1.7.18

Fallout 3:n hallitsijat

Vuoden 2008 Fallout 3 -videopelissä ydintuhon jälkeisessä maailmassa Brotherhood of Steel -niminen vapaamuurarijärjestö on vallannut itselleen Yhdysvaltain Pentagonin ja tehnyt rakennukseen järjestön tukikohdan.


Pentagonin laboratoriossa pelaaja voi asioida samassa huoneessa olevien kahden järjestön hahmon kanssa, jotka ovat nimeltään Rothchild [sic] ja Peabody.


Veronkiertämiseen suunnitellun hyväntekeväisyyssäätiöjärjestelmän luonut orja-kauppias George Peabody (1795-1869) oli Rothschild-agentti, joka Rothschildien järjestämässä Yhdysvaltain sisällissodassa (1861–1865) toimitti Rothschild-sukuun kuuluneiden August Belmontin ja Erlanger-suvun kanssa etelän sotalainat, kun samaan aikaan Rothschild-sukuun kuulunut Seligman-suku toimitti pohjoisen sotalainat.

Yhdysvallat soti keinotekoisen sisällissodan itseään vastaan, jonka seurauksena sisällissodan luoneet Rothschildit ostivat agenttiensa kautta kahtia jaetut Yhdysvallat itselleen uloskantohintaan.


Fallout-sarjan ikoninen "Vault Boy" -hahmo luotiin Monopoli-lautapelin pankkiiri-hahmon pohjalta, joka vastaavasti oli luotu Rothschild-agentti J. P. Morganin (1837-1913) mukaan.

Morganin nimeä kantava JPMorgan Chase -investointipankki on Yhdysvaltain keskuspankin Federal Reserve Systemin suurimpia osakkeenomistajia ja yksi suurimpia Suomen valtionvelkojia.

J. P. Morganin kuoltua hänen poika J. P. Morgan Jr sai hermoromahduksen, kun testamentista selvisi, että tähän aikaan maailman rikkaimpana ja kuuluisimpana pankkiirina esiintynyt Morgan oli todellisuudessa omistanut ainoastaan 40 % siitä kaikesta mitä yleisesti oletettiin - Rothschildit omistivat loput 60 %.