6.7.18

Teemaristeilyidea: Battle Royale Cruise 2022

Sosiliaalitekniikan edelläkävijä, italialainen murhamysteerielokuva Kylmäverinen peto (1971) kertoo mielisairaalan seksipsykoottisista asukeista ja heitä himoavasta hoitohenkilökunnasta. Parantolan seinälle on ripustettu koristeiksi keskiaikaisia taisteluvälineitä, joita hyödynnetään elokuvan aikana potilaisiin ja henkilökuntaan.

Koviin huumeisiin ja tappavaan väkivaltaan erikoistunut "Battle Royale Cruise" on valtionvelalla kustannettava matalan kynnyksen teemaristeily, joka on osallistujille ilmainen.

Risteilyn vetonaula on se, että reissun aikana tarjotaan halukkaille niin paljon kovia huumausaineita kuin he vain jaksavat vetää - edelleen ilmaiseksi ja ilman rikosrekisteri-merkintää tai digitaalista jalanjälkeä.

"Kääntöpuoli" on se, että Kylmäverisen pedon tapaan laivan seinät on ripustettu täyteen mitä erikoislaatuisempia teloitusvälineitä, joita kuka tahansa matkustaja saa vapaasti kokeilla keneen tahansa toiseen matkustajaan.

"Kaksi yhden hinnalla" -alennuksen mukaisesti huumeparonipoliisi Jari Aarnio toimittaa osallistujille kamat ja ylläpitäjille turvajärjestelyt. Porauslautan mottona raikaa M/S Estonialta lainattu iskulause, "se mitä tapahtuu laivalla, jää laivalle".

Meno- ja paluumatkalla asfaltilla peitetyn Estonian hylyn kohdalla keulaportit avataan ja puskutraktorit työntävät ruumiit mereen.

Risteilyltä mahdollisesti selviytyneet muutamat satunnaiset zombit saavat jatkaa vapaasti vaellustaan ja saavat erikoisetuna varata ensimmäisten joukossa paikat seuraavalta risteilyltä.