25.5.20

Schindlerin lista

Ukrainalaisen Kolomyjan kaupungin juutalaiset syyttävät poliisia avoimesta antisemitismistä, koska se on pyytänyt listaa kaikista kaupungin juutalaisista osoitteineen ja puhelinnumeroineen. Listaa pyydettiin osana järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvää tutkimusta, kertoo Ukrainan juutalaiskomitean johtaja Eduard Dolinsky Twitterissä. [...] Tämä on häpeällistä ja avoimen antisemitistä, Dolinsky sanoo. [...] Työskentelemme yhdessä poliisin kouluttamiseksi paremmin antisemitismin suhteen, [Israelin suurlähettiläs Joel] Lion sanoo.[1]      —Katriina Töyrylä
"Antisemitismi, antisemitismi, antisemitismi..." Rikolliset juutalaiset, jotka edustavat pientä osaa kaikista juutalaisista ja pilaavat sivistyneesti käyttäytyvien juutalaisten maineen, eivät osaa koskaan sanoa mitään muuta kuin "antisemitisti", "rasisti", "kakkapää" jne, joilla ei ole mitään tekemistä itse keskusteltavan aiheen asiasisällön kanssa.

Kaikista rikosrekisterin omaavista ihmisistä, huolimatta siitä ovatko he juutalaisia vai ei, tulisi olla internetissä kaikkien saatavilla oleva tietokanta, jotta sivistyneesti käyttäytyvät ihmiset voivat tunnistaa keskuudestaan yhteiskunta-kelvottomat ihmisfriikit ja puolustautua informaation avulla heitä vastaan.

Rikollisten etuja ajavat "ihmisoikeusjärjestöt" jne ovat aina yrittäneet estää sellaisten julkisten ja ihmiskuntaa auttavien tietokantojen perustamisen.

_________________________