19.1.19

The Cosby Show


Nekrosimulaattori Bill Cosby (1937-) on maailman arvostetuimpia ja rakastetuimpia sarjaraiskaajia. Vuonna 2002 presidentti George W. Bush myönsi Cosbylle Presidential Medal of Freedom -mitalin, joka on Congressional Gold Medal -mitalin ohella Yhdysvaltain korkein siviilikunniamerkki.[1]


Kaikkinäkevä nekrosilmä

Koomikkona, laivaston upseerina ja kasvatustieteen tohtorina myös tunnetun Bill Cosbyn harrastuksiin lukeutui pitää moraalisaarnaluentoja ympäri Yhdysvaltoja. Miljonääri Cosby on myös kirjoittanut useita opaskirjoja "miehen roolista perheessä ja yhteiskunnassa".
Naisten hyväksikäyttötapauksissa toistui sama kaava: Ensin Cosby houkutteli nuorta näyttelijän tai mallin urasta haaveilevaa naista kehumalla tätä ja lupaamalla tälle apua. Sitten Cosby kutsui naisen yksityiseen tapaamiseen. Cosby tarjosi tämän jälkeen naiselle rentouttavia tabletteja, joka "vei jalat alta". Herättyään nainen huomasi olevansa puolialaston. Hyväksikäytön uhri ei halunnut haastaa Cosbyä oikeuteen häpeän, pelon tai sen takia, että Cosby oli mustille tärkeä esikuva. Osa naisista oli lisäksi käyttänyt itse päihteitä. Cosby muun muassa maksoi naisille suhteiden salailusta.[2]Wikipedia
Siinä missä Mensan filantrooppi ja nekrofiili Sir Jimmy Savile harrasti lastensairaaloiden ruumishuoneilla seksiä kuolleiden ruumiiden kanssa, Cosbylle oletetusti "riitti" simuloitu versio toimenpiteestä, jossa vastakappaleen ei tarvinnut olla fyysisesti kuollut, kunhan hän vain vaikutti kuolleelta.


Vuodesta 1964 asti Cosbyn vaimona toiminut filantrooppi Camille Hanks puolusti aviomiestään ilmoittamalla, että vaikka Cosby oli yli 40 vuoden aikana pettänyt häntä ainakin 100 naisen "kanssa", Cosby ei kuitenkaan hänen mukaan ollut raiskaaja.[3]

Monet Cosbyä raiskauksesta syyttäneistä naisista oli tapahtumahetkellä alaikäisiä. Cosbyn vuosikymmeniä raiskaamien naisten joukossa oli myös lukuisia löyhän moraalin omanneita yksilöitä, joita ei niinkään kiinnostanut se, että Cosby huumasi ja raiskasi heidät, koska jälkeenpäin Cosby antoi heille rahaa.

Kun 81-vuotias Cosby oli lopulta syyskuussa 2018 todettu syylliseksi, Hanks ja heidän yhteiset lapset eivät enää kehdanneet osallistua Cosbyn oikeudenkäyntiprosessiin. Cosby ei myöskään missään vaiheessa esiintynyt katuvansa tekojaan. Cosby tuomittiin 3-10 vuoden vankeuteen koripallovalmentaja Andrea Constandin kolmesta huumauksesta ja hyväksikäytöstä.

Syyttäjät olivat vaatineet Cosbylle 5-10 vuoden vankeusrangaistusta. Tuomion julkistamisen jälkeen Cosbyn tiedottaja Andrew Wyatt sanoi lausunnossaan, että koomikko oli joutunut "Yhdysvaltain historian rasistisimpaan ja seksistisimpään oikeuskäsittelyyn."[4] —Katariina Karjalainen
Kuten Britanniassa Mensan filantroopin ja nekromantikko Sir Jimmy Savilen tapauksessa media ja viranomaiset, Yhdysvalloissa Cosbyn tuottajat ja asianajajat hiljensivät vuosikymmeniä Cosbya syyttäneet uhrit, jotta vaikutusvaltainen Cosby voisi tulevaisuudessakin huumata ja raiskata mahdollisimman monta naista.

