16.1.19

Paluu tulevaisuuteen

Vuoden 2022 rinnakkaistodellisuudessa yhteiskunnan jokaisen sosiaaliturva-tunnuksen rikosrekisteri tulee olemaan julkisesti esillä internet-tietokannassa.

Ainoastaan pientä marginaalista vähemmistöä edustaneet rikosrekisterin omanneet yhteiskuntakelvottomat elämäntaparikolliset vastustivat tätä kehitys-suuntausta, josta 99 % väestöstä oli ikuisesti kiitollisia.

2020-luvulla internetin koulimille ihmismassoille valkeni populaatiokontrollin ja ylikansoittumisen 4D-šakkisiirrot, joten tavisrikollisten osalta ihmisorganismi-tulvan vähennys päätettiin loogisesti aloittaa jo ennestään tuhoisista yksilöistä - väkivalta- ja seksuaalirikollisista.


Taistelu Algeriasta (1966)

Kantasuomalaisraiskaajat ja turvapaikanraiskaajat, jotka olivat mistä tahansa tekosyystä päätyneet rikollisiksi, hävitettiin yhteiskunnasta ja heidän kuntouttamiseen sekä säilömiseen aikaisemmin tuhlatut resurssit ohjattiin heidän tekemien rikosten uhrien auttamiseen.

Esimerkiksi pedofiileille kuolemantuomion langetusta ei pidetty epäsopivana rangaistuksena, sillä todettiin itsestään selvyytenä, että pedofiilit olivat kautta historian nauttineet pedofiliasta niin suuressa mittakaavassa, että he jopa riskeerasivat kiinnijäämisen mahdollisuuden ja menolipun vankilaan lapsenraiskaajana, joka itsessään oli kuolemantuomio.

Jokainen, joka yritti millään tavalla estää kuolemantuomion langetusta pedofiileille, laitettiin tutkinnan alle, jotta saatiin selville, oliko kyseinen toimija itse pedofiili tai jollain tavalla kytköksissä lähes totaalisesti eliminoituihin pedofiiliverkostoihin.


Taistelu Suomesta (2022)

Päättymättömien hurraa-huutojen saattelemana vihdoin ja viimein vuonna 2022 epäinhimillisestä rikoksesta seurasi epäinhimillinen rangaistus. Tosi-tvmäistä viihdearvoa nostattivat Helsingin tuomiokirkon portailla toimitetut julkiset giljotiinikotoutukset.

Ajateltiin, että ihminen joka ei kunnioita muita ihmisiä, ei itse ansainnut kunnioitusta. Alamaisten keskuudessa kuninkaaksi kutsuttu Ajax-pelipaitainen Jari Litmanen esitteli taitojaan portaita pitkin vierivillä irtopäillä.