30.11.20

Joel Suden haastattelu #4 - Tykinruoka

Ovatko vapaamuurarit rikollisjärjestö?

Italian ja Sisilian mafian, sotilastiedustelupalveluiden, Naton, öljy-yhtiöiden ja kansainvälisten juutalaisten keskuspankkiirien kanssa toimineen P2-vapaa-muurariloosin laajasti dokumentoitu historia todistaa minimissään sen, että ainakin Italiassa johtavimmat vapaamuurarit olivat Italian tuhoisimpia terroristi-rikollisia.

Tämä yhteistyötä tehnyt rikollisjengi suoritti Italian kaikki tuhoisimmat terroristi-iskut 1960-luvulta 1980-luvulle. Italian pääministerin Aldo Moron lisäksi P2 murhasi valtion omistaman öljy-yhtiön ja Italian suurimman yrityksen Enin johtajan Enrico Mattein ja Mattein kuolemaa tutkineet toimittajan Mauro De Mauron ja elokuvaohjaajan Pier Paolo Pasolinin.

Suurin osa Apollo-huijauksen astronauteista olivat vapaamuurareita. 

Kommunistijohtajat, kuten Leon Trotski, Vladimir Lenin ja Josef Stalin olivat juutalaisia vapaamuurareita ja naimisissa juutalaisten naisten kanssa.

Adolf Hitler ja suurin osa ylimmistä juutalaisista natsijohtajista kuului vapaamuurarimallilla toteutettuun Thule-seuraan, joka myöhemmin muutettiin natsipuolueeksi. Thule-seuran perustajana ja johtajana toimi juutalainen vapaamuurari Rudolf von Sebottendorf (syntyjään Adam Glauer).

Kaikki alkuasteiden tavismuurarit tuskin ovat psykopaattirikollisia, mutta vapaamuurarien kaltaisten salaseurojen kautta on toteutettu maailmanhistorian tuhoisimpia rikoksia.

Oletetusti rehelliset vapaamuurarit eivät koskaan paljasta rikollisten vapaamuurareiden toimintaa, päin vastoin, he aktiivisesti keksivät tekosyitä rikollisten vapaamuurareiden puolesta. Tämä tekee heistä yhtä syyllisiä. 

Esimerkki: vapaamuurarit ottavat salaseuroissaan valoja, jotka ovat rikostilanteessa ristiriidassa itse maan lainsäädännön kanssa. Jos vapaamuurari on syytettynä rikoksesta ja tuomari on vapaamuurari, on tuomarin päävelvollisuus auttaa loositoveriaan, huolimatta siitä onko hän maan lakien mukaan syyllinen vai ei.

Tämä kaikki on aina ollut täysin rikollista toimintaan, mutta mistään näistä asioista ei koskaan keskustella mediassa tai koululaitoksissa. Tämänkaltaiset asiat eivät ole myöskään koskaan kiinnostaneet poliisi,- tiedustelu- tai armeijaviranomaisia - puhumattakaan lainsäätäjistä.

Ovatko lainsäätäjät todellisuudessa rikollisia?

Mikäli Suomen päättäjät, lainsäätäjät, tiedusteluviranomaiset, armeija-viranomaiset jne eivät työskentelisi kansainväliselle rikollisverkostolle, he tekisivät kaikkensa jokaisen toistuviin vakaviin rikoksiin syyllistyneen (1 % väestöstä) hävittämiseksi sivistyneesti käyttäytyvien ihmisten keskuudesta (99 % väestöstä).

Niin sanotut näennäiset "tuomiot", joiden on tarkoitus auttaa rikollisia ja nöyryyttää uhreja, itsestään selvästi todistavat, että lainsäätäjät työskentelevät rikollisten eduksi - samaan tapaan kuin Jari Aarnion kaltaiset huumeparonit johtavat huumepoliiseja.

Oletko koskaan kuullut yhdenkään lainsäätäjän yrittäneen kiristää toistuviin vakaviin rikoksiin syyllistyneiden rangaistuksia? Etkä tule kuulemaan. Päin vastoin, rangaistuksia pyritään jatkuvasti lieventämään.

Huolimatta siitä ovatko yksittäiset lainsäätäjät rikollisia vai eivät, he kaikesta huolimatta huonolla käytöksellään ylläpitävät rikollisjärjestelmää, auttavat tavis- ja eliittirikollisia sekä kansainvälistä rikollisverkostoa.

