykoosi mikä oli sattui ja tapahtui laivalla 17.02.2011 ja johtui synteettisestä huumeesta, joka sai aikaan myös hallusinaatioita. Jokainen voi miettiä, että kuinka paljon Teemu Vehkala on ollut psykoosissa LSD huumauksen jälkeen. Kun Hämeenlinnan keskussairaalan hoitohenkilökunnan mielessä harhaluutot ja paranoidiset oireet ovat jatkuvia." —Teemu Vehkala, Bloginpitäjä pakkohoidossa, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (torstaina, huhtikuuta 21, 2011).

"Sain pikaisesti selville tämän jälkeen, että myös eräs Turusta kotoisin oleva yhteiskunta-aktivisti oli hoideltu jo 2010 keväällä suljetulle ja häntä ja minua yhdisti se, että me molemmat otimme osaa 2010 keväällä Marko Sihvosen nälkälakkoon Helsingin eduskuntatalon edessä. Kuulin myös, että eräs Salosta kotoisin oleva aktivisti oli huumattu Helsingin kaisaniemessä viime Helmikuussa ja hänkin oli näkyvässä roolissa Marko Sihvosen mielenosoituksessa 2010. Joten tämä jo viimein todistaa sen, että minkälaista kohtelua toisinajattelijat saavat tässä maassa. Olen vielä itse sitä mieltä, että SUPO:n rooli näissä pakkohoitotoimituksissa on täysin sivusta seuraaja koska nämä toimeksiannot tulee vieläkin korkeammalta." —Teemu Vehkala, Yksikään toisinajattelija ei ole turvassa suomessa, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (lauantaina, heinäkuuta 09, 2011); Ksm. Marko Sihvonen, Riisikebab tyrmäystipoilla, Uusi Suomi Blogit, (21.9.2011 21:49, päivitetty 21.9.2011 21:49); Teemu Vehkala, Aktivisti Marko Sihvonen huumattiin, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (tiistaina, lokakuuta 25, 2011).

"Esimerkiksi kun tämän blogin kirjoittaja yritettiin myrkyttää hengiltä helmikuussa 2011 Viking XPRS aluksella saksan tiedustelupalvelun toimesta, niin häneltä ei suomen viranomaiset suostuneet ottamaan edes verikoetta, josta oltaisiin pystytty näkemään huumeseulasta, että mitä myrkkyjä myrkytetyn kehoon oikein joutui. Näin siis peitettiin myrkytysoperaation jäljet teknisesti. Tuolloin vielä myrkkyjen alkaessa vaikuttaa yritin soittaa parille tutulleni, sekä vielä lopuksi suomen yleiseen 112-hätänumeroon. Mutta kännykkä-linjani oli vaimennettu kokonaan, ettei ääneni kuulunut läpi hätäkeskukseen ollenkaan ja puhelinlinjan vaimennuksen pystyy tekemään vain teleyhteyksien hakkerointiin pystyvät kansainväliset tiedustelupalvelut. He kun pelkäsivät että myrkytysoperaatio olisi paljastunut, mitä siinä lopulta kävikin." —Teemu Vehkala, Brittiläisen ufologin salamurha puhuttaa maailmalla, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (maanantaina, lokakuuta 17, 2016); Ksm. Teemu Vehkala, Max Spiers huumattiin ennen kuolemaansaHavaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (lauantaina, lokakuuta 29, 2016).

"Painotettakoon vielä se, että tämän blogin kirjoittaja sai vielä tuon laivalla suoritetun akuutin huumepsykoosin johdosta pysyvän työporttikiellon jatkossa kaikille Viking-Linen aluksille ja tätä porttikieltoa ei perusteltu yhtiöltä millään tavalla. Tunnen meinaan itse muusikoita jotka ovat kännipäissään tapelleet laivasoittoreissuillaan ja joutuneet putkaan, mutta edelleen saavat jatkaa ammattinsa harjoittamista. Mutta jos olet netissä tunnettu toisinajattelija, niin työllistyminen yritetään estää hinnalla millä hyvänsä." —Teemu Vehkala, Long Play (LP) avasi maanlaajuisen mustamaalauskampanjan Suomen tunnetuimpia toisinajattelijatahoja vastaan, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (torstaina, maaliskuuta 28, 2013).

