25.5.20

Tyypillinen rikollismedian seksuaalipsykopaatti

Ari Matti Lahdenmäki (s. 1977) on suomalainen toimittaja. Hän on erikoistunut etenkin yhteiskunnalliseen ja oikeusjournalismiin. Lahdenmäki on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin kanssa sekä ollut toimittajana muun muassa Helsingin Sanomissa, Journalistissa ja Ylen A-studiossa. Lahdenmäki on tuomittu ehdolliseen vankeuteen raiskauksesta ja seksuaaliseen tekoon pakottamisesta. Tuomiosta valitettiin hovioikeuteen, jossa tuomio puolittui kolmeen kuukauteen. [...] —Wikipedia

Uhrien nöyryyttämisestä nauttivat ja rikollisten etuja ajavat lainsäätäjät ovat järjestelmällisesti hivuttaneet tuomiot mahdollisimman lieviksi, jotta vaaralliset seksuaalirikolliset pääsisivät nopeasti vapaaksi kehittämään lisää kaaosta.

Sanoma Oyj:n pedofiilin Jan Träskelin ja BBC:n nekrofiilin Sir Jimmy Savilen tapaan rikollismedian valeuutistoimittajiksi vaikuttaa hakeutuvan Ari Lahdemäen kaltaiset seksuaalipsykopaatit.

Rikollismedian valeuutistoimittajien klikki: Riku Rantala, Ari Lahdenmäki ja Tuomas Milonoff. Yksikään näistä tuhoisista aivottoman yleisön viihdyttäjistä ei ole koskaan julkaissut mitään älykästä.
_________________________


Vilma Timonen, Seksuaalirikoksiin syyllistyneen toimittajan viimeisin rangaistus puolittui Helsingin hovioikeudessa, Helsingin Sanomat, (Julkaistu: 15.5. 9:12, Päivitetty 15.5. 10:09).