30.8.20

Joel Suden haastattelu #3 - Sodomiitit, hybridit ja sateenkaaripervot

Ilmastonmuutos?

Näkymätöntä läpänheittoa.

Eli?

Eli tarkoitatko ilmaston "muutosta", ilmaston "lämpenemistä" vai ilmaston "kylmenemistä"? *naurua*

Tosiaan, "ilmaston lämpeneminen" vaihdettiin 2000-luvulla "ilmaston-muutokseksi", jotta se kattaisi niin lämpenemisen kuin kylmenemisen.

Median, koululaitoksen ja ajatushautomoiden ohjeistamana ihmisiä oletetusti kiinnostaa hollywoodmainen "ilmastonmuutos", mutta heitä ei ole koskaan kiinnostanut mikään todellisesti merkittävä ja välittömästi tuloksia tuottava asia, kuten valtionvelan lopettaminen.

Mikäli valtionvelan lopettamisen jälkeen järkevien ihmisten mielipide on, että "ilmastonmuutokselle" täytyy tehdä jotain, niin siinä tapauksessa meillä on jo valmiina loputtomat resurssit asian hoitamiseen - toisin kuin tällä hetkellä, jolloin meillä ei ole mitään muuta kuin velkaa ja korkoja.


EU?

EU on Rothschild-suvun perustaman brittiläisen ajatushautomon Chatham Housen Euroopan alihankkija samaan tapaan kuin Council on Foreign Relations (CFR) on Chatham Housen Yhdysvaltain alihankkija.

Kaikki ohjeet mitä EU:n ja CFR:n edustajanuket jakelevat orjuutetuille kansalaisilleen ovat aina tulleet suoraan Lontoon Cityn kansainvälisiltä juutalaisilta keskuspankkiireilta.

Onko EU:sta hyötyä eurooppalaisille?

EU:n tarkoitus on mahdollistaa vapaa liikkuvuus mahdollisimman tuhoisille rikollisille, jotta barbaarit pääsevät romuttamaan Euroopan raunioiksi. Ihmisimporttauksella on myös muita tärkeitä tehtäviä, kuten palkkojen alentaminen, väestönvaihdos, kulttuurien muutos, koronaviruksen levittäminen, ryöstelyn, raiskaamisen ja murhaamisen lisääminen jne.

Kaikkien näiden toimenpiteiden tarkoitus on jo suunnitteluvaiheessa ollut Euroopan ja Amerikan tuhoaminen. Eurooppalainen ja amerikkalainen kulttuuri ja muutamat jäljellä olevat älykkäät ihmiset täytyy tuhota, koska he ovat ainoita, jotka voivat tarjota vastuksen kansainväliselle rikollisverkostolle. 

Maahanmuuttajina saapuu myös paljon sivistyneesti käyttäytyviä ihmisiä, joilla ei ole rikosrekisteriä. Maahantunkeutujafriikit pilaavat kaikkien näiden ihmisten maineen.
Ensimmäisen maailmansodan lopussa Rothschildit järjestivät lukuisia ryhmiä, joista yhden nimi oli Royal Institute of International Affairs, Chatham House, joka on nykyään koko Euroopan ajatushautomo. Vaikka sen päämaja on Lontoossa, on sen todellinen päämaja Brysselissä, joka on Lambert-perheen päämaja, joka on osa Rothschild-perhettä. Yhdysvalloilla oli vuosia lähettiläs Natoon, koska Naton päämaja oli Brysselissä, eikä ole yhteensattumaa, että Lambert-perheen päämaja on Brysselissä, joka on osa Rothschild-perhettä. Se oli yksinkertaisesti perheyritys. —Eustace Mullins
Seuraavaksi olisinkin kysynyt Natosta.

Drew Wilson, The Hole: Another Look at the Sinking of the Estonia Ferry on September 28, 1994, Exposure, Cornwall, (2006), s. 115.
Toisen maailmansodan loppumisesta tähän päivään toimintavalmiudessa oleva Naton operaatio Gladio on toteuttanut kaikki Euroopan tuhoisimmat lavastetut terroristihyökkäykset.

Nato järjesti myös vuoden 1994 syyskuun "Cooperative Venture 94" -harjoituksen, joka veti kaiken meripelastuskaluston pois Itämereltä Norjanmerelle, jotta kukaan ei selviäisi hengissä M/S Estonian upotuksesta. 

Nato on aina ollut, on tällä hetkellä ja tulee aina olemaan yksi lavastettuihin hyökkäyksiin erikoistunut terroristijärjestö muiden joukossa.

Sateenkaariliike?

Rasismia, syrjintää, epätasa-arvoisuutta ja vastakkainasettelua lietsovien sekä geneettisistä mutaatioista, hyväksikäytön traumoista ja muista mielenterveys-ongelmista kärsivien sodomiittien, hybridien ja sateenkaaripervojen pedofiili-paraatien sijasta kaikkien maailman ihmisten tulisi marssia paraateissa, joissa vaaditaan valtionvelan kumoamista, M/S Estonian hylyn ylös nostamista, Apollo-huijauksen ja lavastettujen hyökkäysten paljastamista sekä kansainvälisen rikollisverkoston tuhoamista.

Eli sama vastaus kuin ilmastonmuutoskysymykseen: kun valtionvelka on kumottu, voidaan näiden ja kaikkien muiden ihmisten auttamiseen tarjota maksimaaliset ja loputtomat resurssit.



Edward Snowden, Wikileaks ja Qanon?

Snowden, Wikileaks, Qanon jne ovat kaikki osia kansainvälisen rikollisverkoston disinformaatio-operaatiosta. Tämän seurauksena Snowden, Qanon, Wikileaks jne eivät koskaan keskustele kaikista oleellisimmista asioista, kuten WTC 7:stä, Las Vegasin suuren välikohtauksen projektista, Yhdysvaltain keskuspankin osakkeenomistajista jne.

Snowden, Wikileaks, Qanon ja vastaavat vedätykset eivät tule koskaan saamaan aikaan mitään merkittävää, koska niiden ei ole tarkoituskaan saada aikaan mitään merkittävää. Ei ole vahinko, että tämä trio tietää vähemmän oleellisista asioista kuin tavikset.

Koronavirus?

Wuhanin laboratoriovirus. Laboratoriossa koronaviruksen kanssa työskennellyt Huang Yan Ling on edelleen todennäköisin patient zero, eikä hän ole edelleenkään elossa, koska hänen viruksen syövyttämä ruumis poltettiin luonnollisesti ensimmäisenä - huolimatta siitä mitä kommunisti-Kiinan massamurhaajista koostuva rikollishallitus ilman todisteita väittää.

Oletko koskaan kuullut Suomen rikollismedian valeuutistoimittajien maininneen Huang Yan Lingiä? Keskustelleen patient zerosta? Kertoneet kuka oli patient zero, josta koronavirus alkoi?

Media ei voi koskaan paljastaa kuka oli patient zero, koska patient zero on yksi laboratorion työntekijöistä, jotka tahallisesti kehittivät populaatiokontrolli-viruksen. Lopulta virus "karkasi" laboratoriosta tahallisesti tai tahattomasti, jotta me kaikki voisimme nauttia siitä.