11.4.19

Ihmiskunnan tuhoisat viholliset: Äänestäjät ja äänestettävät

Mikäli huhtikuussa 2019 kaikkien kansanedustajaehdokkaiden kaikki vaali-lupaukset toteutetaan, Suomen valtio ja kunnat edelleen jatkavat omien rahojensa lainaamista korkoa kantavaksi velaksi, M/S Estonian hylkyä ei nosteta ja rehellistä tutkintaa ei suoriteta, Apollo-huijausta ei paljasteta, ääntenlaskun rehellisyydestä ei vaadita todisteita, lavastetuista hyökkäyksistä ei keskustella, lavastetuilla hyökkäyksillä käynnistetyt sodat Lähi-idässä jatkuvat ja turvapaikanhakijoiden liikehdintä laajenee, psykologisen sodankäynnin ilmastonmuutosohjelman läpiajo etenee, rikollismedian valeuutistoimittajia ei pidätetä, toisarvoisiin aiheisiin keskittynyt koululaitos jatkaa oppilaiden harhaanjohdatusta, rehellisen tutkimustyön estämiseksi kehitetyt "vihapuhe"-lainsäädännöt tiukkenevat entisestään jne.

Mikäli kansalaisilla ei ole vieläkään huhtikuussa 2019 mitään tasovaatimuksia ja siten suostuvat äänestää ehdokkaita, jotka eivät ole edes vaalilupauksen tasolla uskotelleet tekevänsä mitään merkittävää, mahdollistaen siten jälleen uuden tuhoisan hallituksen muodostuksen, äänestäjät automaattisesti antavat toimiluvan väärinkäytösten jatkumiselle, toimittavat hopeatarjottimella mandaatin hallitsijoille jatkaa yhteiskunnan järjestelmällistä huonontamista ja ovat itse vastuuvelvollisia tästä kaikesta.


Pankkiiri ja miljonääri

Enemmistöä edustavat älyvapaat äänestettävät ovat vähemmistöä edustavien älykkäiden kansalaisten tuhoisia vihollisia ja enemmistöä edustavat älyvapaat äänestäjät ovat vähemmistöä edustavien älykkäiden kansalaisten tuhoisia vihollisia.

Median, koululaitoksen ja asiantuntijoiden opettama itsetuhoisa ajatusmalli "pienimmän pahimman valitsemisesta" ei ole älykkään kansalaisen toimintamalli. Älykäs kansalainen kieltäytyisi äänestämästä vuosikymmenestä ja sukupolvesta toiseen laaduttomia vaihtoehtoja ja vaatisi vakavasti otettavia vaihtoehtoja.

Äänestäjät voivat vaatia äänestettäviltä mitä tahansa mihin heidän taso-vaatimusälykkyytensä yltää, mikäli he lopettavat "pienimmän pahimman valitsemisen" ja kieltäytyvät osallistumasta äänestysleikkiin niin kauan, kunnes älykkäiden ehdokkaiden järkevät vaalilupaukset on pakotettu esiin.


100 valtionvelan vuotta

Suomen yli 100 vuoden historian aikana yhdenkään äänestettävän ei ole tarvinnut edes vaalilupauksen tasolla luvata mitään merkittävää, koska yksikään äänestäjä ei ole koskaan vaatinut äänestettävältä mitään merkittävää.