7.5.20

Media, ihmiskunnan tuhoisin vihollinen

Taikaluotiteoria eli lääkeruiskuteoria esittää, että joukkotiedotusvälineillä on suora, välitön ja voimakas vaikutus seuraajiinsa. Teorian mukaan viestit osuvat kohteeseensa kuin luoti tai uppoavat ihmiseen kuin lääkeruiskulla annosteltuna, aiheuttaen passiivisissa vastaanottajissaan juuri halutun reaktion. Teoria oli joukkotiedotusvälineiden alkuvaiheita 1940- ja 1950-luvuilla hallinnut käsitys. Sen nousuun vaikuttivat etenkin radion ja television nopea nousu, mainonnan ja propagandan yleistyminen, tutkimukset elokuvien vaikutuksesta lapsiin, sekä natsi-Saksan median monopolisointi kansan kääntämiseksi puolueen taakse.      —Wikipedia


Rikollismedian valeuutistoimitusten tyhjäntoimittajilla on loputtomasti aikaa tehdä tahallisesti turhia ja tarkoituksenmukaisesti harhaanjohdattavia artik-keleita yhdentekevistä aiheista, kuten litteästä Maasta, foliohatuista, ufoista, ilmastonmuutoksesta, 5g:stä, koronaviruksesta (pois luettuna itsestään selvän biologisen aseen alkuperä, käyttötarkoitus ja päämäärä), mutta rikollismedian valeuutistoimitusten tyhjäntoimittajilla ei ole koskaan aikaa tehdä edes yhtä älykästä artikkelia tärkeistä aiheista.

Saatanan synagoga Sanomatalo. Kaikkien muiden mediatalojen tapaan täällä pidetään 24 tuntia vuorokaudessa huolta siitä, ettei uutisjulkaisuihin eksy mitään todellisesti merkittävää.
Maailman eliitti- ja tavisrikolliset ovat näpertelijöitä median rinnalla. Media on kaikista rikollisjärjestöistä tuhoisin, koska media voisi lopettaa maailman-laajuisen kärsimyksen minä hetkenä tahansa julkaisemalla edes yhden rehellisen artikkelin WTC 7:sta, Apollo-huijauksesta, Las Vegasin suuren välikohtauksen projektista, lavastetuista hyökkäyksistä, Suomen valtionvelan ja kuntien velan omistajista, yksityisestä velkapohjaisesta talousjärjestelmästä jne. 

Media on aina kieltäytynyt julkaisemasta yhtäkään rehellistä artikkelia tärkeästä aiheesta, koska media on järjestelmällisesti valehteleva rikollisoperaatio. 

Media keskustelee ja puhuu totta ainoastaan sellaisista aiheista, jotka ovat yhdentekeviä, turvallisia ja joilla ei ole mitään todellista merkitystä. 

Mediajulkisuuden yleinen sääntö on: mitä hölmömpi aihe, sitä enemmän julkisuutta aihe saa. Media ei työskentele lukijoilleen vaan osakkeen-omistajilleen. 

Tosiasia, että media kieltäytyy kertomasta totuutta todistaa, että media on ihmiskunnan tuhoisin vihollinen. Tosiasia, että kansa kieltäytyy lopettamasta rahoittamasta mediaa todistaa, että kansa on ihmiskunnan tuhoisin vihollinen.

_________________________

Ossi Mansikka, Dokumentti näyttää, miten valheeseen litteästä Maasta ”uppoaa kuin tervakuoppaan”, Helsingin Sanomat, (Julkaistu: 12.3.2019 11:03, Päivitetty 12.3.2019 12:05).