30.12.20

Joel Suden haastattelu #5 - Pankkiirien piikki

Rokotteet?

Henkilökohtaisesti en asioi rokotteiden kanssa, mutta toivotan kaikki muut tervetulleeksi ottamaan mahdollisimman paljon kaikenlaisia rokotteita. Muistakaa ottaa varmuudenvuoksi tupla tai tripla-annos, jotta kemikaalit varmasti tehoavat.

Koronavirusrokote?

Ja varsinkin kommunistivirusrokotetta tykittäkää suonenne tukkoon. Wuhanin laboratoriossa tahallisesti valmistetun koronaviruksen kanssa työskennellyt ja kirjaimellisesti tuhkana tuuleen kadonnut Huang Yan Ling on edelleen todennäköisin patient zero, joten pitäkää hauskaa piikkienne kanssa. *naurua*

Oletko yleisellä tasolla huolissasi koronarokotteen seurauksista?

Päin vastoin, äärimmäisen toiveikas. Ihmiset, jotka ottavat korona- tai mitä tahansa rokotteita, ovat samoja henkilöitä, jotka uskovat kaiken mitä 24 tuntia vuorokaudessa valehteleva tv, media ja koululaitos heille ohjeistavat, sekä siten haukkuvat meitä muita koko elämänsä "salaliittohulluiksi", "antisemitisteiksi", "rasisteiksi" jne.

Mikäli edes osasta näistä hahmoista päästään rokotteen, viruksen tai minkä tahansa muun keinon avulla eroon, sitä parempi.

Tyypillinen suomalainen sosiaaliturvatunnus ei tee elämänsä aikana minkäänlaista vakavasti otettavaa tutkimustyötä. Kaikki ihmisorganismin informaatio on peräisin kaukovarjostimesta, jonka psykoottista vilkettä kohdehenkilön aivojen kemikaalitasapainot prosessoivat. Kahdella jalalla kävelevä prompteri istuu kuolemaansa asti hypnoosiviemärin edessä typerä ilme naamallaan, eikä elämänsä aikana kykene toimittamaan edes yhtä älykästä lausuntoa merkittävästä asiasta. Media ja koululaitos ovat pitäneet huolen siitä, että tv:ssä ja kouluissa toimitettava informaatio on mahdollisimman huonolaatuista ja yhdentekevää, jotta tietämättömyyden kuilu eristäisi alempiarvoiset aivokuolleet tavikset ylempiarvoisista rikollisista hallitsijoista.

Venäjä ja Vladimir Putin?

Kansainväliset juutalaiset keskuspankkiirit ottivat lopullisen hallinnan Neuvostoliitossa 1900-luvun alun bolševikkivallankumousten yhteydessä, jonka jälkeen he ovat laajentaneet hallintaansa Venäjällä tähän päivään asti.

KGB-johtaja Putin on aina työskennellyt venäjänjuutalaisille oligarkeille ja Chabad-Lubavitch-rabbeille. Berel Lazar on Putinin henkilökohtainen Chabad-Lubavitch-rabbi, jonka kautta Putin vastaanottaa käyttäytymisohjeita.

Putin ei koskaan sano mitään Apollo-huijauksesta, M/S Estoniasta, WTC 7:stä, yksityisestä velkapohjaisesta talousjärjestelmästä, salaisesti ohjelmoitujen ääntenlaskukoneiden omistajista tai mistään muustakaan todellisesti merkittävästä asiasta.

Kaikkien muiden valtionpäämiesten tapaan Putin on koko elämänsä kommentoinut ainoastaan sellaisia asioita, joilla ei ole mitään todellista merkitystä. Kaikkien muiden valtionpäämiesten tapaan Putin on koko elämänsä tehnyt kaiken, jonka Israel on halunnut.

Hoover-instituutin professori Anthony C. Sutton on dokumentoinut kirjassaan, kuinka Neuvostoliiton bolševikkivallankumoukset rahoitettiin kansainvälisten juutalaisten keskuspankkiirien, kuten Rothschild-sukuun kuuluneen Jacob Schiffin toimesta.

