26.1.19

Tyhjäntoimittaja


Alkuperäinen otsikko


Päivitetty otsikko

Alkuperäisessä otsikossa kaikki on kunnossa ja järkeenkäypää. Lukijan älykkyyttä loukkaava ja taaksepäin päivitetty otsikko on yhtä tyhjän kanssa.
On selvitettävä, kuinka paljon kyse on Lähi-idän naisia alistavasta kulttuuritaustasta ja kuinka paljon kyse on sotatraumojen, perheettömyyden, juurettomuuden ja vastaanottokeskuksien tarjoaman toimettomuuden ja turhautumisen yhdistelmästä. [...] RIKOSTEN vähentäminen vaatii valistustyötä. Erityisesti turvapaikanhakijoiden keskuudessa, joille on tehtävä selväksi, mitkä ovat naisten oikeuden Suomessa ja mikä on ehdottomasti kiellettyä.                    —Frank Martela
Sivistyneesti käyttäytyvien ihmisten tehtävä ei ole selvittää miksi vaarallinen rikollinen käyttäytyy niin kuin hän käyttäytyy. Raiskaustilanteessa uhria ei kiinnosta se miksi raiskaaja haluaa raiskata hänet, uhria kiinnostaa ainoastaan se, miten hän pääsee pois raiskaustilanteesta.

Vaaralliset rikolliset ovat itse vastuussa omista teoistaan, aivan kuten kaikki ihmiset ovat itse vastuussa omista teoistaan. Raiskaajat, olivatpa he kantasuomalaisia tai turvapaikanhakijoita, ovat zombimaisia ihmiseläimiä, jotka raiskaavat koska he haluavat raiskata. He tietävät mitä he tekevät, aivan kuten kaikki ihmiset tietävät mitä he tekevät. Jos ihminen ei tiedä mitä hän tekee, on hän vaaraksi muille ja hänet tulee poistaa yhteiskunnasta.
PIKARATKAISUT, kuten karkotukset tai kansalaisuuden poistamiset eivät auta. Varsinainen rikosten vähennystyö on pitkäjänteisempää. Kuten Feministisen puolueen puheenjohtaja Katju Aro on todennut, se on "hidasta, pitkäjänteistä ja taloudellisia resursseja vaativaa asiantuntijatyötä, jossa toimiva lainsäädäntö vastaa rikoksista rankaisemisesta, mutta toimiva sosiaalipolitiikka niiden ehkäisemisestä." —Frank Martela
Karkotusten ja kansalaisuuden poistamisen kaltaiset toimenpiteet eivät ole koskaan auttaneet ketään muita kuin vaarallisia rikollisia.

Raiskaaja ei lopeta raiskaamista sen seurauksena, että hänet on lähetetty toiseen maahan. Raiskaaja ei lopeta raiskaamista sen seurauksena, että hänen kansalaisuus on poistettu.


Hapossa uitettu Paavo Pesusieni johtaa tehokkaasti elektronista sähkövirtaa.

Todellisia tuloksia aikaansaavat ainoastaan vakavasti otettavat innovaatiot, kuten raajojen irrotus, silmien sokaisu, aivojen kemiallinen lobotointi jne, jonka jälkeen jäljelle jää hyysättävä torso, joka on siedettävämpi vaihtoehto kuin aktiivinen torso.

Sellaisten näpertelytoimien sijaan kuitenkin sähkötuoliterapia tai happokylpylä-kuntoutus olisivat kaikkien inhimillisten osapuolten, uhrien ja tulevien uhrien, kannalta toimivin ratkaisu.

Vuosikymmenestä toiseen vaarallisten seksuaalirikollisten oikeuksia perään-kuuluttavat median asiantuntijat saavat esiintyä auktoriteetteina, koska Suomen kansalaisilla ei ole koskaan ollut mitään tasovaatimuksia mediaa, koululaitosta, kansanedustajia tai mitään muutakaan kohtaan.

Sukupolvesta toiseen kansalaiset itse kestittävät kansalaisia pilkkanaan pitäviä mediajulkaisuja rahoittamalla niitä omilla tilausmaksuillaan. Siten kansalaiset ovat yhtä syyllisiä kuin heidän rahoittamat median asiantuntijat.


-Perkeleen lutka! Pysy nyt paikoillasi!

"Miksi sinä yrität raiskata minut?!"

-Siksi koska olen turhautunut!

"No olisit heti sanonut, anna mennä vaan!"

____________________