Valtiotieteiden tohtori ja nekrofiili SS-ylijohtaja Oskar Dirlewanger (1895-1945) sekä Mensan filantrooppi ja nekrofiili Sir Jimmy Savile (1926-2011).
Lukuisat Cosbyn kaltaiset standup-lavakoomikot, kuten Louis C. K., ovat seksuaalisesti kieroutuneita.[5] Sotimisen (Dirlewanger) ja filantropian (Savile) tapaan standup-koomikkona toimiminen saattaa viehättää erityisesti nekrofiilejä.

Niin sanotut "ihmiset", jotka raiskaavat tyrmäystipoilla tai ilman valveilla olevia, nukkuvia, sammuneita tai kuolleita ihmisiä tai eläimiä, ei tule kohdella ihmisinä vaan vesikauhuisen rotan kaltaisina zombihybrideinä.

Ihmisroskaajien ja väkivaltarikollisten tapaan raiskaajien lasittuneen tunteeton ja tuhoisalla autopilotilla oleva geneettis-mekaaninen deoksiribonukleiini-happokoodaus ei sovellu modernin aikakauden yhteiskuntaan. Heidän pakotettu sieppauskatoaminen tulisi suuresti edesauttamaan heidän tulevien lisäuhrien elämisen kokemusta.



Raskaansarjan nyrkkeilyn kaksinkertainen maailmanmestari Mike Tyson räjähtää haastattelijan huomioidessa Tysonin olevan tuomittu raiskaaja.
Bill Cosbyn tyttären Erinn Cosbyn mukaan  nyrkkeilijänä väkivallasta nauttiva Mike Tyson raiskasi myös hänet vuonna 1989, jonka jälkeen Bill Cosby pyysi Tysonia menemään terapiaan. Erinn oli raivoissaan isälleen, koska häntä ei edes kiinnostanut tapahtuma. Bill Cosby suostutteli Erinniä olla tekemästä rikosilmoitusta tapahtuneesta, mutta Erinnin alkaessa puhua julkisesti Tysonin raiskauksesta, Bill Cosby ilmoitti lehdistölle, ettei Erinn ollut luotettava lähde.[6]

Mafiamaisen rikollisorganisaation tapaan huutelu,- kourimis- ja raiskaus-syndikaatin jäsenet eivät julkisesti ole liian kriittisiä toisiaan kohtaan, koska muutoin heidät itsensä voitaisiin paljastaa.

____________________

[1] 17-vuotiaana 6. marraskuuta 1963 presidentti George W. Bushin tuleva vaimo Laura Bush murhasi entisen poikaystävänsä Michael Dutton Douglasin ajamalla autonsa Stop-merkistä päin Douglasin autoa. Bushia vastaan ei nostettu syytteitä. Mrs. Bush ran stop sign in fatal crashUSA Today(05/03/2000 | Updated 08:20 PM ET).

[2] https://fi.wikipedia.org/wiki/Bill_Cosby_-skandaali#Cosbyn_toimintatapa;

[3] "Cosbyn väitetään huumanneen ja raiskanneen yli sata naista 43 vuoden aikana." —Elina Kirssi, Bill Cosbylla erikoinen vastaus raiskaussyytteisiin – paljastaa olevansa sokea, Iltalehti, (29.12.2015 klo 10:31).

[4] Katariina Karjalainen, Bill Cosby, 81, tuomittiin vuosien vankeuteen – määriteltiin vaaralliseksi seksuaalirikolliseksi, Ilta-Sanomat, (Julkaistu: 25.9.2018 21:20, Päivitetty: 25.9.2018 23:25).

[5] Melena Ryzik, Cara Buckley and Jodi Kantor, Louis C.K. Is Accused by 5 Women of Sexual MisconductThe New York Times, (Nov. 9, 2017).

[6] Bill Cosby: An American Scandal, TV, Investigation Discovery, USA, (2017), 0:26:00; Vuonna 1997 Bill Cosby menetti ainoan poikansa Ennis Cosbyn, joka ammuttiin hänen vaihtaessa rengasta maantien varrella.