"Sain jälkikäteen selville eri lähteideni kautta, että tuo likaisen työn yksikkö, joiden miehiä siellä laivan ravintolassa ainakin yksi stalkkeri näytti naamaa jo sen koko viikon ajan, jolloin siellä laivalla työskentelin, että jossain vaiheessa aloin kiinnittää huomiota, että miten tämä yksi ja sama roiston näköinen mies notkuu siellä laivan ravintolassa aamupäivällä, iltapäivällä ja illalla sekä joka risteilystä toiseen. Että ellei hän ole sitten laivan henkilökuntaa. Mutta en vielä silloin tiennyt, että tämän majurin työnantaja ja palkanmaksaja oli Saksan tiedustelupalvelu (BND), jonka salaiseen yksikköön hän kuului. NATO:lla nämä vastaavat Stay Behind kaltaiset salaisetyksiköt toimivat myös maanalaisina yksiköinä, koska niitä ei virallisesti ole olemassa. Saksan tiedustelupalvelulle oli siis annettu jo tod. 2010 vuoden lopussa salainen toimeksianto, että allekirjoittanut bloggari tulisi saada hiljennettyä käyttämällä yliannostuksella vahvaa tutkimuskemikaalia (tod. bromo Dragon-fly), jonka vaikutukset ovat hyvin voimakas psykoositila, jonka trippi tuntuu käyttäjästä kuin olisi joutunut keskelle helvettiä. Bromo-DragonFLY on synteettinen äärimmäisen voimakas psykedeeli, joka muistuttaa hyvin paljon DOB:a, joka on 2C-B-nimisen fenetyyliamiinin voimakkaampi amfetamiinijohdannainen. Wikipediassa kerrotaan, että kyseisen Bromo-DragonFLY:n käytöstä on virallisten tietojen mukaan aiheutunut ainakin 5 kuolemantapausta Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa Suomessa ja Yhdysvalloissa. Ottaen vielä huomioon sen, että tämä Bromo-dragonfly on 300 kertaa meskaliinia vahvempi hallusinogeeni, ja 1/5 LSD:n vahvuudesta. [...] Mutta kuitenkin tuon laivan putkassa vietetyn yön aikana silloin aamuyöllä se putkan ovi avautuikin hetkeksi ja siellä ovella olikin nyt suomalainen mies sekä hänen vierellään seissyt ulkomaalainen mies, joka taisi olla saksalainen. Miehen päässä luki teksti HALUATKO ELÄÄ valkoisilla kirjaimilla. Tiesin, että nyt oli kyse uhkailusta ja tämä liittyi tähän blogiin. [...] 4 kuukauden ajan sitten jouduin olemaan Hämeenlinnan keskussairaalan psykiatrisen P3A ja P3 osaston vankina, jona aikana lääkärit painostivat jokainen arkipäivä Neuvostoliiton metodeilla, että "nyt se blogin kirjoittamisen tulisi loppua". [...] Eristyssellin kamerat varmasti suljettiin siksi aikaa, kun nämä miehet seisoivat ruumiinosieni päällä yli 6-9 miehen voimin, tarkoituksena saada hengitys pysähtymään. Mutta he eivät siinä kuitenkaan onnistuneet. joten minut jätettiin sitten sinne eristysselliin virumaan hyvin voimakkaissa injektioissa, joita laitettiin niin kovat hevosannokset, ettei enää lusikka pysynyt kädessä seuraavana päivänä. [...] Mutta sitten kun en suostunut hiljentymään, niin osaston ovet aukenivat 16.06.2011 ja olin taas vapaalla jalalla. Mutta eipä tästä ehtinyt mennä kuin vain vajaa vuosi, niin jouduin 9.3.2012 autolla yliajon yrityksen kohteeksi, kun ylitseni yritettiin ajaa H2 hummer merkkisellä katumaasturilla silloisella kotipaikkakunnallani Riihimäellä." —Teemu Vehkala, Suomalaisilla risteilyaluksilla on suoritettu vuosien aikana mm. kidnappauksia ja henkirikoksia, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (lauantaina, elokuuta 24, 2019); Ksm. Teemu Vehkala, Turun Sanomat: Potilaille tehty suljetulla osastolla järkyttäviä asioitaHavaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (perjantaina, helmikuuta 19, 2016).

