7.7.20

Joel Suden haastattelu #1 - Meduusojen järjetön parvi

Mistä haluat aloittaa?

Jos saisin sanoa vain yhden asian, olisi se tämä: 20-vuotiaana vuoden 2006 kesällä näin ensimmäistä kertaa YouTubessa 10 sekunnin videon vuoden 2001 New Yorkin terroristi-iskujen WTC 7:n räjäytyksestä. 

Tapahtumasta oli kulunut jo viisi vuotta, mutta kiitos Suomen median, koululaitoksen, kansanedustajien, tiedustelu- ja armeijaviranomaisten jne en ollut koskaan kuullut, että sinä päivänä "romahtaneita" pilvenpiirtäjiä olikin kahden sijaan kolme.

Samaan tapaan, kun WTC 7:n romahti kymmenessä sekunnissa silmieni edessä, romahti myös kaikki uskottavuus mitä oli jäljellä mediaan, koululaitokseen, viranomaisiin, kansanedustajiin jne.

Koska WTC 7 yksinään todisti, että kaikki mitä meille kerrotaan on valhetta joka tapauksessa, päätin selvittää mitkä muut menneisyyden asiat olivat niin ikään olleet huijausta. Tutkinta jatkuu edelleen, sillä mitä enemmän tutkii, sitä enemmän petoksia paljastuu.

Koska mediaan, koululaitokseen, asiantuntijoihin, kansanedustajiin jne ei ole mitään luottamista, kaikki menneisyyden ja tulevaisuuden tapahtumat täytyy tutkia henkilökohtaisesti.


WTC 7:ää ei ole koskaan näytetty tv:ssä, käsitelty mediassa tai analysoitu yliopistoissa. Mistä tämä mielestäsi johtuu?

Kun sosiaaliturvatunnus näkee ensimmäistä kertaa 10 sekunnin WTC 7 -videon, pilvenpiirtäjän lailla kaikki romahtaa: Jokainen koulussa, töissä, armeijassa, tv:n ääressä jne vietetty hetki paljastuu olleen valhetta, orjuutusta ja kuolemaa.

Kaikkien maiden kaikki kansanedustajat, median edustajat, yliopistojen professorit, tiedustelu- ja armeijaviranomaiset jne pitäisi välittömästi pidättää ja asettaa syytteeseen rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Miksei media koskaan keskustele tämänkaltaisista aiheista?

Media, koululaitos, viranomaiset, kansanedustajat jne eivät koskaan opettaneet meille mitään näistä kaikista tärkeimmistä asioista, eivätkä he koskaan varoittaneet meitä näistä rikollisista ja näiden rikosten kauaskantoisista seurauksista.

Internet on ainoa syy miksi saimme yleensäkään koskaan tietää WTC 7:n kaltaisista asioista.

Median kaltaiset toimijat ovat kautta historian pitäneet Suomen kansalaisia pilkkanaan, ja syystäkin, sillä Suomen kansalaisilla ei ole koskaan ollut mitään tasovaatimuksia mediasta, koululaitoksesta, kansanedustajista tai mistään muustakaan oikeasti merkittävästä asiasta.

Olet kutsunut mediaa "rikollismedian valeuutisiksi". Miksi media on näin merkittävä arkkivihollinen?

Pääsyy siihen miksi media on aina ollut Suomen kaikista rikollisoperaatioista ylivoimaisesti vaarallisin ja tuhoisin on se, että medialla on valta paljastaa nämä asiat yhdessä päivässä. Tämä tulisi johtamaan rikollisverkoston paljastumiseen ja hajoamiseen, jonka jälkeen olisi helppo tunnistaa, pidättää ja hävittää pahimmat rikolliset keskuudestamme.

Jos Yle, Helsingin Sanomat tai vastaava taho upottaisi etusivulleen esimerkiksi YouTube-videon WTC 7:stä ja rohkaisisi lukijoitaan tutkimaan asiaa, koko kansainvälinen rikollisverkosto romahtaisi yhdessä päivässä. Media kieltäytyy tekemästä sitä, koska media on vaarallisin rikollisjärjestö, joka on koskaan operoinut Suomessa.

Kaikki median edustajat ovat kollektiivisesti vastuussa tästä, koska heillä on ollut loputtomasti aikaa tehdä jonninjoutavia "uutisia" yhdentekevistä aiheista, mutta heillä ei ole ollut koskaan aikaan tehdä uutisia, artikkeleita ja videodokumentteja tärkeistä aiheista.

Media ei työskentele lukijoilleen vaan osakkeenomistajilleen. Media on aina ollut, on tällä hetkellä ja tulee aina olemaan Suomen kansalaisten ylivoimaisesti pahin vihollinen.

