22.1.19

Värinvaihtopulveri

Mikäli sitä saatanan värinvaihtopulveria ei ala kohta ilmestyä, täällä alkaa tulla ruumiita! —Lokelainen
Ennen kuin tammikuussa 2022 Helsinki-Vantaan lentoasemalta räjähdelastissa ollut Airbus Beluga -rahtilentokone syöksyi epäonnistuneen nousuyrityksen jälkeen tikkurilantiellä sijainneeseen Operaatioanalyysin logistiikkakeskukseen tuhoisin seurauksin, oli keskus juuri ehtinyt toipua edellisviikon panttivankitilanteesta.

Smooth Criminal Michael Jackson (1958-2009) oli oletetusti maailmanhistorian ainoa ihmisorganismi, joka onnistui vaihtamaan ihonväriä mystisillä poppamiesrohdoilla.
Operaatioanalyysin logistiikkakeskuksen tummaihoinen työntekijä oli ottanut panttivankeja pahamaineiseen F-päädyn miesten vessaan (sittemmin unisex) ja uhkasi teloittaa heidät, mikäli hänen vaatimuksiin ei suostuttaisi. Kaapparin ainoa vaatimus oli saada käsiinsä samankaltainen peräruiskeampulli, jota Michael Jackson oli väitetysti käyttänyt värinvaihdokseen.

Paikalle hälytetyt emeritusprofessorit yrittivät vakuuttaa kaapparin siitä, ettei metamorfoosi välttämättä tuota tuloksia, mikäli koehenkilön genetiikka ei omaa pederastigeeniä ja XYY-kromosomia. Kaappari kuitenkin vakuutti sodomoineensa useita lapsia, joten viranomaisille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin toimittaa kaapparille Jacksonin taikajuoma.

 
2020-luvulla tavanomainen hiusten värinvaihto edusti vanhaa tekniikkaa, kun Bayer oli lanseerannut markkinoille Michael Jacksonin Moonwalk-nimellä tunnetun ihonhoitotuotteen.
Rothschild-sukuun kuuluvan Warburg-suvun omistaman Bayerin alihankkija on populaatiokontrolliyritys Monsanto. Bayer on entinen IG Farben, joka rakensi natsi-Saksan sotakoneiston, suoritti ihmiskokeet keskitysleireillä ja toimitti Zyklon B -myrkkykaasun tuhoamisleireille.

[13-vuotias] Jordie Chandler piirsi kuvan jäljistä, jotka pigmenttihäiriö oli aiheuttanut Michael Jacksonin penikseen. Rikostutkijoiden valokuvissa jäljet vastasivat Chandlerin piirustuksia. [...] Jordie Chandlerin ja Wade Robsonin isät tekivät itsemurhan. Kumpikaan ei ollut enää tekemisissä poikansa kanssa.[1]      —Mattias Mattila ja Ville Vedenpää
Helsingin Sanomat on aina ollut vaarallisin rikollisorganisaatio, joka on koskaan operoinut Suomessa.
____________________

[1] Mattias Mattila ja Ville Vedenpää, Katso tästä maailmalla järkyttänyt Michael Jackson -dokumentti – pop-ikonia hyväksikäytöstä syyttävät pojat pääsevät ääneen, Yle Uutiset, (2.4.2019 klo 11:02, päivitetty 2.4.2019 klo 11:12).