"Tästä sitten lopulta jouduin Kanta-Hämeen keskussairaalan psykiatriselle akuuttiosastolle, jossa minut otti vastaan 10 osaston vartijaa ja miestä, jotka alkoivat raahaamaan väkivaltaisesti kohti osaston eristysselliä. Koska vastustin fyysisesti raahaamistani eristysselliin, niin tämän johdosta 10 miestä hyökkäsi kimppuuni ja jatkoi pahoinpitelyä vielä eristyssellissä. Sieltä lopulta miehet laittoivat hevosannokset mielialalääkkeitä perseeseen ja seuraavat 3 päivää näit itsesi peilistä kahtena ja silmät punottivat kuin vampyyrilla, joka johtui mielialalääkkeiden hevosannoksesta. [...] Tämä kidutusjakso ajoitettiin sattumalta juuri samalle viikolle, jolloin he yrittivät ajaa ylitseni jenkkimaasturila. En onnistunut jostain syystä nukkumaan tuon 2-viikon ajan, joten jouduin menemään lopulta toisen kerran Kanta-Hämeen keskussairaalan psykiatriselle osastolle lepäämään nuo ylirasitukset pois. Tuo hoitojakso oli vielä vapaaehtoinen, joten siitä puuttui silloin tämä kaikki psykiatrian pakkohoidon mielivalta. Tällä kerralla ei enää uhkailtu nettikirjoittamisen lopettamisella ja jätettiin siltä osin rauhaan. Tuona aikana kuitenkin nämä valtiollisen kidnappauksen salaisesti toimivat tahot valmistelivat jo minuun kohdistettua edunvalvontaa, jossa he hakivat minulle valtiollista holhousta. Ettei poliittinen toisinajattelija suomessa sitten kykenisikään huolehtimaan itsestään, joten tämän vuoksi hänen bloginsa yritettiin hiljentää edunvalvonnalla. Mutta toisin kävi, koska holhouskäsittely peruttiin kesäkuussa 2012. Tämän jälkeen kyllä valkoiset Volkswagen merkkiset siviilipoliisiautot ovat  kyllä pyörineet julkisesti perässä ja kerran jopa yksi sellainen oli kotitalon nurkalla sudittelemassa paikallaan keskellä yötä joulukuussa 2014. Näillä konsteilla valtiolliset kidnappaustahot toivoisivat, että blogistit hiljenisivät peloissaan." —Teemu Vehkala, Kupittaan psykiatrian skandaalin medialle paljastanut vietiin pakkohoitoon, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (tiistaina, toukokuuta 24, 2016).

