23.11.18

Apinoiden planeetta


Tämä järjetön parvi ei ole koskaan marssinut sekuntiakaan yksityisen velkapohjaisen talousjärjestelmän muuttamiseksi, WTC 7:n esiintuomiseksi, M/S Estonian hylyn ylösnostamiseksi, Pizzagate-syytösten selvittämiseksi, Las Vegasin suuren välikohtauksen projektin ratkaisemiseksi, Apollo-huijauksen paljastamiseksi, valeuutislehdistön vangitsemiseksi, maksusta valehtelevan koululaitoksen uudistamiseksi tai minkään muun ihmiskuntaa merkittävästi auttavan asian puolesta.[1]

Ajatushautomoiden käskystä Suomen kansalaiset haluavat meluta globaalisti ilmastonmuutosta vastaan, mutta he eivät ole koskaan halunneet meluta globaalisti yhdenkään vakavasti otettavan asian puolesta.

Ihmiskunnan historian aikana ainoastaan yhdentekevien ja toisarvoisten teemojen puolesta on pystytetty järjestöjä tai järjestetty marsseja, mielenosoituksia, lakkoja, adressinkirjoitteluja jne.

Siinä vaiheessa, kun sosiaaliturvatunnus on saatu uskomaan näkymätöntä läpän-heittoa, kuten ilmastonmuutosta, kum-mituksia, avaruusolentoja tai vaikka litteää Maata, järjestelmä voi valjastaa sellaisen lajiyksilön toimenkuvan ja tilinumeron mihin käyttötarkoitukseen tahansa.

Kierrätys, uusiutuvien luonnonvarojen suojelu, saasteiden ja kulutuksen vähennys jne ovat itsestään selviä hyveitä rajoitetulla planeetalla, mutta ilmastonmuutoksena tunnetun hengitys-veron ei ole tarkoitus auttaa ketään.

Vuoden 1991 julkaisussaan keskuspankkiiri David Rockefellerin vuonna 1968 perustama Rooman Klubi -ajatushautomo kehuskeli keksineensä ilmaston-muutoksen tyhjästä,
Etsiessämme yhteistä vihollista jota vastaan voisimme liittoutua, keksimme idean, että saasteet, ilmastonmuutoksen uhka, veden niukkuus, nälänhätä ja vastaavat tulisivat tyydyttämään tarpeen. [...] Kaikki nämä aiheutuvat ihmisen sekaantumisesta luonnollisiin prosesseihin, ja ainoastaan asenteiden sekä käytöksen muuttamisella ne voidaan voittaa. Todellinen vihollinen on ihmiskunta itse.[2] —Alexander King ja Bertrand Schneider
Jos argumentin vuoksi kuitenkin oletetaan, että tavikset voivat säädellä lämpötilaa, siinä tapauksessa kaikki mukaan ilmastotalkoisiin, jotta saadaan lämpötila nousuun ja lämpimämmät kesät Suomeen.

Nykyään "ilmastonmuutoksena" (Climate Change) tunnettu psykologisen sodankäynnin eutanaasiahyökkäys tunnetiin alkujaan nimikkeellä "ilmaston lämpeneminen" (Global Warming).

Mutta koska monissa paikoissa ilmasto jatkaa kylmenemistään, päättivät asiantuntijat vaihtaa termin muotoon "ilmastonmuutos", joka kattaa niin lämpenemisen kuin kylmenemisen.

"Ilmastonmuutoksena" tunnettu 2000-luvun versio anekaupasta tarkoittaa sitä, että pienet köyhät keräävät rahaa isoille rikkaille.

_________________________


[2] Alexander King ja Bertrand Schneider, The First Global Revolution: A Report by the Council of the Club of Rome, Pantheon Books, New York, (1991), s. 75.