30.6.20

Natsi-Saksa #57 - Rudolf Hess, 1894-1987

[Egyptissä syntynyt] Rudolf Hess oli Saksan kansallissosialistisen puolueen varajohtaja ja vuoteen 1941 saakka kiistatta puolueen ja natsi-Saksan toiseksi tai kolmanneksi merkittävin henkilö Adolf Hitlerin ja mahdollisesti Hermann Göringin jälkeen. —Wikipedia
"Varajohtaja" ja uskollinen toveri Rudolf Hess oli astunut esiin. Hän oli syntynyt englanninjuutalaiselle äidille [Clara Münch]. Britit kouluttivat Hessin Egyptissä. Myöhempänä toisen maailmansodan pilottina hänellä oli hyvät yhteydet Englannin ylhäisöön. Jos ei kukaan muu niin hän voisi olla se joka vakuuttaisi [Winston] Churchillin rauhanehtoihin, etenkin koska Churchillilla oli myös amerikanjuutalainen äiti ja Churchill oli syvälle luihinsa kommunismin vastainen.[1] —Hennecke Kardel
Hitler ja egyptinjuutalainen homoseksuaali, valtakunnanvarajohtaja Rudolf Hess (isoäidin puolelta Ferber). Paettuaan Saksasta Englantiin, julisti Hitler Hessin hulluksi ja petturiksi. Hitler myös ilmoitti, että mikäli Hess palaa takaisin natsi-Saksaan, hänet tulisi laittaa milisairaalaan tai ampua.[2]
"Hess" on tyypillinen juutalainen sukunimi.[3] Natsi-ideologian luojana ja "kansallissosialismi" (natsismi) -termin kehittäjänä toimi ranskanjuutalainen sionistifilosofi Moses Hess.

Vuonna 1941 American Hebrew and Jewish Tribune -lehdessä otsikolla ONKO RUDOLF HESS "EI-ARJALAINEN"? epäiltiin Rudolf Hessin olleen juutalaista syntyperää ja kehotettiin tutkimaan oliko Rudolf Hess sukua Moses Hessille,
Bratislavan antisemitistinen slovakkiradio ei ilmeisesti ole tyytyväinen Saksassa julkaistuihin Rudolf Hessin Englannin lennon selityksiin ja on esittänyt oman erikoislaatuisen ehdotuksen mysteerin ratkaisemiseksi. Sen mukaan on tarpeellista selvittää onko Rudolf Hessillä juutalaista verta suonissaan ja etenkin onko hänellä mitään yhteyttä Moses Hessin perheeseen.[4]                                —American Hebrew and Jewish Tribune, #149, Nro 8, (1941)
_________________________

[1] Hennecke Kardel, Adolf Hitler: Founder of Israel - Israel in War with Jews, Modjeskis’ Society Dedicated to Preservation of Cultures, San Diego, (1997), s. 101; Rudolf Hessin juutalaisesta syntyperästä ks. Dietrich Bronder, Bevor Hitler kam: Eine historische Studie, 2. erweiterte Auflage, Marva-Verlag, Genf, (1975), s. 211.

[2] Joachim C. Fest, The Face of the Third Reich, Weidenfeld & Nicolson, London, (1970), s. 193.

[3] David S. Zubatsky ja Irwin M. Berent, Sourcebook for Jewish Genealogies and Family Histories, Avotaynu, Teaneck, NJ, (1996), "Hess", s. 177; Heinrich W. Guggenheimer ja Eva H. Guggenheimer, Jewish Family Names and Their Origins: An Etymological Dictionary, Ktav Publishing House, New York, (1992), "Hess", s. 337.

[4] IS RUDOLF HESS "NON-ARYAN"? Nazis' Latest Theory. The anti-Semitic Slovak radio in Bratislava, apparently not quite satisfied with any of the assorted explanations of the flight of Rudolf Hess published in Germany, has put forward a quaint suggestion of its own to solve the mystery. It is necessary, it believes, to inquire whether Rudolf Hess has any Jewish blood in his veins, and particularly whether he has any connection with the family of Moses Hess." —American Hebrew and Jewish Tribune, #149, Nro 8, (1941).

Rudolf Hess oli SA:n johtajan Ernst Röhmin jälkeen kuuluisin homoseksuaali natsijohtaja, joka tunnettiin Berliinin homoseksuaaliyhteisössä ja natsipuolueen keskuudessa lempi- ja pilkkanimillä: "Neiti Hess" (Otto Strasser), "Neiti Anna" tai "Neiti Gusti" (Ernst Hanfstaengl), "Musta Grete" (Bella Fromm), "Musta Emma" (Erich Ebermayer) ja "Musta Paula" (Ernst Röhm). Lothar Machtan, The Hidden Hitler, Basic Books, New York, (2001), s. 143.

Rudolf Hess oli raivoissaan Hitlerille siitä kuinka pitkien puukkojen yönä hänen lukuisat SA-homoseksuaaliystävät murhattiin,
Puhdistukset ovat juutalais-bolševikkien ilmiö, jolle ei ole arvoa kansallissosialistisessa valtiossa. [...] Jos aiot ampua heidät, voit yhtä hyvin myös tappaa minut! —Rudolf Hess, Joseph Howard Tyson, The Surreal Reich, iUniverse, Bloomington, (2010), s. 273.
Rudolf Hessin homoseksuaalisuutta käsittelevät homoseksuaalijulkaisut ovat aina pitäneet itsestään selvänä, että Hess oli homoseksuaali.