14.8.22

Paskaduuni #1 - Vanginvartija

Vanginvartija on henkilö, joka työskentelee vankilassa. Vanginvartijat pitävät huolen siitä, että vankilan yleinen järjestys sekä turvallisuus säilyy, ja vangit pysyvät laitoksessa. —Wikipedia
"Vanginvartijat" eli pedofiilien kestittäjät pitävät huolen siitä, että väkivalta- ja seksuaalirikollisilla olisi mukavat oltavat siihen asti, kunnes heidät mahdollisimman nopeasti vapautetaan takaisin luontoon kehittämään lisää kärsimystä ja kuolemaa.

24 tuntia vuorokaudessa vanginvartijat hyysäävät väkivalta- ja seksuaalirikollisia toimittamalla heille ruuan, suojan, vaatetuksen ja mitä tahansa muita mukavuuksia.


Lapsenmielinen aikuinen pelleilemässä

Mikäli vanginvartijat tappaisivat vankilaan teljetyt väkivalta- ja seksuaali-rikolliset, olisi vanginvartijoista jotain todellista hyötyä yhteiskunnalle.

Vaikka vanginvartijat ovat jatkuvan uhan alla ollessaan tekemisissä primitiivisten häkkieläinten kanssa, ja monesti vangit tappavat vartijoita, silti maailman-historian turhimman kutsumusammatin jännitys vie voiton.

Vanginvartijat tulisi asettaa tutkintaan ja selvittää miksi vanginvartijat haluavat elämäntehtävänään nuolla väkivalta- ja seksuaalirikollisten perseitä.

MIES murhasi vuonna 2004 yhdessä toisen miehen kanssa vanginvartijan vankilapakoyrityksen yhteydessä. Virkatehtäviään hoitamassa olleeseen vartijaan kohdistunut väkivalta jatkui pitkään ja siinä käytettiin useita välineitä. Oikeus katsoi, että teko tehtiin myös erityisen raa'alla ja julmalla tavalla ja se oli kokonaisuutena arvioiden törkeä. Mielentilalausunnon mukaan miehet olivat syyntakeisia eli täydessä ymmärryksessä. Murhan yrityksessä oli kyse siitä, että mies oli samaisen rikoskumppanin kanssa yrittänyt tappaa myös vankikurssin siviiliopettajan. [...] Hovioikeuden mukaan miehelle tehty arvio riskistä syyllistyä väkivaltarikosten uusimiseen ei puoltanut hänen vapauttamistaan. Hovioikeus katsoi kuitenkin, että mies voitiin päästää ehdonalaiseen vapauteen, koska viime vuosina parantunut käyttäytyminen vankilassa ja rangaistusajan suunnitelman toteutuminen puhuivat hänen vapauttamisensa puolesta. [...] SUOMESSA on vuosina 2011–2022 vapautunut 139 elinkautisvankia. [...] Vuoden 2023 aikana vapaalle jalalle pääsee yhteensä seitsemän elinkautisvankia.[1] —Riika Nykänen
_________________________