Ikävä kyllä monikaan ei kutsu valta-, vasta- tai vaihtoehtomediaa "rikollis-mediaksi". Tämä kuvastaa, kuinka kujalla suurin osa näistä ihmisistä todellisuudessa on. He eivät edes 2020-luvulla käsitä pahimman vihollisensa todellista luonnetta.

Yhdentekeviä, tärkeydessä toisarvoisia tai monesti tahallisesti harhaanjohtavia uutisia tulee toki kutsua "valeuutisiksi", mutta jokaisen valeuutisen takana on itseään toimittajaksi kutsuva tahallisesti valehteleva ammattirikollinen.

"Rikollismedian valeuutiset" tai "mediarikolliset" on rehellisin kuvaus tilanteesta, enkä tiedä ketään joka olisi sanonut sen paremmin.

Et vaikuta hirveästi arvostavan myöskään sotilaita, sotaveteraaneja, rauhanturvaajia...

Meduusojen järjetön parvi!

Mitä mieltä olet sotimisesta yleensä?

Niinkin random-hiippari kuin Yhdysvaltain puolustusministeri ja saatanallinen sotarikollinen Henry Kissinger sanoi sen parhaiten: "Sotilaat ovat mykkiä, tyhmiä eläimiä, joita käytetään ulkopolitiikan šakkipelinappuloina".


Kissinger on sittemmin kiistänyt sanoneensa niin, mutta huolimatta siitä sanoiko Kissinger niin vai ei, lausunnon pointti pysyy itsestäänselvyytenä jokaiselle joka sen ymmärtää.

Ensimmäisessä maailmansodassa, kun britit ja sakemannit teurastivat toisiaan juoksuhaudoissa jälleen kerran ilman mitään järjellistä syytä, päätettiin hetkellisesti julistaa tulitauko, jotta voitiin pitää totuttu vuotuinen jalkapallo-ottelu kummankin maan välillä.

"Mykät, tyhmät eläimet" toimittivat urheilusuorituksensa, jonka jälkeen he palasivat takaisin juoksuhautoihin jatkamaan toisensa teurastamista.

Sota on käytännöllinen talousvauhtipyörä ja populaatiokontrollilaite. Lisäksi on hyödyllistä, että nämä väkivallasta ja murhaamisesta nauttivat alhaisen älykkyyden sotilasfriikit teloittavat toinen toisensa, jotta he eivät pyöri täällä kaduilla meidän muiden riesana.

Kannattaa muistaa, että sodat ja siitä seuranneet pakolaiskriisit jne ovat edelleen käynnissä tälläkin hetkellä - ja kaikki tämä vain sen takia, että Mossad, CIA ja armeija räjäyttivät kaksi...anteeksi kolme pilvenpiirtäjää New Yorkissa vuonna 2001.

Eikä sanaakaan medialta, viranomaisilta tai kansanedustajilta?

19 vuotta. Ei yhtä puheenvuoroa, ei yhtä artikkelia, ei yhtä YouTube-videota - ei yhtikäs mitään. Kaikki nämä toimijat tulisi asettaa syytteeseen rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Kaikki merkittävimmät asiat ovat petosta ja kaikki merkittävimmät asiat ovat aina olleet petosta. Onneksi on internet, todellisen sivistyneen ihmiskunnan viimeinen toivo.

Lähetit minulle kaikenlaista aineistoa kysymysteni inspiraatioksi ennen tätä haastattelua. Oli pysäyttävää nähdä kuinka Apollo-kuulentojen lehdistötiedotteissa oli ennustettu minuutin tarkkuudella tuleva käsikirjoitus kuukautta ennen lähtöä. Aivan uskomattoman spektaak-kelimainen huijaus.

Minun kokemukseni mukaan 60- ja 70-luvulla syntyneille lapsenmielisille "aikuisille" ei kannata sanoa Apollo-huijauksesta mitään, sillä he leviävät välittömästi kaikista liitoksistaan.

Apollo on heidän jumala, tai sattuneesta syystä paremminkin joulupukki. He mieluummin menevät lastensa kanssa hautaan tekopyhinä narreina näiden ja muiden valheiden tukkimina, kuin myöntävät, että heidän vedättämiseen riitti pyörittää pienoismallia snorkkelilinssi edessä.

Kannattaa keskittyä vakavasti otettaviin ihmisiin, joilla on jotain älykästä sanottavaa ja kykyä käsitellä Apollo-huijausta ja vastaavia aiheita järkevästi - ilman hysteriaa, huutamista ja riehumista.

Huvittavan näköinen kuumoduuli näyttää aika villiltä...


Sillä hävettävällä ritsalla ei lennettäisi edes Keravalle saatikka sitten Kuuhun!