24.1.19

Muumilaakson Mörkö


Alkuperäinen otsikko


Päivitetty otsikko
Miten hyväntekijä-Sorosista onnistuttiin luomaan salaliittoa johtava paholainen? Buzzfeed-uutissivusto paljasti viime viikonloppuna, että salaliittoteorian luomisesta vastasi kaksi amerikkalaista poliittista konsulttia: George Birnbaum ja Arthur Finkelstein, jotka ovat itsekin juutalaisia. [...] [Birnbaumin ja Finkelsteinin] toiminta oli niin tehokasta, että muidenkin maiden oikeistopopulistit alkoivat levittää tarinaa kansainvälisen salaliiton johtajasta. Näin kävi myös Suomessa.[1] —Anni Lassila
Rothschild-agentti George Soros (syntyjään György Schwartz) on tuorein versio Rothschild-agentti David Rockefelleristä (1915-2017), jota saa vapaasti syyttää maailman ongelmista.

1970-luvulta kuolemaansa asti David Rockefeller ajoi samaa virkaa kuin George Soros nykyään: häntä syytettiin lähes kaikista maailman ongelmista, kun samanaikaisesti muiden tuhansien merkittävämpien hallitsijahenkilöiden nimet, taustat ja tiedot pidettiin ja pidetään poissa päivänvalosta.

David Rockefellerin, George Sorosin ja Björn Wahlroosin kaltaiset nimikkeet on opetettu ulkoa maailman väestölle, koska he ovat New Yorkin sekunnissa korvattavia yhdentekeviä juoksupoikia. Mikäli Soros katoaisi huomenna, 99,9 % hallitsijoista on edelleen vapaana ja kaikki projektit jatkavat etenemistään.

Vuonna 2017 kuolleen David Rockefellerin tapaan 88-vuotias George Soros ei elä ikuisesti. Kun Soros on kuollut, asennetaan Sorosin tilalle seuraava toisarvoinen nukke, johon yleisön huomio on kätevää keskittää.

____________________