"Olen reissannut viimeisten vuosien aikana paljon yksin Euroopassa ja monilla reissuilla en ole joutunut olemaan yksin, kun perässäni on ollut mm. Saksan tiedustelupalvelu. [...] Tässä vaiheessa sitten aamu alkoi valjeta ja väsymys vain lisääntyi entisestään, joten lähdin sitten kävelemään Barcelonan keskustaan, mutta huomasinkin etten ollut siellä yksin. Koska perässäni käveli nyt n. 2-3 ulkomaalaista miestä, jotka selvästi seurasivat minua. [...] Kun olin mm. viime kesäkuussa viikon Sofiassa, niin huomasin kuinka paikallinen salainen poliisi seurasi liikkeitäni koko tuon viikon ajan siellä. Tulivat mm. hostellin rakennuksen viereen kyttäämään milloin tulin sinne sisälle ja ulos. Mutta tämä jäi vain pelkkään seurantaan. [...] Nyt minulle kävi eilen tilanne, että olin varannut lennon Bulgariaan jo yli 1kk sitten. Joten kun lento lähti aikaisin aamulla, niin laitoin eilen herätyskellon soimaan klo 03:13 Heräsin sitten aamulla siihen kun aurinko oli jo noussut ja katsoin kännykästä aikaa ja se oli klo 06:59 ja lento lähti Sofiaan kentältä klo 07:00, joten siinä 1 minuutissa ei enää mitenkään voinut ehtiä Helsinki Vantaan lentoasemalle. Kännykkään laitettu herättänyt kun ei soinut ollenkaan. Että aivan kuin jotkut yliluonnolliset voimat olisivat nyt estämässä minua matkustamasta Bulgariaan kahdeksi viikoksi ? Saksan tiedustelupalvelu oli se taho joka yritti myrkyttää minut hengiltä helmikuussa 2011 Viking XPRS laivalla, mutta epäonnistuivat siinä. [...] Mutta kun en suostunut hiljentymään, niin he lopulta joutuivat vapauttamaan minut pois pakkohoidosta 16.06.2011, joka oli tasan 4kk siitä kun minut sinne vietiin vasten tahtoani. Tämä ajoi sitten jälleen Saksan tiedustelupalvelun siihen pisteeseen, että heidät komennettiin tällä kertaa aina Suomeen asti ja silloiselle kotipaikkakunnalleni Riihimäelle. Heidät oli tilattu maaliskuussa 2012 ajamaa ylitseni jenkkihummerilla, joka oli mallia H2. Tämä operaatio sitten toteutettiin 9. maaliskuuta 2012 perjantaina. Sain kuitenkin juuri hypättyä tuon auton alta pois. Mutta kun juoksin pakoon, niin lopulta tämä sama jenkkimaasturi paikansi minut uudelleen Riihimäen keskustassa, jossa jouduin juoksemaan aina juna-asemalle asti karkuun, kun sieltä auton pelkääjän paikalta tuli se sama vapaaottelijan näköinen Venäläisen näköinen mies juosten perään. Hän oli se sama mies, jonka naaman muistan sieltä Viking XPRS laivalta. Hän sekä se toinen mies tulivat käymään siellä laivan putkan ovella ja tällä Venäläisen näköisellä miehellä oli päässään pipo, jossa luki Suomeksi teksti HALUATKO ELÄÄ." —Teemu Vehkala, Tiedustelupalvelut toisinajattelijoiden kintereillä ulkomailla, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (perjantaina, elokuuta 24, 2018); Ksm. Teemu Vehkala, Suomen hallinto haluaa pistää pakkohoitoon suomalaisia löyhemmillä kriteereilläHavaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (maanantaina, syyskuuta 11, 2017).

"Soitin [5. maaliskuuta 2011] Yöradio nimiseen radio-ohjelmaan ja kerroin sen, että olin kahta viikkoa aiemmin joutunut poliittisista syistä tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon. Kyseinen puhelu tuli ulos Kyrösradio nimisen paikallisradion kautta ja tämä puhelu sai lopulta aikaan sen, että koko kyseinen paikallisradiokanava lakkautettiin ja Kyrösradiosta tehtiin lopulta pelkkä lähetinasema." —Teemu Vehkala, Poliittisen pakkohoidon julkistaminen radiossa sai paikallisradion lakkautettua, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (perjantaina, marraskuuta 27, 2015).

"Helikoptereilla toteutettava psykologinen sodankäynti on suhteellisen yksinkertainen pähkinänkuoressa. Siinä lennetään helikopterilla kohteena olevan/olevien henkilöiden talojen yläpuolella tuntitolkulla vaikka ma-pe aina yleensä aamusta. [...] Allekirjoittanut on joutunut tässä viimeisen vuoden aikana törmäämään näihin koti/työpaikan yli lentäviin helikopterilentoihin jo useita kertoja. Mutta aina niissä on yhtäläistä se, että jokainen lento kestää vähintääkin puolituntia ja pyörii joko talon päällä ympäri tai edestakaisin. [...] Julkisuudessa tällaiset lennot kuitenkin pyritään peittelemään joko sen perusteella, että ilmoitetaan kyseessä olevan jonkin mittauksen. Eilenkin Helsingin, Kampissa lensi aamupäivällä kaksi helikopteria molempiin suuntiin edestakaisin. Suuri kopterit sekä poliisihelikopteri peräkkäin ja tiedotusvälineet ilmoittivat kyseessä olevan Hanasaaren savuvanan mittauksen. Mutta mitä ne poliisit siellä mittasi?" —Teemu Vehkala, Psykologista sodankäyntiä Suomessa helikoptereilla targetoituja toisinajattelijoita vastaan, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2014).

