30.6.21

666 miljoonaa


Toisen maailmansodan jälkeen on kisailtu numeroleikkejä siitä, kuinka monta juutalaista syntyperää olevaa ihmistä natsiholokaustissa todellisuudessa kuoli. Jotkut väittävät, että lukema on reilusti yli kuusi miljoonaa ja toiset väittävät, että lukema on reilusti alle kuusi miljoonaa.

Todellinen lukema voi olla mitä tahansa: Yli kuusi miljoonaa, alle kuusi miljoona tai mitä tahansa muuta, mutta henkilön tarkkuudella tasan 6,000,000 se ei ole. Loputtomasti mediassa, kouluissa ja historian kirjoissa toistettu "6,000,000" on ainoastaan "symbolinen numero", jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Meren toiselta puolelta kuusi miljoonaa miestä ja naista pyytää meiltä apua [...] Kuusi miljoonaa ihmistä. [...] Kuusi miljoonaa miestä ja naista kuolee [...] Uhattuna ihmiselämän holokaustissa [...][1] —Martin H. Glynn, 31.10.1919
Ensimmäisen maailmansodan aikaan ja jälkeen, ennen kuin natsipuoluetta oli olemassa, lukuisat juutalaisten etujärjestöt väittivät, että "kuusi miljoonaa juutalaista ollaan tuhoamassa holokaustissa". Vaikka väitteelle ei ollut minkäänlaista todellisuuspohjaa, oli kyseessä ovela rahantekovedätys.

Ensimmäisen maailmansodan "6,000,000"-väitteet tunteva suhtautuu itsestään selvästi skeptisesti myös toisen maailmansodan "6,000,000"-väitteisiin.

Kuolinlukujen tutkijat leimataan "holokaustin kieltäjiksi", "uusnatseiksi", "rasisteiksi" jne, jotta kunnolliseen tutkintaan ei kiinnitettäisi mitään huomiota. Monessa Euroopan maassa holokaustin tutkiminen on rikos, josta seuraa vankeusrangaistus.

"Holokaustinumerokisailun" on tarkoitus siirtää huomio pois tärkeämmistä asioista: Natsijohtajien, natsien rahoittajien ja natsi-ideologian luojien juutalaisesta syntyperästä. Olipa todellinen holokaustilukema mikä hyvänsä, olivat siitä päävastuussa saksalaisina juutalaisvihaajina esiintyneet juutalais-natsit.

________________________

[1] Martin H. Glynn, "The Crucifixion of Jews Must Stop!", The American Hebrew, (Oct. 31, 1919), s. 582, lainattu, Don Heddesheimer, The First Holocaust: Jewish Fund Raising Campaigns with Holocaust Claims During and After World War One, Theses & Dissertations Press, Chicago, Illinois, (2003), s. 135.