Schiff lähetti Leninin, Trotskin ja junalastillisen kultaa New Yorkista ja Saksasta Neuvostoliittoon, jotta kommunistivallankumous, Tsaari-perheen teloitus ja slaavilaisten joukkomurhat saataisiin käyntiin.

Ilmastonmuutosprofeetan ja Nobelin rauhanpalkinnon voittajan Al Goren tytär Karenna Gore on naimisissa Jacob Schiffin jälkeläisen Andrew Schiffin kanssa. 

"Kommunismi" on aina ollut kansainvälisten juutalaisten keskuspankkiireiden eli "kapitalistien" luoma ideologia samaan tapaan kuin natsismi (Moses Hess) ja fasismi (Margherita Sarfatti) olivat samojen kansainvälisten juutalaisten keskuspankkiireiden luomia ideologioita.

27. helmikuuta 1933 päivätty kuitti, jossa Warburg-suvun I.G. Farbenin (nykyään Bayer) kemianteollisuuden yhtymä ohjeistaa Bethmann-suvun Delbrück, Schickler & Co. -pankkia maksamaan 400,000 RM "Nationale Treuhand" -rahastoon, jota hallitsivat Hjalmar Schacht ja Rudolf Hess. Rahastoa käytettiin Hitlerin saamiseksi valtaan maaliskuussa 1933.

Hoover-instituutin professori Anthony C. Sutton kirjoitti myös kirjan Hitlerin ja natsien rahoituksesta. Natsismin jokaisen vaiheen rahoittivat kansainväliset juutalaiset keskuspankkiirit, kuten Rothschild-sukuun kuuluva Warburg-suku. 

Warburg-suvun IG Farben (nykyään Bayer) rakensi suurimman osan natsi-Saksan sotakoneistosta. Bethmannit, Schröderit, Warburgit ja kumppanit rahoittivat myös Hitlerin vaalikampanjan.

Eli samat juutalaiset pankkiirit loivat ja rahoittivat kummankin, kommunismin sekä natsismin?

100 %. Ja fasismin.

Suomi juhli muutama vuosi sitten 100-vuotiaan itsenäisyytensä juhla-päivää...

*naurua*

Et ilmeisesti juhlinut tätä merkkipäivää?

Suomen valtio ei ole koskaan ollut itsenäinen valtio. Valtio, joka ei luo omia rahojaan, ei voi olla itsenäinen valtio.

Tyhjästä luodut rahat korkoa kantavaksi velaksi lainaava pankkiiri on aina ollut Suomen todellinen hallitsija, joka päättää laina-, korko- ja luottoluokitus-ehtojensa kautta mitä päätöksiä kansanedustajat, lainsäätäjät ja päättäjät tekevät.

Suomen valtio ei ole koskaan omistanut mitään muuta kuin velkaa ja korkoja. Valtio, joka ei luo omia rahojaan, ei voi omistaa mitään. Suomen valtiolla, kunnilla, yrityksillä ja kansalaisilla on yhteensä moninkertaisesti enemmän korollista velkaa kuin rahaa, omaisuutta tai orjatyövoimaa. Pankkiirit voivat minä hetkenä tahansa kutsua kaikki nämä lainat takaisinmaksettaviksi, jolloin Suomen valtio tuhoutuu.

Jo pelkkä valtionvelan olemassaolo todistaa, että kansainvälisten juutalaisten keskuspankkiirien salaliitto on aina ollut todellinen, mutta yksikään ekonomi, asiantuntija, presidentti, kansanedustaja, yliopistoprofessori, viranomainen, tiedemies, Mensan jäsen tai kukaan muu totaalisen turha puhuva pää ei ole 100 vuoden aikana maininnut asiasta.

Itsestään selvästi myöskään Suomen jonninjoutavaa armeijaa ei ole koskaan kiinnostanut yksityinen velkapohjainen talousjärjestelmä, kuten Ismo Leikola on huomioinut.