"Monet mustalle listalle joutuneet henkilöt ovat kertoneet, kuinka heidän asuinpaikkansa yläpuolella ollaan käyty lentämässä helikopterilla useita kierroksia tuntitolkulla. Itsekin olen viimeisen 4 vuoden sisällä joutunut kokemaan tällaista häirintää, että helikopteri tulee pyörimään yli puoleksi tunniksi talon päälle ja kuulet vain helikopterin propellien ääntä jopa yli tunnin yhteen soittoon." —Teemu Vehkala, Tiesitkö, että valtionjohto on hommannut alueelleen lentokiellon, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (lauantaina, maaliskuuta 12, 2016).

"Olen jo useita vuosia tiennyt sen, että olen median mustalla listalla. Tämä siis tarkoittaa vain näitä ns. sanomalehtiä, koska minut on kutsuttu kylläkin muutamiin kaupallisiin radioihin, sekä Ylelle vieraaksi. Toki näissäkin tapauksissa usein kutsuttu vieras on haluttu jollain tapaa julkisesti pilkata suorassa lähetyksessä. [...] Omassa tapauksessani olen aika varma, että mustalle listalle joutuminen on johtunut voimakkaasti siitä, että 2011 vuonna nousin erään ikävän tapauksen myötä julkisuuteen. Tämä kyseinen myrkyttämällä toteutettu minuun kohdistunut henkirikoksen yritys , jota poliisi ei suostunut tutkimaan. Josta myös Valvira sekä Eduskunnan oikeusasiamies väittää, että tapaus olisi vanhentunut. Totuus kuitenkin on, että mikään rikos ei käytännössä vanhene ja varsinkaan näin kuumat tapaukset. Olen siis tästä syystä eräällä tavalla hyvin poliittisesti arkaluonteinen henkilö, jota ei uskalleta päästää ääneen edes millään tv-kanavalla." —Teemu Vehkala, Salaliittoaiheisesta opinnäytetyöstä kohu, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (perjantaina, maaliskuuta 11, 2016); Ksm. Teemu Vehkala, Mitä on joukkovainonta (Eng. gang stalking), Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (torstaina, maaliskuuta 01, 2018).

Teemu Vehkala, Mielipidevankina Suomessa osa II, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (tiistaina, huhtikuuta 03, 2012); Ksm. Teemu Vehkala, Pääsin Pasila sarjaan, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (keskiviikkona, marraskuuta 04, 2015).