Olemattomilla tuomioillaan lainsäätäjät myös automaattisesti kutsuvat maksimaalista rikollisuutta sivistyneesti käyttäytyviä kansalaisiaan kohtaan. Kaikki tämä on saanut jatkua jo yli vuosisadan.

Oletko koskaan tavannut yhtäkään sivistyneesti käyttäytyvää pohjoismaalaista, jonka mielestä tuomiot ovat kohtuullisia?

En koskaan, kaikkien mielestä tuomiot ovat naurettavia, etenkin kaikista vakavimmissa rikoksissa.

Mitä muuta meillä siis on kuin miehityshallinto? Muiden maiden tapaan Suomi on todellisuudessa aina ollut sotatilassa kansalaisiaan vihaavia hallitsijarikollisiaan vastaan, mutta suomalaisia ei ole koskaan kiinnostanut asia.

Hiljaiset aseet äänettömiin sotiin?

Kyseinen oletetusti vuonna 1979 laadittu yhteiskunnan automatisoinnin ohjekirja sisältää kaiken muun ohella edelleen 2020-luvulla osuvimman analyysin sodasta,

"Vieläkin mielenkiintoisempi on menetelmä, jolla nuoren miehen vanhemmat, jotka oletettavasti rakastavat häntä, voidaan taivuttaa lähettämään hänet sotaan kuolemaan. [...] Sodanaikainen itsevarjelun henkinen paine ja tyypillisen lauman itseään palveleva asenne, jolla on vaihtoehtona välttää taistelukenttää - jos poika voidaan painostaa lähtemään - on lopulta kaikki tarvittava painostus ajamaan poika sotaan. Häneen kohdistuvat hiljaiset kiristykset ovat uhkauksia: "Ei uhrausta, ei ystäviä; ei kunniaa, ei tyttöystäviä."

Uskomatonta, että edelleen 2020-luvun ihmiskunnan yhdistävän massa-kommunikaation ja loputtoman tiedon aikakaudella ihmiset suostuvat edelleen osallistumaan joukkomurhaajapankkiirien, valehtelevien kansanedustajien ja rikollisen median käskyttämänä sotiin, joissa ei ole mitään järkeä, paitsi ehkä Israelin näkökulmasta.

Pieni tarkennus: ainoastaan aivottomin ainesosa suostuu osallistumaan sotakemuihin päätyen siten pitämään kansainvälisen rikollisverkoston vallassa sukupolvesta toiseen.

Vakavasti otettavat ihmiset eivät ole koskaan osallistuneet sotaleikkeihin, eivätkä sotien todelliset luojat ja rahoittajat itsestään selvästi koskaan osallistu varsinaiseen sotimiseen.

Elämäntehtävä tykinruokana on delegoitu tavisten alhaisimmille edustajille, jotka kiittävät roolihahmovalinnoistaan keskuspankkiireita.

Sata vuotta tv, media ja koululaitos ovat järjestelmällisesti syöttäneet meille näitä sairaita tarinoita siitä, kuinka meidän tulisi välittömästi juosta ulos tappamaan toisemme.

Suurin osa maailman väestöstä tulee toimeen keskenään, eikä halua vahingoittaa muita.

Kansanedustajat, tiedusteluviranomaiset ja armeijaviranomaiset yrittävät myös tehdä kaikkensa, jotta sotasirkusshow pysyisi käynnissä.

Koska suurin osa ihmisistä vaikuttaa todellisesti olevan ainoastaan ei-mistään tuloksia tuottavasta välittäviä aivottomia villieläimiä, keskuspankkiirien sotasuunnitelmat jatkuvat keskeytymättöminä ja haastamattomina tuhoisaa kiertokulkuaan meidän kaikkien muiden harmiksi.

Sotaan lähteviä ihmisiä ei edes kiinnosta se, että samat pankkiirit rahoittavat kaikki vastakkaiset osapuolet ja päättävät sotalainoillaan kumpi tulee voittamaan sodan.

Heitä ei myöskään kiinnosta se, että nämä samat pankkiirit käynnistävät sodat lavastetuilla hyökkäyksillä.

Ja heitä ei varsinkaan kiinnosta se, että pankkiirien sotalainat on luotu tyhjästä korkoa kantavana velkana.

Tämä on ihmiskunnan evoluution, kehityksen ja kokemuksen tila 2020-luvulla.