2.2.19

Kaikki päin vittua: Vastamedia

Tahallisesti luotaantyöntäväksi nimetyn Mitä Vittua? -lehden oli jo nimensä puolesta tarkoitus karkottaa mahdollisimman paljon yleisöä pois.

Bandidos-liivijengin entinen jäsen, useasti tuomittu väkivaltarikollinen ja rahankeräyshuijari Ilja Janitskin vuonna 2014 oletetusti perustama ja nykyään MV-mediana tunnettu verkkojulkaisu on Suomen kuuluisin vastamediajulkaisu.

Avoimempien äärioikeistolaisten väitetysti pyörittämä Magneettimedia-verkko-lehti on Suomen toiseksi tunnetuin vastamediajulkaisu.

Uusnatsijärjestöjen, antifasistijärjestöjen, huligaanijärjestöjen, anarkistijärjestö-jen jne tapaan MV-median ja Magneettimedian kaltaiset julkaisut vetoavat ihmistyypin tyylilajiin joka on vihainen, mutta ei erityisen älykäs.


Mitkä ovat Ilja Janitskin neljän isovanhemman sukunimet?

Ajoittain MV-median ja Magneettimedian kaltaiset julkaisut keskustelevat aiheista, kuten Helsingin Sanomat omistavan Sanoman Oyj:n entisestä markkinointipäälliköstä, pedofiili Jan Träskelinistä, mutta vain sen takia, että vihamielinen ja epäpätevä julkaisu keskustelee aiheesta josta valtamedia ei keskustele, ei automaattisesti tarkoita sitä, että kyseessä olisi rehellinen julkaisu.

"Valtamedian" kanssa maksavista asiakkaista kilpailevien "vastamedian" julkaisujen täytyy saada näkyvyyttä ja uskottavuutta keinolla millä hyvänsä, jotta ne saisivat vedettyä lukijakuntaansa henkilöitä, jotka uhraavat aikansa, rahansa ja henkilötietonsa julkaisun omistajille.

Mikäli vastamedian julkaisu/järjestö paljastuu esimerkiksi sotilastiedustelun peiteoperaatioksi (ks. Naton operaatio Gladio), jonka edustajat suorittavat terroriteon, ovat julkaisua mihin tahansa aikaan tukeneet kansalaiset automaattisesti vastuuvelvollisia terroristijärjestön rahoituksesta. Tukemalla järjestöä kansalaiset ovat myös toimittaneet henkilötietonsa hopeatarjottimella viholliselleen.

MV-medianMagneettimedian ja vastaavien julkaisujen tarkoitus ei ole auttaa ketään. Niiden toistuvasti alatyylisten kirjoitusten yhtenä tarkoituksena on yrittää provosoida edes yksi julkaisun lukijoista tekemään mikä tahansa "terroristinen" tai "viharikos"-toimenpide, jotta vuodesta toiseen tiukkeneville vihapuhelainsäädännöille ja internetin sensuroinnille olisi riittävän uskottavat juridiset perusteet sivistyneesti käyttäytyvien kansalaisten keskuudessa.


Hallitsijoiden rikolliset ainekset yrittävät kaikin mahdollisin keinoin edesauttaa skenaariota, jossa jostain löytyisi henkilö joka "napsahtaisi" ja suorittaisi riittävän vastenmielisen "terroriteon", jotta sananvapautta saataisiin entisestään kiristettyä.

Rikollisten hallitsijoiden luomien "mielipiderikoslainsäädäntöjen" lopullinen päämäärä on estää puolueeton ja älykäs keskustelu tärkeistä aiheista, kuten yksityinen velkapohjainen talousjärjestelmä, keskuspankkien osakkeen-omistajat, maailmansotien rahoitus ja asetehtaiden osakkeenomistajat, HSBC:n kautta johdettava maailman huumekauppa, hyväntekeväisyyssäätiöiden kautta toimivat kansainväliset pedofiiliverkostot, lavastetut hyökkäykset, WTC 7, M/S Estonian asesalakuljetukset Israeliin, Las Vegasin suuren välikohtauksen projekti, natsi- ja uusnatsijohtajien juutalainen syntyperä, Apollo-huijaus, P2-vapaamuurariloosi, Naton operaatio Gladio jne.