Teemu Vehkalan vuosien 2005-2019 (134) ufo/lisko/aikakone-aiheita käsittelevän tai sivuavan kirjoituksen otsikkoa (kirjoitusvirheet ovat Vehkalan): 2005 (2): Tähteläiset; N.E.S.A.R.A.; 2006 (2): John Titorin perheen haastattelu; Aikamatkustaja John Titor; 2007 (2): Planeetta x (Nibiru) ja tuleva maapallon napojen kääntyminen; Italian hallituksen raportti: Aseita testanneet ufo-miehet aiheuttivat sähkölaitteiden tulipaloja; 2008 (9): Salaisen hallituksen (USA) salainen looking glass teknologia; Mumbain terrori-iskut on false-flag operaatio; Uusi false-flag isku USA:ssa enää ajan kysymys; Ylösnoussut mestari St. Germain ja tulevaisuuden talousjärjestelmä; Pimeyden voimat (dark brotherhoods) & Illuminati; Kanavoiu viesti Plejadeilta; Alien Invasion tulossa; Alien propaganda kasvaa mediassa; Napasiirtymä & Katastrofielokuvat; 2009 (21): Mielenosoittamisesta; Planeettamme galaktinen historia; Vain 7 tartuntaa Meksikossa, loput pelkkää pelottelua; Sikainfluenssapropagandaa Suomen mediassa; Sikainfluenssa on eliitin uusi viruskokeilu; Uusimmassa SouthParkissa mainittiin galaktinen liitto (galactic federation) ja Suomi tuhottiin ydinkärjillä; CNN:llä kritisoitiin jälleen internetttiä; USA:ssa odotetaan jo Pohjois-Korean ydinaseiskua; Ikibannit (ikuinen kirjoituskielto) julkiselle keskustelufoorumille; Pääministeri Matti Vanhanen ja valtionvarainministeJyrki Katainen olivat Suomen edustajia Kreikassa pidetyssä tämän vuoden 2009 Bilderberg-kokouksessa; Bilderberg ryhmän tuoreita suunnitelmia; Galaktisesta liitosta hieman tietoa; Verkkohyökkäys pistäisi myös Suomen poikkeustilaan; Alex Collier - Avaruusolennot ovat estäneet useita ydinpommeilla suunniteltuja iskuja; Englannin Sussexissa lavastettiin alien invaasio koulussa virkavallan toimesta; Viljapeltokuvio hämmästyttää Hollannissa; UFO disclosure julkistaminen 27.11.2009 ?; UFO salailun loppu häämöttää; Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen uskottavuudesta; Uutta tietoa Norjan valoilmiöstä; Norjassa testattiin project bluebeamia; 2010 (8): Vangelia Pandeva Dimitrova - Bulgarialainen ennustajaeukko; Senaattori Joe Lieberman - Esitti internet-sensuuri lakiuudistuksen; Stewart Swerdlowin haastattelu; Eläkkeellä oleva entinen USA:n ilmavoimien virkamies paljastaa , että ufot lamaannuttivat ydinaseet; Tulevista eduskuntavaaleista; Bluebeam teknologiaa testattiin jälleen. Tällä kertaa paikkana toimi Chelsea, New York; 7. marraskuuta 2010 Arizonassa tapahtui jotain hämärää; Skyline elokuva - Alien Invasion lobbausta; 2011 (16): Alien invaasion lobbaus jatkui mediassa; David Rockefeller kohtasi NWO-aktivistin lomamatkallaan Chilessä; Norjan evakuointisuunnitelma planeetta X:n (Comet Elenin) varalta; NASA varoittanut työntekijöitään maan ulkopuolisesta uhasta; Kometta Elenin aiheuttaa suurta tuhoa maapallolla 27. Syyskuuta 2011 ?; 27. syyskuuta 2011 Komeetta Elenin aiheuttaa tuhoa. Presidentti Obama on tuolloin vierailulla Denverissä; NASA julkaisi alien invasion propagandaa; Rauni-Leena Luukanen-Kilde: NASA on antanut varoituksia mahdollisista katastrofeista; Cmd Sgt Maj James Norton kuoli hämärissä olosuhteissa; 11/11/11 ja Illuminati; 05.11.2011 Helsingissä vieraili porukkaa toisista siviilisaatioista; Vuoden 2011 loppu ja sen energiat; Floridassa tehtiin useita ufohavaintoja; Kiistelty tapaus John Titor; Entinen area 51 työntekijä soitti radioon; National Geographic