6.2.19

Vääräksi liputettu video



Mitä tarkoittaa "vääräksi liputettu video"?

"False flag" ei ole Youtube-termi sensurointialgoritmille tms, vaan lavastettu hyökkäys. Las Vegasin suuren välikohtauksen projektin tapauksessa kyseessä oli Gladio-operaation kaltainen erikoisjoukkojen suorittama terroristihyökkäys, josta syytettiin yhtä tapahtumapaikan läheisyyteen itsemurhattua syntipukkia.
Lavastettu hyökkäys tarkoittaa itse tehtyä operaatiota, jonka tekijäksi lavastetaan jokin vihollinen. Kyseessä voi olla aseellinen hyökkäys, terrori-isku, sabotaasi tai salamurha, mutta myös sanallinen hyökkäys. Tarkoituksena voi olla esimerkiksi saada aikaan vihollisuuksia, hankkia oikeutus tai kansan suosio omalle toiminnalle, tai mustamaalata poliittista vastustajaa. Ilmiö tunnetaan myös englanninkielisellä nimellä false flag eli kirjaimellisesti "väärä lippu". Nimitys tulee merisodassa käytetystä taktiikasta, jossa hyökkääjä pääsee kohteensa lähelle liputtamalla ystävällismielisen maan lippua. —Wikipedia
"Lavastettu hyökkäys" tai "false flag" -konsepti (WTC 7, M/S Estonia jne) tulisi olla keskeinen osa koululaitoksen opetussuunnitelmaa.

____________________