Valtamedian tapaan MV-median, Magneettimedian, Havaintoja uudesta maail-manjärjestyksestä -blogin jne kaltaisissa vastamedian julkaisuissa ei ole koskaan ilmestynyt älykästä artikkelia edellä mainituista aiheista, koska näissä julkaisuissa ei saa julkaista älykkäitä artikkeleita tärkeistä aiheista.

Vastamedian artikkelit ovat tahallisesti ja tahattomasti vihamielisiä ja epä-päteviä, koska se on niiden tehtävä. Artikkeleiden on tarkoitus olla huono-laatuisia, jotta ne sabotoisivat keskusteltavan aiheen uskottavuuden. Tähän yksinkertaiseen mekanismiin mm. tiedusteluverkostojen pyörittämä internetin informaatiosodankäynti on aina perustunut.
Romanikerjäläisten tapaan rahaa vinkuvat, useasti nimettöminä tai nimimerkin takana kirjoittelevat vastamedian julkaisut ovat yhtä hävettäviä kuin valtamedian julkaisut.
Kun artikkelikirjoittajana esiintyvä ihmisorganismi tai tekoäly kirjoittaa nimi-merkin takana, hän ei piilottele taustojaan kritisoimiltaan hallisijoilta, jotka saavat halutessaan kirjoittajan henkilötiedot selville New Yorkin sekunnissa. Kirjoittaja piilottelee taustojaan omilta lukijoiltaan.

Sekalaiset toimijat ovat mukana "salaliittoteoriabisneksessä" erilaisista syistä, jotka eivät välttämättä ole ristiriidassa toistensa kanssa.

Ammattihuijaria ei kiinnosta se, onko hänen julistama tieto oikeaa vai väärää. Ammattihuijaria kiinnostaa ainoastaan informaation mustamaalaus ja/tai rahan tekeminen, sekä on poliitikon/taviksen tapaan valmis sanomaan mitä tahansa, joka mahdollisesti edistää rahavirran siirtymistä hänen tililleen.

Erilaisten motivaatioiden lisäksi rahaa kerjäävien ammattihuijareiden automaat-tinen toimenkuva on myös se, että he kuivattavat hyväuskoiselta kohde-yleisöltään varoja pois, jotka muussa tapauksessa saatettaisiin käyttää johonkin hyödylliseen tarkoitukseen.


Suomen tavalliset kansalaiset eivät uskalla julkisesti keskustella maahan-muutosta, sillä he pelkäävät tulevansa leimatuiksi "rasisteiksi" jne, koska MV-median kaltaiset julkaisut ovat myrkyttäneet aiheen vihamielisillä ja epäpätevillä artikkeleillaan.

Kansalaiset eivät uskalla julkisesti keskustella kansainvälisistä juutalaisista keskuspankkiireista, sillä he pelkäävät tulevansa leimatuiksi "vihapuhe-rikollisiksi" jne, koska Magneettimedian kaltaiset julkaisut ovat myrkyttäneet aiheen vihamielisillä ja epäpätevillä artikkeleillaan.

Kansalaiset eivät uskalla julkisesti keskustella Apollo-huijauksesta, sillä he pelkäävät tulevansa leimatuiksi "salaliittoteoriitikoiksi" jne, koska Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin kaltaiset julkaisut ovat myrkyttäneet aiheen vihamielisillä ja epäpätevillä artikkeleillaan.

Sillä ei ole mitään merkitystä onko artikkeli kirjoitettu tahattomasti vai tahallisesti harhaanjohtavaksi ja/tai epäpäteväksi, lopputulos pysyy samana: näennäisesti keskusteltavien tärkeiden aiheiden mustamaalaus, jotta yleisö pysyisi kaukana sellaisista ja vastaavista aiheista.


Kansalaisten ei tule koskaan rahoittaa vapaaehtoisesti "valtamedian" tai "vastamedian" julkaisuja. Suomessa ei ole koskaan toimitettu internet-sivua, uutislehteä, tv-kanavaa tai radiokanavaa joka ansaitsisi kansalaisten rahoituksen.

Lopettakaa näiden tuhoisien mediajärjestöjen rahoitus, pitäkää rahanne itsellänne ja opetelkaa hallitsemaan talousasioitanne. Vaatikaa korkeinta mahdollisinta tasoa medialta, kansanedustajilta ja järjestöjen johtajilta. Lopettakaa tekosyiden keksiminen, käsitelkää ongelmia älykkäästi ja tehkää itse tutkimustyönne.