kanava lähetti ulos ohjelman "Alien Invaasiosta"; 2012 (15): Outoja ääniä kuultu ympäri maailmaa; NASA ilmoitti löytäneensä planeetan jolla saattaa olla elämää; Juhan af Grann - "VIIMEINEN NÄYTÖS" Andorrassa la 21.04.2012; Ent. pentagonin sisäpiiriläinen paljastaa - Presidentti Eisenhower kohtasi alieneita; Aivopesun alkeet; Kosmisia Kohtaamisia; Juhan af Grann - Viimeinen näytös; Entinen CIA:n agentti vahvistaa Roswellin ufo-onnettomuuden tapahtuneen; Uutta tietoa Norjan mystisestä spiraalista; Propagandaa USA:n lentävistä lautasista; Avaruusliskoista varoittava puolue sai toimiluvan Venäjällä; Astronomi: Avaruusoliot eivät orjuuttaisi Maan asukkaita; Ruotuväki: Suomalaiset lentäjät tekivät ufo-havainnon 60-luvulla; Ruotsalaiset ufometsästäjät kohtasivat armeijan sabotaasia; 21.12.2012 Galaktisen syklin vaihtuminen; 2013 (7): Ufokontaktihenkilö Kalevi Riikonen vieraana Radio NWO Havaintoja ohjelmassa pe 1.3.2013; Radio NWO Havaintoja ohjelmassa oli vieraana Rauni-Leena Luukanen-Kilde; Radio NWO Havaintoja 1.3.2013 lähetyksessä vieraana oli ufokontaktihenkilö Kalevi Riikonen; Tähtitiedon intesiiviseminaari Kosmisia Kohtaamisia 8.-9.6.2013; Area 51:n paljastumisesta huolimatta ufosalailu jatkuu Yhdysvaltain hallinnon puolelta; Radio NWO Havaintoja vieraana oli ufokontaktihenkilö ja henkinen elämäntapayrittäjä Kalevi Riikonen; Rauni-Leena Luukanen-Kilde täyttää 74 vuotta; 2014 (2): Ent. aseteollisuuden työntekijä paljasti kuolinvuoteellaan: Humanoidit ovat todellisia; Kanadan entinen puolustusministeri myönsi avaruusolentojen olemassaolon; 2015 (12): Rauni-Leena Luukanen-Kilde in memoriam; USA:n armeijan komentaja sai potkut, koska ei suostunut laukaisemaan ydinohjuksia Venäjälle; Area 51:n lähellä ohikulkijat kuvasivat poliisisaattueen, joka kuljetti ufoa; Kontaktihenkilö Kalevi Riikosen tarina; Ensimmäinen nettikirjoittelija otettiin kiinni yhdysvalloissa; Kanadalaisen aikamatkaajan tarina; Floridan ufo havainnolla lukuisia silminnäkijöitä; Nähtiinkö Floridassa toispaikkakuntalaisia; Los Angelesissa nähtiin laaja ufohavainnon sarja; Salattu kulissien takainen valtataistelu; Phil Schneider kertoo kohtaamisistaan alieneiden kanssa; Aikamatkaajan kertomus vuodesta 2749; 2016 (11): Rauni-Leena Luukanen-Kilden kuolemasta uutta tietoa; USA:n hallinnon sotapolitiikka on peräisin mm. Orionilta; Liittoutuneiden alukset ilmestyivät myös Venäjän taivaalle; Liittoutuneiden alukset ilmestyivät Floridan aamuöiselle taivaalle; Antarktikan salattu puoli; Palloalukset ilmestyivät Helsingin taivaalle 7.5.2016 keskellä päivää; Palloaluksista toinenkin ufo havainto lauantaina 28.5.2016; Jean-Claude Juncker: Avaruusolennot ovat huolissaan EU:n integraatiosta; Joel Skousen: III-maailmansota aiotaan sytyttää tammikuussa 2017; Brittiläisen ufologin salamurha puhuttaa maailmalla; Voimakas energia-aalto iskeytyy juuri nyt maa planeetalle; 2017 (11): NASA pelottelee asteroidin iskeytymisellä maahan 17.2.2017; NASA pitää tänään tiedeuskovaisten harhautustilaisuuden klo 20.00; Saako Juncker kenkää Maaliskuussa, koska puhui pienistä vihreistä miehistä ?; Tiesitkö että pankkiirit myyvät ihmisten sosiaaliturvatunnuksia miljoonilla eteenpäin; Mystikkö ennustaa III-maailmansotaa alkavaksi 13.5.2017; Zbigniew Brzezinski (89) on kuollut; dr. Steven M. Greer yritettiin siepata nukkuessa; Palloliittouman alukset nähty Oklahomassa; Las Vegasissa Katalonista huomion pois kääntävä false-flag operaatio; Pentagonin tiedustelu-upseeri: On mahdollista, että Maassa on käynyt avaruusolentoja; Pentagon myönsi ensimmäistä kertaa huippusalaisen ufo-ohjelman; 2018 (12): David Icke poistettiin Facebookista; Las Vegasissa nähtiin ufoja; Yellowstonessa kävi maan ulkopuolista ryhmää aluksineen; SOTE-uudistus siirretään tulevalle hallituskaudelle, jottei nyk. hallitus kaatuisi; QAnon salaliitto vai CIA:n harhautusta (psyop) ?; Tiesitkö vielä Quentin Tarantinon mieltymyksistä lapsiin; FBI rynni sisään New Meksikossa sijaitsevaan observatorioon; FBI sulki useita observatorioita mm. New Mexicossa; Ufoja spotattiin Trumpin Skotlannin vierailun aikana; Humanoidit ottavat jotkus ihmisen muodon; British airwaysin pilotti ilmoitti ufo-havainnoista Irlannin ilmatilassa; Youtubeen ilmestynyt tehtailtuja feikkivideoita ihmisistä jotka väittävät olevansa aikamatkustajia; 2019 (4): EU-komissaari: EU:n tulee perustaa omat avaruusjoukkonsa; Mitä Helsingistä Ouluun matkalla olevassa IC-junassa oikein tapahtui - Kuului hirveä pamaus; Polyamoria liikkeen takana on kettu kanatarhassa; Yhdysvaltain ilmavoimien lentäjät kertoivat ufo-havainnoistaan


Teemu Vehkala, Humanoidit ottavat jotkus ihmisen muodon, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä, (sunnuntaina, lokakuuta 21, 2018).
Petri Korhonen, Malmin lentokentän suojelijat äimistyivät: Kenttää CIA:n tukikohdaksi väittävä ufoaktivisti yrittää järjestää mielenosoituksen kentän puolesta, Seura, (Julkaisupäivämäärä 30.12.2019 10.25, Päivitetty 30.12.2019 15.33).
Minja Rantavaara, Malmin lentoaseman ystävät -yhdistys irtisanoutuu uudenvuodenaaton mielenosoituksesta, jonka järjestäjänä toimii salaliittoteorioita levittävä aktivisti, Helsingin Sanomat, (Julkaistu: 30.12. 14:23, Päivitetty: 30.12. 15:44); Minja Rantavaara ja Roosa Welling, Aktivisti pettyi laimeaan osanottoon ja perui Malmin lentoaseman puolesta uudenvuodenaatoksi kaavaillun mielenosoituksen, Helsingin Sanomat, (Julkaistu: 30.12. 14:23, Päivitetty: 30.12. 23:19).

Jarno Alastalo, Oudot tyypit, Avain, Helsinki, (2020), s. 74.

To anyone with a working brain, of course, it should be perfectly obvious that it is actually the opposite that is true – that it is in fact the alien theories that pose the least threat to the status quo, for two rather obvious reasons: first, the alien theories generally hold that we did actually send men to the Moon, so they pose no direct challenge to the core lie of the Apollo Program; additionally, these theories contain deliberately outlandish elements that are designed to marginalize 'conspiracy theories' and drive most sane people away not only from Apollo theories, but from the entire field of conspiracy literature. Anyone who has spent time in the conspiracy trenches should recognize a very obvious pattern, and one which is certainly not unique to Apollo. A substantial body of solid research on what really happened on September 11, 2001, for example, has been tainted by the deliberate introduction of such inanities as 'pod' planes, holograms and particle beam weapons. Compelling evidence of the existence of elite international pedophile rings, on the other hand, has been marginalized by blending in stories of shape-shifting alien/human hybrids. And so it goes. —Dave McGowan, Wagging the Moondoggie: Part XIII, The Center for an Informed America, (Jul 13, 2010).